2009 ekim anneleri hadi sevdiğimiz ninnileri paylaşalım

teşekkürler bahair, ne güzel bir şey paylaşmışsın bizlerle kaydirigubbakcemile5 çok duygulandım zeynep' imin ninnisini dinlerken :CüvCüv::ecrin_bebek:
rica ederim cashmircim ne demek. ben de dinlediğim de inanılmaz duygulanmıştım. hatta şimdi bile ara ara açıp yine dinliyorum...

süper süper süper a.s.

bence de süper cerencimmm. seninde gözlerin doldu mu bakayım:) ??????

süper bişey bu yaaaa..tsk ederim canım aksam kocişime de dinletecem :))))

rica ederim canım.. bana da bebişi olan bi arkadaşım açmıştı çok etkilendim nil in ninnisini duyunca tüm anne adaylarının bunu yaşamasını istedim açıkçası....

ben kızıma hamileyken başladım bunu söylemeye şimdi de en çok bunu seviyor. aslında ninni değil ama melodisi çok güzel ve başka ninnilerden daha çok rahatlatıyor kızımı. ama en çok eeee eeee e bizim ninnimiz :asigim: bir de bestesi güftesi bana ait bir ninnimiz var.

Rüyam, birtanem
annesinin kuzusu, babasının kuzusu
ne güzelmiş uykusu
kapa gözlerini hadi uyu.
melodiyle daha güzel oluyor böyle yazınca pek yavan kaldı :bbo:

haa bir de hamileyken bir küçücük aslancık varmış şarkısının ilk mısrasını söylerdim şimdi onu da daha farklı dinliyor. hamişler şimdiden ninni söyleyin bebişlere farkını göreceksiniz

ben daha önce paylaştığım ''benim annem, güzel annem'' ninnisini ve sütaş' ın reklam müziğini söylüyorum hergün kızıma. '' birtek annem olsun bana birşey olmaz '' opuyorumnanaktan. bir repertuar hazırladım kızım için. benim en çok sevdiğim 7 parçadan oluşuyor. enstürümental tabii. klasik müzik var içinde, tango var, babasıyla şarkımız var.. istedim ki ikimizin de keyif aldığı şeyleri dinleyelim. günde 10-15 dakika ayırıyorum inşallah doğduğu vakit bunlara devam edeceğim.. bir de daha evvel bahair' in paylaştığı bir siteden alıntı isme göre ninnimiz var. ''minik zeynep'' ..bazen onu da mırldanıyorum kuzucuğuma :ecrin_bebek:

bende ilk zamanlar cok tuhafima gidiyordu ninni soylemek, ama simdi alistim " bi dandini dastana" soyluyorum bide "benim annem guzel annem". sanki artik kizimindahosuna gidiyor.:ecrin_bebek:

........DANDİNİ DANDİNİ DANALI BEBEK............
........ANNESİ MAYMUN BABASI ŞEBEK..........
.......AĞZINA VERDİM SÜT LAPASI..............
.......UYUMADI GİTTİ EŞŞEK SIPASI........... eeeee eeeeee eeeeee eeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben bu ninniyi çok sefiom:roflol:

hiç ninni gibi söylemek gibi kabiliyetim yoktur ses desen yok :)) napıcam bılmem.alışcaz artık :)

hiç ninni gibi söylemek gibi kabiliyetim yoktur ses desen yok :)) napıcam bılmem.alışcaz artık :)

laf aramızda benim de sesim kötü sırnaşık şey sesi benden berbat bir arkadaşım, bebeğine ninni söyleyip uyuttuktan sonra, '' benim sesim ona huzur veriyor'' demişti. nette de bununla alakalı bilgiler var zaten. bizim sesimiz onlara çok iyi gelecek çoook. bu kadar istekli bir dinleyicim varken hazır, keyfini çıkartıyorum ben yerimseniben. çok uzun sürmez zira. bir gün babasının yaptığı gibi '' anneciğim sen şarkı söylemesen'' diyebilir bana :roflol:

Kısslar ben de kayahanla karısının kızları için söylediği bi ninni var onu söylüyorum. Daha çok ikinci kıtayı söylüyom melodisiyle iyi oluyo

uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok öpermiş severmiş
okula gidermiş yazarmış çizermiş
babası onu çok öpermiş severmiş

annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş
annesinin yavrusu
kuzusu pamuğu
annesi ninni soyler
can kuşu dinlermiş......

sesim ii gelebılır konusuyorum zaten onunla.ama nınnıyı görücez bakalım konserler i baslayıncakaydirigubbakcemile3

cok güzel bu ezberlıyım kaydirigubbakcemile3 besteyı tutturamıyom:roflol::roflol:

Ninni desem dağlar uyur
Dağlarda laleler büyür
Benim yavrum şimdi uyurrr
Nenni bebeğim nenniiii....

bunu bana annem söylerdi. hala net bi şekild hatırlarım. arada birde rahmetli annanemden dinlerdim.ailemizin bütün bebekleri bununla büyüdüler....

elleri yumuk yumuk
gözleri boncuk boncuk
bir kerecik koklasam
uyanırmı yavrucuk....

buda konservatuara ilk başladığım yıl kendi bestelediğim kısa bi denemeydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…