2009 Ekim anneleri hala regl olmadım, sizce normal mi?

eliff1980

Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
158
3
96
İzmir
2009 Ekim anneleri hala regl olmadım, sizce normal mi? Bir de hafiften tırsmaya başladım hamile miyim diye. eyvahedigeldismile

ben olmadım cnm bazen bende tırsıyom 6 aya kadar normal deniyo ama genede bilemiyorum...
arada midem bulanıyo yusuf yusuf oluyombilmiyorumkismile

Bende de yok hala tık..Üstelik arada mama da veriyorum emzirmeye de devam ama hastalık belirtisi de yok.Unuttum zaten nasıl bişeydi die 1 seneden fazla oldu sempatiksalakcinni

Aynen benimde olmadı ve ara sıra midem bulanıyo. Hemen o gün korkudan bi test alıyım diyorum bulantı geçince unutuyorum. ınşallah bi kaza yoktur

bende olmadım adet henüz hatta dünde test yaptım sempatiksalakcinni o kadar korktum yanii ama yok bişey 8 aya kadar normal dedi dr.um

Bende olmadım ama duyduğuma göre olunca süt üretiminde azalma oluyormuş, yani en azından 6. ayı tamamlayana kadar olmam inşallah......

Allah isteyip de olmayanlara versin bundan sonra benim adıma.

iki kuzu bana yeter.

Şu spirali taktırma cesaretini gösterme zamanı geliyor galiba.:1closedeyes:

ben de olmadım bugün dokyora gittim bana adet söktürücü verdi kullanıp kulanmamakda kararsızım....zaten cok sinrliydim neden böle bişey verdi anlamadım...ben sadece kontrole gittim rahim toparlanmıs mı durum ne öğreneyim diye ultrasyona bile almadı sadece ilacı yazdı gönderdi kullan 10 gün içinde baslar kanaman dedi..kanamanın 3.günü de gel dedi..hiiç anlamadım niye cagırdı...

benim eltim 16 ay olmamış akannehir bende doğumdan sonra hemen düzenli olarak olmaya başladım ama adetliyken sütüm çok azalıyor sinir oluyorum adet bitene kadar keşke diyorum bende olmasaydım bir süre...
Bir bakıma şanslısınız yani :)

ben 40 ım gectıkten sonra hemen oldum ve her ay düzenli sekılde oluyorum ama doğumdan sonra 3 gun adetım oldu ve bıdaha olmadı 40 gun boyunca böyle bişey yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…