Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim oğlum ekim 3 doğumlu kaç aylık oluyor...:)
slm. kızlar.Maalesef yakısıklı paşam emmedigi için biberon maması veriyorum.ve yaklasık 3 hafta önce ek gıdalara basladık.milupanın sütlü pirinçli kasık maması ve kavanoz mamalarından veriyorum.yalnız daha yogurda baslamadık hiç.tabi su vermeyide ihmal etmiyorum. şimdilik yemede problem yok maşallah.inşallah hep böyle devam eder... Ha birde kavanoz mamaları için biraz huzursuzum kendim hazırlasam daha iyi olur aslında ama benim yaramaz cuk huysuz oldugu için fırsat bulamıyorum.sizce kavanoz mamalarına haksızlıkmı ediyorum?
canım senin bebek şu anda 5 ay 19 günlük oluyor....3 nisan da tam 6 ayını doldurmuş olacak...![]()
Arkadaşlar bizde 2 ekim doğumluyuz. Tam anlamıyla başlamadık ama ek gıdaya ama akşamları muhallebi ver dedi doktorumuz. Çünkü geceleri uyumuyor. Doktorun verdiği tarifte 1 bardak suya 1 tatlı kaçığı prinç unu 6 ölçekde devam maması diyor. Ama bu çok sulu oluyor. Böyle mi olması gerekiyor???? Siz nasıl yapıyorsunuz??????????
tarana çorbasını sadece suyla pişirip vermek istiyorum akşamları ne dersiniz
Ben de başladım ek besinlere.
Sabah milupa kahvaltılık 8 tahıllı ballı veriyorum kaşık maması gibi severek yiyiyo
öğleye doğru 1 kavanoz milupa meyve püresi veriyorum
öğleden sonra 5 ölçüden biberon maması içiyo
akşam üstü uykudan kalkınca 1 paket baby mix yoğurt yada 2 küp danone veriyorum.
Akşam çorba veriyorum üzerine emiyo.
Gece yatarkende kaşık maması yedirip uyutuyorum