Şöyle ben yumurtlama takibini işte adetimin 12. 14. Günü biliyordum adet olmadan 7 gün önce âdet olacakmışım gibi midem bulanıyor göğsüm şişiyordu bende 1 haftaya kalmaz olurum diyordum meğersem o yumurtlama dönemimmiş.
Siz teste göre hareket edin yumurtlamadan önce de sonrada yapın sperm 2 3 gün canlı yaşarmış. O dönem psikolojik olarak hep hamile ya da hep adet olacakmışım gibi zaten hissediyordum. Ağrılarım olmuştu evet. Yani sizin bu zamanlar çok önemli kafanıza takmayın. Bu aralar çok sıcak suyla duş almayın. Rahminizi düşünmeyin. Rahim düşündükçe ısınırmış ısı da gebeliği zorlaştırırmış. Öyle okumuştum. Ve her kadında farklılık olur bence. Kıyaslamayın. Çünkü ben mesela cinsel ilişkiden birden soğudum hatta eşimle aramızda o kadar vitamin kullanıyoruz ilişki yaşamıyoruz ki nasıl olacak diye konuşma geçmişti. İlişki yaşamak istemedim midem bulandı. Ve kanama alanım varmış ilişki yaşasam büyük ihtimalle düşük ile sonuçlanırdı 3 kere kanamam oldu ilişki yaşamadığım halde. Yani anlatmak istediğim Rabbim her kadına yaşaması gerektiği gibi belirtiler veriyor. Şuan çok güzel bir bir şekilde değerlendirmiş yumurtlamanı artık düşünme Rabbim inşallah en güzel şekilde evladını verir. İnşallah hamile kalırsın. Eğer bir adet olmazsan yaz mutlaka