2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar zeyneb üst dişini patlattı artık dişimiz var 3. ama ateşi çıkıyo aniden şaşırdım kaldım suya sokup çıkarmaktan ateş düşürücü vermekten sıcakta ateş ne kötü bişiyaa yavrum dagılıyo bianda

yasemincim gözünüz aydın canım,sıra sıra dizilsinler inşallah....bizde diş çıkarırken ateş hiç olmadı şükür ama uykusunu çok etkliyor...

yasemincim gözünüz aydın canım,sıra sıra dizilsinler inşallah....bizde diş çıkarırken ateş hiç olmadı şükür ama uykusunu çok etkliyor...

saol bitanem allah razı olsun güzel dileklerin için maşallah paşama ozaman bizdede uyku problem olmuyoda işte ateş geliyo gidiyo bianda bide bu çok zor patladı damagını yararak patladı ondan sıknıtı yaptı içten ateş heralde cnmbnm

saol bitanem allah razı olsun güzel dileklerin için maşallah paşama ozaman bizdede uyku problem olmuyoda işte ateş geliyo gidiyo bianda bide bu çok zor patladı damagını yararak patladı ondan sıknıtı yaptı içten ateş heralde cnmbnm

kıyamam inşallah çabuk atlatır...

blüücum ben senden sonra kaçtım... baktım yatıyom yazmışsın bişey yazmadım ben de :)
yasemincim hadi hayırlı olsun dişiniz... ama düşmezse dr a götür...
nil de 2 gündür ishal ve huysuz... sanırım yan dişler çıkacak ama ateş yok... başka bi rahatsızlığın habercisi olabilirmi?

blüücum ben senden sonra kaçtım... baktım yatıyom yazmışsın bişey yazmadım ben de :)
yasemincim hadi hayırlı olsun dişiniz... ama düşmezse dr a götür...
nil de 2 gündür ishal ve huysuz... sanırım yan dişler çıkacak ama ateş yok... başka bi rahatsızlığın habercisi olabilirmi?

:emir_bebek: hadee iyi o zaman kaydirigubbakcemile2

ishal çok değilse dişten olabilir canım ama takip et bakalım inşallah başka birşey değildir...

:emir_bebek: hadee iyi o zaman kaydirigubbakcemile2

ishal çok değilse dişten olabilir canım ama takip et bakalım inşallah başka birşey değildir...

çok abrtı değil. zaten normalde 3-4 kere yapıyodu gene hemen hemen okadar yapıyo... sadece rengi daha açık ve biraz daha sıvımsı

o zaman belki yediği bişeyle alakalıdır canım,su gibi olmadıktan sonra korkma bence....

off kızlar nilin kültür sonuçlarını aldım... bu sefer de başka bi mikrop üremiş. ve çoğu ilaca karşı dirençli...iyice moralim bozuldu:((((((

cnm geçmiş olsun nile nerden yapışıyo bebeklerimize bu mikroplar ya nasıl bir tedavi uygulucakmış doktorunuz ok geçmiş olsun üzüldüm cnm yaa

ya uff şimdi netetn baktım üreyen mikroba çok tehlikelidir diyo.... ölüme kadar yol açıyo diye...

cnm sakın netten bakıp kafanı kurcalama doktorun ne dediyse ona adapte ol sakın kötü şeyler getirme aklına eminim nil kızımız bunu da atlatcak ogüçlü bir bebek maşallah

canım internette dr lara sorulan soruların cevaplarına da baktım.. çok tehlikle olduğu ve bu yaştaki çocuklarda nadir görüldüğü yazıyo...

alla h allah cnm telefonu yokmu doktorun cepğ arasan sonucu söylesen içim rahar etmedi bu nedir die belki bişiler yapmanı isterüzüldüm çok yaa

hayy Allahım yaaa...çok geçmiş olsun canım...aklına kötü şeyler getirme öyle...mutlaka bir tedavi yolu izlenecektir...

bence de dr telefonla ara... 30 ağustos pztsi olmayabilir belki yerinde...

Back
X