Kızlar bende hala ıslak mendile geçemedim ya hala pamuk ve suyla yapıyorum bende geçsem mi die düşünüyodum :uhm:
Bide kızlar yaww bişey sorcam şimdilik eklere başlamadık ama ben 1 ay sonra başlıcam kısmetse biraz biraz artık meyve sularıyla ama daha şimdiden bütün kıyafetler batıyo önlükte taksam ağız bezi de koysam nasıl bi önlem alıcaz bu soruna onun deterjanları her lekeyi de çıkartmıyooo:bbo:
valla benim hep batıyo ben başladım 4 gündür elma suyuna 20-30 cc kadar veriyorum kabız olan 3 günde bir kaka yapan kızım her gün elma suyundan sonra pıtır pıtır yapıyo rahatlıyo valla nası rahat ettim doğal musil mişte haberim yokmuş :) o yüzden benim kıyafetler hep batıyo demir ilacıda damladımı leke yapıyo kahverengi hele kızım kafasına kadar kaka yaptığı için her seferinde bütüm kıyafetleri batıyo bende şöyle bi yöntem buldum önce sıcak suda elimde yıkıyorum sonra kosla döküp bikaç saat bekletiyorum sonra tekrar duruluyorum ve makinaya atıp bebek deterjanıyla yıkıyorum ancak öyle çıkıyo lekeler biraz meşakatli oluyo canım çıkıyo ama yapıcak bişey yok okadar para verip o kıyafetleri alıyoruz bi kere giydiriyoruz hop kirleniyo çöpemi atıcaz mecbur katlanıcaz bitek yöntem bunu buldum valla ii de oluyo.