2009 Ekim Anneleri bebeğiniz tv izliyor mu?

naz06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
1.372
0
116
Ankara
kızlar bebeğiniz tv ızlıyormu bnmkı ızlıyor ızletmemeye calısıyorum ama yıne her fırsatta bakıyor.tv nın yanına cok getırmıyorum ama tv sızde olmuyor butungun . napcam bılmıyorum.siz napıyosunuz?

hemde nasıl bakıyor arıyor resmen çok zararlı ama elınde sonunda izlicekler zaten :)))

benimki biraksan izlicek ama izin vermiyorum. anakucagını tv ye ters koyuyorum.oyun halıya ona göre yatırıyorum, kucagımdada baska yöne baktiriyorum. suan daha izlemisini istemiyorum

hemde nasıl izliyor, anlıyormuş gibi pür dikkat bakıyor valla. ben de yönünü çeviriyorum bakmasın diye.

Kuzenimin bebei bizden 12 gün büyük..Deli gibi tv izliyo..resmen ağlarken susuyo tv izletince..
Ben hiç izletmedim.hep göremiyceği şekilde yatırdım..Vakti gelince illaki izlicekler ama tv manyağı olsun istemiyorum..Hele sürekli çizgi film filan fisfisfis

ızlemeyi çok istiyor, ama sürekli ters koymaya çalışıyorum tv'ye.
Tabii birkaç ay sonra ben koysam da bakmak isticek, o zaman da baby tv alıyımm diyorum. En azından ona göre ayarlanmış programlar izler. Gerçi o da günde 1 saati geçmicekmiş offff :delphin:

benim kızım pek izlemiyor o beni takip etmekle mesgul oluyor sürekli tavanı duvardaki resmlere bakıyor prensesim...Ama kayınvelidem izlesin diye illa tv nin karsına koyuyor bebeği bu ayda zararlı mı? Benim hiç bilgim yokta ne zaman izlemesiyle ilgili....

benim bebeğim izlemiyoo arkadaşlarım söylemişsdi tv izliliyomu diye izlemiyo hatta tv ye çeviriyorum bakmıyo yüzünü tvye doğru yönelterek baktırıyorum bakmıyo dr a gittiğimizde mutlaka sorucam acaba gözlerinde bir problemmi var diye de aklıma gelmiyo değil. kime sorsam tv ye bakıyomuş herşeyi oldugu gibi bu huyuda mı ters acaba bebemin.

ilk 2 yil tv izlettirilmesinin zararli oldugunu ogrendigim icin simdiye kadar hic izlettirmedim...

BurcFM Dünyada ve Türkiye'de Gönüllerde verdigim linkte fatih kalkinc isimli uzman okul evde baslar isimli program yapiyor burda arsiv videolari var kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim cok faydali bilgiler veriyor. bir program 20 dakika ..

sağolun kızlar.. sımdı mudahale edıyoruz ama ılerde ne olur bılmem.

benim bebis arada yuzunu tam tv ye cevirince bakıyor, bizimki ısık hastası sureklı ona bakıyordu,bizde sonunda avize almak zorunda kaldık, avize kullanmayı hic sevmesemde kzım tavana bakmayı bıraktıgı zamana kadar kullancaz mecbur :emir_bebek:

canım henüz bi zararı olmadığını biliyorum... ama 6. aydan sonra izlettirilmemesi gerekiyor...

özellikle olmasada benim bebişte denk getirirse izliyor..hatta bugün onu konuştuk izlemesini istemiyorum ama öyle dikkatli bakıyorki sanki diyorum anlıyorsun..kaydirigubbakcemile3
ama gerçektende hiç iyi değil eninde sonunda izleyecek olsalarda..:1no2:

tv mi valla dora çok seviyoo izlesin kii ben azda olsa izletiyorumm sadece çocuk kanlllarını ama bişicik olmaz yaaa biz izledikte nolduuu :uhm:

benim ilayım tortikollis olduğu ve başını devamlı sola çevirmem gerektiği için mecburen uyarıcı olarak kullanıyorum. ordaki ses ve görüntü dikkatini çektiği için başını çeviriyor bu da hastalığı için önemli, tabi her zaman yapmıyorum... zararlı olduğunu biliyorum o yüzden programlara dikkat ediyorum baktırıken , zaten sürekli de baktırmıyorum

bilinçaltına ordaki ses ve görüntülr kaydedildiği için daha anlamasa bile ilerisi için çok zararlı olduğunu özellikle 25. kare ses ve görüntü kullanılan şeylerden uzak tutmaya gayret ediyorum. gizlenmiş ses ve görüntüleri biz algılamasakta biliçaltına yerleştiriyor böylece' hayatta kabul edemicemizi düşündüğümüz şeyeri zamanla kabul eder hatta doğal karşılar hale geliyoruz. bu yüzden sadece bebişler değil bizde seyrettiklerimizde çok dikkatli olmalıyız.

ben sabahları kahvaltı yaparken yada braz işim olnca tv karşısına koyuyorum.napım başka türlü ne yatak toplatıo ne bişi..ama en fazla 10 dk bakıoo..hemen sıkılıooo.

benimki tam bir tv kolik..agladıgında yüzünü cevir tv ye anında susuyor...bayuılıyor ben de baby tv acıyorum özellikle baby first de sarkılar falan var o yüzden onu dinletiyorum coguz aman arkası dönük oluyor dinliyor işim varsa da acil ceviriyorum napayım bakıyor gık cıkarmadan...:kedi:
aslında baksın istemiyorum ama bi evin tek adamı olunca mecburen..aglayıp kendini yırtmasından iidir herhalde eyvahedigeldismile

ilk seyrettiği şey lamba sonrasında hareketli herşeye bakıyo tv yede bakıyo gerçekten anlıyo sanki. Özellikle karşısına koyup beklemiyorum zaten ama bi şekilde açıkca gözü kayıyo ama çok dakikalarca değil hemen çıngırağı sallıyorum ona bakmaya başlıyo.

Back
X