2009 ekim anneleri bebeğinizi sütten kestinizmi?

cerensesil

canım kızım melisim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.121
3
156
42
Ankara
arkadaşlar merhaba
ben çalışan bir anneyim kızım akşam ben gelene kadar hiç birşey yemiyor ben gelince sadece beni emiyor.akşam ben geldikten sonrada gecede sadece beni emiyor.15. ayında ve 9 kilo sütten kesersem belki yemesi düzelir diye düşünüyorum.internette biraz araştırma yaptım bu tür çocukların sütten kesilmesi uygun oluyomuş.sizce ne yapmalıyım.

Bilmiyorum cnm ama anladığım sadece akşamları verebiliyosun süt çalıştığından dolayıı....yani gündüz vermiyosan bence daha kesme...benim kızımda gündüzleri yemek üstü gece de full emiyoo..açıkçası ben bıraktıramam gibi geliyoo çünkü başka türlü uykuya dalamıyoruz biz sallanmak falan kar etmiyoo....

benimki de emiyor hala ve 9 kilo 200 gr..1 ay alıyo diş çıkarırken 1 haftada aldığını veriyo..bence sütten kesmek,hele ki şu diş çıkarma döneminde mantıklı değil..varsın kilosu az olsun napalım...

arkadaşlar cevaplarınız için teşekür ederim.dün annemlede konuştum emzirmeye devam edeceğim.

Arkadaşım valla ben sevindim kararına....bilmiyorum 1 yaşdan sonra bıraktırın deselerde ben bıraktırma taraftarı değilim 3 gr da olsa anne sütü işte doyurmaz belki ama hastalıklardan korur diyorum ben kesinlikle..maşallah diyim bende de öyle oluk oluk süt hiç olmadı ama benim kuzu hala emmeyi seviyo bilmiyorum ne kadar doyuyodur ama şu ana kadar hep bırak diyenler çok oldu ama 15 aylık süreçde 1-2 defa hariç hastalanmadık onlar da çabuk atlatıldı....yemek konusuna gelince dediğim gibi cnm yemek üzeri emzir yani yemekten sonra keyif yapıcağını bilsin kuzun...umarım yemek sorununu da çözersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…