2009 Aralık ayında 1 yaşına basacak miniklerimizin doğumgünlerini buradan kutlayalım

Neziha57,oğlunun doğum günü kutlu olsun.Ömrü hayırlı,bereketli,sağlıklı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

Benımde 7 Subat 09 da dogan bır oglum var.Yegenım Zeynep de 25 Aralık 08 doğumlu. Yeğenime bu haftasonu evde doğum günü yapacağız. Deneyimlerinize ihtiyacım var. Ucuz ve güzel pasta nerden sipariş verebilirim mesela.
Pratik tariflere de ihtiyacım var ayrıca. Birimiz çocuklara bakacak birimiz yapacak artık :)

Nerde oturuyorsunuz Zeynebin annesi.. Yokmu Aralık Ocak annelerının bebek grubu:)
Allah bagıslasın.. Bızımkıler de Zeynep Su koyacaklardı. Ben Su ısmını ıstemedım:) Sadece Zeynep koydular.. Ben hedıyemı begendım bugunn.
Yaa ne yapacaksınız dogumgununee. pastayı nerden sıparıs vermeyı dusunuyorsunuz? Guzel pastalara kısı bası en az 6 tl den fıyat cekıyorlar..

melek hacer ailenle birlikte sağlklı ve mutlu nice yaşlara inşallah
doğum günün kutlu olsun
maydonozcum mutluluğun daim olsun yavrularınla

judge doğan kuzusunda su gibi bir ömür diliyorum:)

Son düzenleme:
maydonozcum güzel kuzuna mutlu yıllar diliyorum yeni yaşı önce sağlık getirsin inşallah.
judge sizede mutlu yıllar.
ayrıca bugün benimde kocişimin doğum günü.

maydanozum,Melek Hacer kızımızın ilk yaşı hayırlı olsun,Allah sağlık,sıhhat,mutluluk ve tüm güzellikleri nasip etsin(amin)

melek hacer ailenle birlikte sağlklı ve mutlu nice yaşlara inşallah
doğum günün kutlu olsun
maydonozcum mutluluğun daim olsun yavrularınla

judge doğan kuzusunda su gibi bir ömür diliyorum:)

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Amin,inşallah hep birlikte;hayır,bereket,mutluluk,sağlık,iş,huzur daim olsun(amin).
opuyorumnanaktan

maydonozcum güzel kuzuna mutlu yıllar diliyorum yeni yaşı önce sağlık getirsin inşallah.
judge sizede mutlu yıllar.
ayrıca bugün benimde kocişimin doğum günü.

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Amin,inşallah hepimize hayırlı,bereketli,huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir yıl olur(amin).
Senin eşinin de doğum günü kutlu olsun.Ömrü hayırlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu olsun(amin).
opuyorumnanaktan

maydanozum,Melek Hacer kızımızın ilk yaşı hayırlı olsun,Allah sağlık,sıhhat,mutluluk ve tüm güzellikleri nasip etsin(amin)

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Amin,inşallah hepimizin yeni yaşı ve ömrü hayırlı olur.ALLAH(CC) herkese; hayır,bereket,huzur,sağlık, sıhhat,mutluluk ve tüm güzellikleri,sevdiklerimizle ve sevenlerimizle dopdolu bir ömür nasip eder(amin).opuyorumnanaktan

JUDGE- 24 ARALIK-DOĞAN
Doğan'ın doğum günü kutlu olsun.Ömrü hayırlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu olsun(amin).

minik melek MELEK HACER,
ıLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsun
Rabbim güzelliklerle dolu bir ömür nasib eylesin inş...

minik melek DOĞAN,
ıLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsunn
sağlık ve mutluluk dolu dolu yılların olsunn

minik melek MELEK HACER,
İLK yaşın hayırlı ve uğurlu olsun
Rabbim güzelliklerle dolu bir ömür nasib eylesin inş...

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.

Amin,inşallah.Hepimize birlikte;hayır,bereket,uğur,mutluluk, sağlık, iş,huzur getirsin(amin).
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

suzi19 Melek Hacer dogumgünün kutlu olsun yasin hayirli ve kutlu olsun... Dogan dogumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere .... [/QUOTE .!.:
ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Sizin bebişinizin de yeni yaşı;hayır,bereket,huzur,sağlık,mutluluk getirsin(amin).

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Melek Hacer ve Doğan iyiki doğdunuz,iyiki varsınız.Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…