2009 Ekim Anneleri

günaydın ekim anneleri...Bende bebeğimi 30 eylül de kucağıma aldım... hamileliğim boyunca sürekli yatmam gerektiği için sürekli sizleri okudum ama hiç yazamadım... bu bebeğim 4. hamileliğimden doğan tek sağlıklı bebeğim onun için adını Armağan koyduk:)
Bundan sonra vakit buldukça bende sizlerleyim inşallah benide aranıza alırsınız:) Hepinizin bebeği birbirinden güzel.Allah esirgesin bütün bebeişleri....

aramıza hoşgeldin sağlıkla büyüsün armağan bebek

günaydın kızlarrr...doruk paşam bütün kardeşlerini öpüyor..oğluşuma mis gibi pazar banyosu yaptrdm..
bu arda o dediğin muskatan bende kullandım canm bi ara..ama ben senn yeptğn gibi değilde çay kaşığına az bişi rendeledim sonra kendi sütümle karştrdım öle verdimm..bence sende öle yap boşuna oğlşuna glikoz yükleme cnm..sütünde zaten şeker var ama sevmeyebilir tabi..şekerszz.

Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....
canm peditus şurup var ondan al bütün drlar aynı şei veriolar bende kullandm.geçmş olsun benm oğlm hala öksürüp hapşırıo..nezleydi en son..ama düzenli vermedim ilacı..pek üstüne düşmüorum öksürdükçe ciğerleri gelişioo derlerr..inş düzelrr.

aramıza hoşgeldin sağlıkla büyüsün armağan bebek

canm aramıza hoşgeldn bende ekm annelerine bayadr yazmıodum farklı topklerde dolaşıodum ay ne gnlerdi kızlar ya sayfalarıda teömzlemşler..başndan kalkmazdm hamlyken dur şunu okım dur şuna bakım derken akşam olurdu:))
şu kaka meselesine gelnce benm oğlm 6 gün yapmadğı oluo bugün 3.günü yapmadı artık büyüyolar cnm gazı yoksa sorunda yok istediğinde yapar bzmki pırt pırt çıkarıo gazını ama kaka yapmıo napım bi ara zeytnyağıyla yaptrdm fitil attım istediğ zamn yapıo işte çok uğrşma dötüyle annesiii..sırnaşık şey

kızlar , bebişleriniz elini emiyor mu?

benimkinin eli hep ağzında,,

ne zaman vazgeçecek acaba

ne yapabilirim,,

bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba ?
:bbo:

yine bi pazar günü, yine elanın banyo günü, yine çığlık yine ağlama :(((
suyu yüzünden aşşa dökmeden yıkadım bugün suyu yüzüne gelmeden arka arka döktüm çok kıçını yırtmasada gene ağladı ve üstünü giydirene kadar resmen çıldırdı ağlamaktan sonro yorgun düştü aç aç uyuyo şuan :(((
ne zaman ağlamasız, agucuklu bi banyo yapcaz biz :((

herkese iyi pazarlar bu arada...

yoncacım benim kızda arada başparmanı emiyo, ama ellerini yumruk yapıp şapır şupur sürekli yalıyo...

Canım ya bizimkide ilk 2 ay sesi soluğu çıkmıyodu banyoda ama 1 aydır yüzüne gelirse su basıyo yaygarayı yüzünden dökülmesin die cebelleşip duruyoruz üstelik 2 kişi anca yıkayabiliyoruz bu sitede kimisi tek yıkıyomuş çok tebrik ediyorum o arkadaşları ben :nazar:

Canım ya bizimkide ilk 2 ay sesi soluğu çıkmıyodu banyoda ama 1 aydır yüzüne gelirse su basıyo yaygarayı yüzünden dökülmesin die cebelleşip duruyoruz üstelik 2 kişi anca yıkayabiliyoruz bu sitede kimisi tek yıkıyomuş çok tebrik ediyorum o arkadaşları ben :nazar:

walla ben bebişleri tek yıkayanların önünde saygıyla eğiliyomkaydirigubbakcemile3
biz kocişle anca yıkıyoz, banyodan sonra eloş uyuyunca ikimizde yorgunluktan bi tarafa

aynen benım bebekte yumruk yapıp emiyo elını

opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız biz dün ananeme gittik ve benim kzıım orda hi durmadan ağladı ve ne mama ne meme emmedi dr unu aradık mamasını değiştirdi verem aşısıda olmuştu 2 gün önce o damı ağrı yaptı bilmiyorum.sonra eve geldik sustu evini istiyo olabilirmi acaba dışarı çıkamıyorum ben hiç hep ağlıyo

Back
X