- Konu Sahibi cerensesil
-
selam kızlar ben sevdiğim bir ninni paylaşmak değil de isme göre ninni uyarlayan bir sitenin adresini paylaşmak istedim. insan çok duygulanıyo mutlaka dinleyin derim
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
rica ederim cashmircim ne demek. ben de dinlediğim de inanılmaz duygulanmıştım. hatta şimdi bile ara ara açıp yine dinliyorum...teşekkürler bahair, ne güzel bir şey paylaşmışsın bizlerle kaydirigubbakcemile5 çok duygulandım zeynep' imin ninnisini dinlerken :CüvCüv::ecrin_bebek:
süper süper süper a.s.
ben de eşime süprüz yapıp açıp dinletmiştim o da inanılmaz duygulanmıştı. hatta ikimizin de dilşne dolandı bazen evde kendimizi bu ninniyi söylerken buluyoruz:)gözlerim dolmaz olurmu canım doldu tabi akşamn eşimede dinletcem melisimin ninnisini
selam kızlar ben sevdiğim bir ninni paylaşmak değil de isme göre ninni uyarlayan bir sitenin adresini paylaşmak istedim. insan çok duygulanıyo mutlaka dinleyin derim
süper bişey bu yaaaa..tsk ederim canım aksam kocişime de dinletecem :))))
Sözlerinin bu kadar hüzünlü olduğunu bilmiyordum. sanırım sadece nakarat kısmını kullanacağım.. ama en sevdiğim ninnidir, biraz kendine yontma da var tabii işin içinde :roflol: bebeklikten çocuğun beynini yıka, senden başkasını beğenmesin :roflol:
Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin
Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine
Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin
Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine
hiç ninni gibi söylemek gibi kabiliyetim yoktur ses desen yok :)) napıcam bılmem.alışcaz artık :)
laf aramızda benim de sesim kötü sırnaşık şey sesi benden berbat bir arkadaşım, bebeğine ninni söyleyip uyuttuktan sonra, '' benim sesim ona huzur veriyor'' demişti. nette de bununla alakalı bilgiler var zaten. bizim sesimiz onlara çok iyi gelecek çoook. bu kadar istekli bir dinleyicim varken hazır, keyfini çıkartıyorum ben yerimseniben. çok uzun sürmez zira. bir gün babasının yaptığı gibi '' anneciğim sen şarkı söylemesen'' diyebilir bana :roflol:
Kısslar ben de kayahanla karısının kızları için söylediği bi ninni var onu söylüyorum. Daha çok ikinci kıtayı söylüyom melodisiyle iyi oluyo
uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok öpermiş severmiş
okula gidermiş yazarmış çizermiş
babası onu çok öpermiş severmiş
annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş
annesinin yavrusu
kuzusu pamuğu
annesi ninni soyler
can kuşu dinlermiş......
ben yapamadım(( açılmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?