2009 Ekim Anneleri

canım benim kıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsun bu gecede atlatmazsa bence yarın doktora götür. havlu ısıtıp gerdanına koy. inş çabuk atlatır

Tamam ablacım teşekkür ederim inş gecer bu gece evdede yalnızımın kimse yok bi sorun olmaz inş...eyvahedigeldismile

geçmiş olsun tatlım...

Çok teşekkür ederimm ablacım.....zemuszemus

sobalı odada yatsanız olmazmı kuzucum?[/QUOTE]

Bugün ayle yatacağız canım ev müsaiit olmadığı için odamızda yatmak zorunda kalıyorum ama kuzumada hiç kıyamıyorum...:1no2:

ay cnm sobalı odada yat neden öle yapıosun ki benim evde sobalı orda yatıoz bebişin için orda yatmalısın bence geçmiş olsun cnm

cnım biz kayınvalidemlerle oturduğumuz için pek rahat edemiyorum yatarken o yüzden mecburen odamızda yatıyoruz...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız? bn sıkılıyom cok ya.. uyuttum oğlusumu zorlada olsa.. kocişte dısarda...:( su soğuklar sona erse oğlum bı oturabılse arabasıyla gezdırsem....

nazcımm keşke yaz gelse bende senle aynı fikirdeym yahuuu

nazcımm keşke yaz gelse bende senle aynı fikirdeym yahuuu

valla gızemcım cok bunaldım bn ailemde aydın -didim de burda kımsem yok catlıyorum valla oğlusumla vaktımı gecırıyorum ama dısarı cıkmak ıstıyorum. yaz gelsede didim e gıtsem offf offf denız kum güneş oğlusum o gunler gelıcek mı acaba? kız izmir gene güzeldır havası falan burası buz gıbı...

nihancım naber tatlım özdecim napıyo ...

iyidir kuşum ya uyuttum şimdi 1 saat kestirir 3 e kadar otururuz enerji topluyo şu anda sıpa. tombalağım nasıl iyi mş napıyo bakem?

slm kızlar nasılsınız? bn sıkılıyom cok ya.. uyuttum oğlusumu zorlada olsa.. kocişte dısarda...:( su soğuklar sona erse oğlum bı oturabılse arabasıyla gezdırsem....

ay canım sorma benım de içim kararıyo bazen, hep ev hep ev daral geliyo. dışarı çıksan bi dert çıkmasan bi dert. azcık havalar düzelse evde hiç oturmucam çok sıkıldımmmm.

valla bende aynı durumdayım benim ilemde ankarada burada kimsem yok hiç dışarı çıkmıyorum Gecen gün bi aşağı indim pazara gitmek için merdivenlerde kalım artık bacaklarım uyusmus hareket etmemekten pas tutmuş heryerim.....kaydirigubkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakcemile3

yazın 2009 ekım annelerını tutabılene aşk olsun desenize :))) valla tv ınternet ve fırsat bulursam kıtap okuyorum baska da yaptığım bısey yok....

hayırlı geceler
biz eve yeni geldik..Birlik gecesindeydik,
Alya hanım sema gösterisine bayıldı
dursun ali erzincanlıda da aşka geldi huu huu diye destek verdi
benim kız tam gezmeci gıcı çıkmadı maşşallah..

ohhh maşallahınız var aybıkım bu bursaya bende geleyımmm oradad bı buluşalım biz...bende çok severım d.ali erzıncanlıyı...ee resım yokmiii

alya hep kucağımdaydı fotoğraf çekemedim
bide okadar çok ağladıkki aklıma gelmedi zaten
gel valla bursa buluşma topiğinde sınıfta kaldı zaten bi el atmış oluruz hayrımıza

günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....

Canlarım selamlar herkese.
Doruk bütün teyzoşlarına öpücük yolluyo.
Ben uzun zamandır giremedim doruk çok gazlıydı hep ağlıyordu
ama öle böle değil mosmor oluncaya kadar .
Ben emziremiyorum süt sağma makinesi var onunla veriyorum sütümü bu arada sütüm de yetersiz gaz yapmayan mama milupa comformil 1 kullanıyorum ve gaz sancısı için mucizevi gibi olan minik hindistan cevizi veriyorum bebeğime .gaz sancısı olanlara tavsiyem çok faydalı.
Yapılışı: 2 minik hindistan cevizini ( muskat ) 1 tatlı kaşığı toz şekerle havan elinde dövün ve bebeğin emziğine batırın bebeğe verin.

günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....

MAŞALLAH BEBEĞİNE .:nazar:
ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN TATLIM

Back
X