2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bı gitmedir tutturdunuss.. sanki seyınıse yapıstık.. gidin nan.. gidin.. baska sey olsa kalırdınıss.. sevıyenıse ınemıyorum dıe yapıosunus dı mı bunları.. resiller..

iyi geceler evrim
iyi geceler esra
iyi geceler nesrin
iyi geceler burcu
iyi geceler la la
iyi geceler po
iyi geceler tinky winky

size diyorum bağımlılar 3 diyince diyorum aloooo

:hulya:

bakın bana yahooyu koydum yatağına bırak 15 dk yı 15 e kadar saydım uyudu kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

o makaleyi dürüm yapıp yesın ooooo

kısııım dürümcü olan gypsy! hatlar karıştı zayi? ama gene de sana katılıyorum. ağlata ağlata uyummayı öğretecekmişim? peehhhh...

ayrıca buradan BURKOmma seslleneyim. "öğrenilmiş çaresizlik" ile ilgili bir makale bul ve oku burko hanııımmm ! kaydirigubbakcemile öle şey mi olar?

zenginim ben çay içmiyorum..değişik şeyler içiyorum anlatsam da anlamazsınız

ben ağlattım kısmen işe yaradı..ama istanbula gidip gelmek gibisi yok

aa efrim bu elif gadını hiç çay içmiyoo
ağzının tadı yokkine çay içilmezmii pehhh

çay ıcmeyen adama ben adam demem.. işim olmass.. neahh

iyi geceler evrim
iyi geceler esra
iyi geceler nesrin
iyi geceler burcu
iyi geceler la la
iyi geceler po
iyi geceler tinky winky

manyak kaydirigubbakcemile3

:...

ayrıca buradan BURKOmma seslleneyim. "öğrenilmiş çaresizlik" ile ilgili bir makale bul ve oku burko hanııımmm ! kaydirigubbakcemile öle şey mi olar?

+1

zenginim ben çay içmiyorum..değişik şeyler içiyorum anlatsam da anlamazsınız

bu sapık kadınlara bole seyler yasma.. ahan da ben bunu yasarken sımdı baslamıslarıdr bunlar yasmaya;

ne içiosun eliffffff
napıosun yane gibi gibi.. agdalı laflar.. resillerrrrr

şimdi ben size öğrenilmiş çaresizliği anlatırdım ama birilerine benzemek istemiyorum.uyku konusunda öğrenilmiş çaresizlik iyi bişe olurdu o kadarını söyleyeyim..diyarbakıra gitmişken uyardı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…