2009 Bursa'nın En Tatlı Anneleri ve Bebekleri

geldi karamukçum geldi birbirlerine alışmaya çalışıyolar hafif sarıyız geçsin die annesi emzirme derdinde oda inatlık yapıyor yuvarlanıp gidiyorlar geçicek bu zor günlerde :emir_bebek:

geldi karamukçum geldi birbirlerine alışmaya çalışıyolar hafif sarıyız geçsin die annesi emzirme derdinde oda inatlık yapıyor yuvarlanıp gidiyorlar geçicek bu zor günlerde :emir_bebek:

ooyy oyy yerim ben onu yaa inatçı bi kızımız olacak desene :nazar::nazar:
olsun canım bu günler hem zor hem de çok güzel kimbilir nasıl uğraştıyodr küçük hanım kendiyle
çok selamları söyle tebrik ettiğimi söyle canım öpüyorum ikisini de:16:

ayy kızlar dün akşam çok korktuk deprem olduğunda hemen kendimizi dışarı attık sallantı durudktan sonra bi yarım saat falan dışarda kaldık sonra mecburen içeri giridk ama tabi ondan sonra da uyu uyuyabilrisen ama oğluşum ilk defa böyle bir şey yaşadı ve yavrum çok korktu ağlama başaldı akşam eşim aldı kucağına da öyle sakinleşti kuzucuğum ay sanki arkasından 17 ağustos depremi gibi sallayacağını düşündüm hep allahım çok şükür aynı şeyleri yaşatmadı bir daha da yaşatmasın

hepimize geçmiş olsun kızlar bende çok korktum allah birdaha yaşatmasın üstelik akşam evde yalnızdım öyküyle çokkorktum öykü duymadı tabi uyuyordu çok şükür..:nazar::nazar::nazar:

hepimize geçmiş olsun kızlar bende çok korktum allah birdaha yaşatmasın üstelik akşam evde yalnızdım öyküyle çokkorktum öykü duymadı tabi uyuyordu çok şükür..:nazar::nazar::nazar:

amin canım amin allahım bir daha yaşatmasın o 17 ağustos depreminden sonra en ufak sarsıntıdan bile korkuyorum o nedenle valla ben de çok korktum ayberk de duydu ama yavrum o da çok korktu

ayyy inşallah yaşamayız bende yanlızdım anında babam geldi hemen almaya yakın olmanın avantajı işte duruda çok ağladı uyanıktı bide bizim apartman çok sallanıyor beşik gibi gitti geldi gümüşlükten tepsim filan düştü
rabbim korusun afatlarından o an hiç bitmicek gibi düşünüyor insan sanki devam edicek gibi

ahhh meleğim atlayıp taksiye gelseydin ya yanlız kalınır mı ?eşin alırdı burdan :20:atatuğda uyuyordu burdan onun odasına gidene kadar 5 saniye öldüm hemen eşim kucağına aldı tabi bırakır mıyım hiç hemen aldım kucağıma biz yatana kadar koltukta uyudu kuzum :18:Allahım yaşatmasın beterinden korusun hepimizi önceki depremlerde kılını kıpırdatmayan ben nasıl yerimden fırlamışşım nasıl bir panik ve inanmıyacaksın nasıl bir deprem çantası hazırlamak güle misin ağlar mısın durumundaydım anlıyacağınız offffff anne olmak cidden bambaşka bişeymiş :47:

anne olmak çok özel çok güzel
biyerine bişey olucak die ödüm koptu :(
bu gecede yanlızım annemdede rahat edemiyorum napayım en rahatı evim :kkk:

kızlarrr uzun uzun aradan sonra bakaıyorum. araya araya sızı bu başlıkta buldum. baya bişeyler olmuş onceden sanırım. ama burda da çok eskı tarıhlı yazılar var ben hamıleyken jale hocayı sorma vesılesıyle yazışmıştık. kendınıze ıyı bakın...

Back
X