2009 Ekim Anneleri

maasallah canımcım belli zatem merifetli hatunsun...bende 15 dakika içşnde iki kere alt deiştirdim...doldurmus pasa deiştirdim temizledim emzirdim yatıracaktım anaaam bi koku bi baktı yine doldurmus.... bide ben hala su ve pamukla temizliyorum su ısıt temizle offfff :(((( acaba artık ıslak mendile gezsem mi????

selduşçum ben doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum daha sonra kuruluyorum. pişik önleyici kremini sürüp kapatıyorum. bazen pudra döküyorum krem yerine.

slm kızlar okadar yorgun ve bitkinimki anlatamam zeyneb ada sabah 11.30dan buyana saatlerce agladı neyaptım ne ettiysem susturamadım gaz sancısıdır dedim gaz ilacını düzenli verdim ateşi 37.5 yüksel di aglamaktan düşürdüm soydum üstünü yarım fitil attım yine susmadı yarım saat uyudu yine aglıyarak hatta morararak aglıyor anlamadım neyi var masaj yagıyla karnına ayak tabanlarına masaj yaptım ayaklarını içine çektirdim hareket yaptırdım gazsa çıksın die karnına sıcak havlu koydum yok yatırınca kıyametleri kopardı omzumda gezdirdim yine deli gibi agladı aglamaktan bihal oldu yıkadım enson rahatlasın die ılık suyla şimdi emdi uykuya daldı sizce nedir sorun ya doktora götürdügümde anlamıyolar bişi deli etti beni çerkezköyün doktorları hastaneye yattıgımızdada anlamamışlardı istanbulda acil doktoru anlamıştı durumunu gece burdaki acile götürsemmi kızımı aglarsa yineee

slm kızlar okadar yorgun ve bitkinimki anlatamam zeyneb ada sabah 11.30dan buyana saatlerce agladı neyaptım ne ettiysem susturamadım gaz sancısıdır dedim gaz ilacını düzenli verdim ateşi 37.5 yüksel di aglamaktan düşürdüm soydum üstünü yarım fitil attım yine susmadı yarım saat uyudu yine aglıyarak hatta morararak aglıyor anlamadım neyi var masaj yagıyla karnına ayak tabanlarına masaj yaptım ayaklarını içine çektirdim hareket yaptırdım gazsa çıksın die karnına sıcak havlu koydum yok yatırınca kıyametleri kopardı omzumda gezdirdim yine deli gibi agladı aglamaktan bihal oldu yıkadım enson rahatlasın die ılık suyla şimdi emdi uykuya daldı sizce nedir sorun ya doktora götürdügümde anlamıyolar bişi deli etti beni çerkezköyün doktorları hastaneye yattıgımızdada anlamamışlardı istanbulda acil doktoru anlamıştı durumunu gece burdaki acile götürsemmi kızımı aglarsa yineee

Canım benim geçmiş olsun yaa herşeyi denemişsin bence eğer akşam da devam ederse böyle götür bi göster var ki bi huzursuzluğu bu kadar ağlıyo yani normal zamanda bebişler hep ağlar ama sen diyosun ki kucakta gezerken bile devam ediyorsa mutlaka bi sıkıntısı vardır
Umarım düzelmiştir canım ve umarım gaz falandır :Saruboceq:

Canım benim geçmiş olsun yaa herşeyi denemişsin bence eğer akşam da devam ederse böyle götür bi göster var ki bi huzursuzluğu bu kadar ağlıyo yani normal zamanda bebişler hep ağlar ama sen diyosun ki kucakta gezerken bile devam ediyorsa mutlaka bi sıkıntısı vardır
Umarım düzelmiştir canım ve umarım gaz falandır :Saruboceq:

inşallah cnm bnm ya gazdır sadece kuzum çok agladı içim parçalandı vallahi minicik kaldı zaten hastaneden çıktıgından beri sanki kilo almadı büyümedi hiç:sinifsinif:

inşallah cnm bnm ya gazdır sadece kuzum çok agladı içim parçalandı vallahi minicik kaldı zaten hastaneden çıktıgından beri sanki kilo almadı büyümedi hiç:sinifsinif:

Tahmin edebiliyorum canım ya ama umarım gazdır da uyurken yapmış olur gülümseyerek uyanır umarım sende sıkma canını kilo meselesine gelince toparlar merak etme bütün bebişler toraman olmuyo bak benimkinde maşşallah sorun yok emiyoda mama da yiyo güya ama kilo çok alamıyo anca 5500 oldu bu ay yapcak bişi yok sağlıklı olsunlarda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tahmin edebiliyorum canım ya ama umarım gazdır da uyurken yapmış olur gülümseyerek uyanır umarım sende sıkma canını kilo meselesine gelince toparlar merak etme bütün bebişler toraman olmuyo bak benimkinde maşşallah sorun yok emiyoda mama da yiyo güya ama kilo çok alamıyo anca 5500 oldu bu ay yapcak bişi yok sağlıklı olsunlarda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sewninki2aylık 5500 olmuş benimki 3.5 aylıkken 5530du:( sorunda o tek meme emiyo diger memeyi 3aydır emmiyo doktor mamada verdirtmiyo hoş kızımda yemiyo zaten mama sevmedi hiç yemedi bu yüzden tek memeyle büyüdü 2500 kiloydu dogdugundan 2gün sonra heray 1kilo aldı

sewninki2aylık 5500 olmuş benimki 3.5 aylıkken 5530du:( sorunda o tek meme emiyo diger memeyi 3aydır emmiyo doktor mamada verdirtmiyo hoş kızımda yemiyo zaten mama sevmedi hiç yemedi bu yüzden tek memeyle büyüdü 2500 kiloydu dogdugundan 2gün sonra heray 1kilo aldı

Ama canım benim; ufak doğmuş seninki ve üstelik te 1 kilo alması gayet de ii bakma sen bende buralarda 7-8 kilo ları okuyunca kendime sinir oluyodum nie az alıyo bu die bak bebişlerin kilo çizelgesi olan topicte en düşük benimki görünüyo ama dr. dedi çok ii böyle die seninkide ii bence zaten kızlara da çok kilo yakışmaz yeter ki sağlıklı olsunlarda olmazsa sende 4 bitince ek gıdalara başlarsın az az da olsa belki onları sever prensesin zemuszemus

saol cnm bnm 35+3günlük dogdyu evet 7kilo bebekleri duyunca bende sen gibi oluyom ama mbiyandanda kızım ekstra almıyoki normal diyom kendime mama yese heralde zeynebte okadar olurdu 5aylıkolsun artık bismillah diyip başlarız ek gıdaya saol cnm bnm maşallah minigine senindeee

geçmiş olsun musyass :(( benimkide çok huysus karnı ağrıdı sanırım ne kucakta ne ayakta yeşil kaka yaptı yine huysuz şimdi annem sallıyor sanırım uyucaak

gecmıs olsun cnm herseyı denemıssın hakkaten. bnmde oluyor bazen bu sekılde sac kurutma makınesı bazen ıse yarıyor gazı varsa. bıde zınco dıye bıtkısel damla aldım gaz ıcın o ıyı gelıyo rahatlatıyo.uyutuyo hem. bı de onu dene ıstersen. valla denemedık sey kalmıyo bazen anlıyorum senı....kıloyuda takmayın bnce sağlıklıysa muhım değil az alması fılan ...

saolun kızlar zincoyu doktorumuz tavsiye etmiyo içerigi bilinmiyomuş metsil kullanıyoz bide myo oıl yag masaj yapıyoz bitkisel rahatlatıyo ah busancılar biteli 1ay olmuştu yinemi başladı acaba

canım çok geçmiş olsun.umarım olmaz artık senı durumunla belkı alakası yok ama yınede söylim bnım oğlumda öyle olmuştu sonra baktıkkı karınca gırmiş kıyafetını arkadaşlar çok dıkket edın kıyafetlere kurumaya bıraktınızda ve ya çekmecelerde.

canım çok geçmiş olsun.umarım olmaz artık senı durumunla belkı alakası yok ama yınede söylim bnım oğlumda öyle olmuştu sonra baktıkkı karınca gırmiş kıyafetını arkadaşlar çok dıkket edın kıyafetlere kurumaya bıraktınızda ve ya çekmecelerde.

yıkadım kuşum boydan boya baktım heryerine çünkü evimde benimde karınca var ya tablet almam şart kızımın dolabına kadar dadanmış ama baktım karıncada yoktu içinde saol cnm bnm buda önemli bişi tabiki dikkat etmek şart ben içeri asıyom kıyafetlerini zaten hep askılıga

yıkadım kuşum boydan boya baktım heryerine çünkü evimde benimde karınca var ya tablet almam şart kızımın dolabına kadar dadanmış ama baktım karıncada yoktu içinde saol cnm bnm buda önemli bişi tabiki dikkat etmek şart ben içeri asıyom kıyafetlerini zaten hep askılıga

kendını üzme arkadaşim bu bebekler böyle buyur bişey yoktur inşallah arada br olur öyle şeyler.

Musyascım ya belki batıl gelicek ama annem bana da önerdi benim çocuğum da çok irkiliyor ve uyanıyor kurşun döktürtcem. Sende şöle nefesi güçlü birine okutsana ya da kendin okusan. Mesela bebiş ağlarken sesli dua okuduğumda susuyor ben onu farkettim. Hani bu da bir şeydir. Belki bir yardımı olur belki manevi bir rahatlık verir. Tez zamanda iyileşsin bebeğin. Gönlünü feerah tut sen stres yaptıça o da streslenir.Sakin ol.

Musyascım ya belki batıl gelicek ama annem bana da önerdi benim çocuğum da çok irkiliyor ve uyanıyor kurşun döktürtcem. Sende şöle nefesi güçlü birine okutsana ya da kendin okusan. Mesela bebiş ağlarken sesli dua okuduğumda susuyor ben onu farkettim. Hani bu da bir şeydir. Belki bir yardımı olur belki manevi bir rahatlık verir. Tez zamanda iyileşsin bebeğin. Gönlünü feerah tut sen stres yaptıça o da streslenir.Sakin ol.

cnm kayın babam üst katta herakşam nazarlanıyo die onu hem kendi okuyo hemde kayınvalideme okutuyo bende yatmadan hep okutuyom kızımın adagı var acaba kesmedik hala durumlardan rahatlıyamadık bitürlü hastanelik çok oluyo buara kessem sıkıntımız azalırmı hastalık konusunda diyommm???

gecmis olsun yasemincim canim acaba gunduzleri cok mu uykusuz kaliyor benim kizimda cok uykusuz kaldiginda bazen uyumaya calisirken cok sinirli oluyor aksamlari

mrhb kızlar nasılsınız benim bebeğim 2 gündür memeyi kesik kesik emio mamada almıo dr u mamadan sıkılmıştır dedi ve bebelac verdi.milupa kullanıyoduk...sizce bebelac iyimidir bu biraz daha tatlımsı ama kızım bunu almaktada güçlük çekiyo memeyide çok zor alıyo ne yapıcam ya...

kuzucuklarım uyorken yemek yapayım dedim 15 dk için yemeklerımı ve salatamı yaptım ayrıca hoşaf kaynatıyorum heheheh ne hızlı karu oldum yawww

bebişlerimiz sayesinde tam bir ralici olduk .dün bende yarım saate mutfağı topladım 3 çeşit yemeği , sofrayı hazırladım valla uçuyoruzkaydirigubbakcemile4

maasallah canımcım belli zatem merifetli hatunsun...bende 15 dakika içşnde iki kere alt deiştirdim...doldurmus pasa deiştirdim temizledim emzirdim yatıracaktım anaaam bi koku bi baktı yine doldurmus.... bide ben hala su ve pamukla temizliyorum su ısıt temizle offfff :(((( acaba artık ıslak mendile gezsem mi????

ben sadece pişik olduğunda bebe pamuğu kullanıyorum Muslukta ıslatıp iyice sıkıp siliyorum.Johshan ın ıslak mendilini kullanıyorum.

ayrıca bende hala adet görmedim......... birde devit 3 damla bebişleri kusturduğunu duymuştum.böyle bir durumda doktor başka bir marka vermişti...........................

Back
X