• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapına rağmen reglim 9 gün gecikti …

anonimbiri41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
7
2
1
19
Öncelikle merhaba 19 temmuzda eşim ile birlikte oldum içime boşalmadığına emin oldugunu söylediği halde şuan bir bebek düşünmediğimiz için ulpisad kullandım yaklaşık birliktelikten 35-40 dk sonra
Ertesi gün hapının herhangi bir olumsuz etkisini yaşamadım normal şartlarda 9 ağustos gibi regl olmam gerekirken 9 gün gecikme yaşıyorum ilacın bu kadar geciktirmesi normal mi??
Kafamın biraz rahatlaması için 7.gecikme gününde kaset test yaptım ve negatif oldugunu gördüm sizce gebelik söz konusu mu ?

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    IMG_0524.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 143
Öncelikle merhaba 19 temmuzda eşim ile birlikte oldum içime boşalmadığına emin oldugunu söylediği halde şuan bir bebek düşünmediğimiz için ulpisad kullandım yaklaşık birliktelikten 35-40 dk sonra
Ertesi gün hapının herhangi bir olumsuz etkisini yaşamadım normal şartlarda 9 ağustos gibi regl olmam gerekirken 9 gün gecikme yaşıyorum ilacın bu kadar geciktirmesi normal mi??
Kafamın biraz rahatlaması için 7.gecikme gününde kaset test yaptım ve negatif oldugunu gördüm sizce gebelik söz konusu mu ?
Bende de aynısı oldu ertesi gün hapı kullandım bütün gebelik belirtilerini yaşadım hatta evde yaptıgım test bile anında pozitif verdi ama hamile değilim. Ertesi gun hapı hormonları mahvediyor mecbur kalmadıkça kullanmayın balayında kullanmak zorunda kalmıştım maalesef

Back
X