2009 Ekim Anneleri

canım ya geçmiş olsun, ya sizin test sonuçları neden geç çıkıyor, ben 1 saatte alıyorum. Daha detaylı analizmi yapılıyor ,eğer öyleyse bende yaptırıcam. Bizde sadece lökosit bol yazıyor. Ya kıyamam ben kuzuma sen de nilimin annesi sende sakin ol biraz,hemen kötü seneryolar yazma. İçini rahatlatmak istersen acil çocuk doktoruna git yada ara kendi doktorunuzu. Sakın ha ağzından öle bir daha kötü şeyler çıkmasın. Kapat neti girme doktora gidene kadar, çünkü biliyorum ki araştırıp daha da kötü olucaksın. Biraz bizlere bir bash bash yap. Ve sakin ol, moralini bozma, çocuğunuda mutsuz edersin.

kuşum kültürse 3günde çıkıyor test araştırılıyo mikrobun adı ne cnm bizde araştıralım yazarmısın buraya doktorumuzada sorarız gerekirse

ya bizde mikroskopi ve tahlil dendi. Kültür demediler farklı galiba o. Bende pazartesi götürücem. İdrar tahlili ve böbrek usgsi çektiricem. İnşallah iyileşmiştir kuzum.

inşallah kuzularınız bian önce iyileşirrr bu idrar yolu enfeksiyonuna öloüm açıcam oderece bıkkınlık geldi dogdu dogalı bizdede

canım acillerde çocuk doktoru oluyor, içini rahatlatmak için götürsene sonuçları. Sanırım kendi doktorunuz muğlada kaldı. Her halükarda İstanbuldada farklı bir doktora gidiceksin.

iştahsızlık, enfeksiyona bağlandı ama antibiyotik tedavisine rağmen kuzumun iştahsızlığı düzelmedi gitti. İnsan zaten kıyamıyor onlara, birde kuzular neler çekiyor. Allahım tez zamanda sıhhat versin bebeklerimize.

bahaircim canim cok gecmis olsun dilerim ciddi bisey yoktur. deniz de kan verdi 2.5 saat beklememize ragmen idrarini alamadik yine. bu idrar isi cildirticak beni yaaaa:2:

gülçincim size de geçmiş olsun canım...iştahsızlık dişlerdendir büyük ihtimalle...bizde çıkartırken yaşamıştık ama şükür dişler çıkınca düzeldi biraz...

yok bizim rutin oldu iştahsızlık.

Bukett hastanede bekleme, evde al idrarı. Bezi çıkart altından(çünkü torbaya yapsa bile farketmezsen geri dökülüyor beze ne yazıkki) , yerse karpuz falan ver, vakit alıyor biraz ama sonra bardaktan bardağa su dök ve çişşşşçişşş de. Ben 2 günde zor aldım idrarı. Evde aldık, hemen hastaneye götürdük. Geçmiş olsun sizlere de.Kız çocuktan idrar almak hakikaten çok zor.

gittiğim çocuk dr u hastaneden ayrılmış.. nöbetçi dr la konuştum... gelmesi gerekiyo evet tehlikeli bi mikrop dedi... ben k.validemdeyim hastane annemlerin orada... maalesefki oraya gidemem. burda bi çocuk dr u bulduk... 4 te muaynehanesinde olacakmış... offf ruhum daraldı...
işte kızlar kocalarınızın yanında olmasının kıymetini bilin....

cnm bnm keşke yakın olsaydık emin ol yanında olurdum şuan seni çok iyi anlıyabiliyorum çogu zaman eşimle tartışma nedenim oluyo bu konu bende zeynebi tek götürmek zorund akalıyom üzüntümden bişi yapamıyorum oda işten izin alamıyo

gittiğim çocuk dr u hastaneden ayrılmış.. nöbetçi dr la konuştum... gelmesi gerekiyo evet tehlikeli bi mikrop dedi... ben k.validemdeyim hastane annemlerin orada... maalesefki oraya gidemem. burda bi çocuk dr u bulduk... 4 te muaynehanesinde olacakmış... offf ruhum daraldı...
işte kızlar kocalarınızın yanında olmasının kıymetini bilin....

canım ya kıyamam. İyi haberlerinizi bekliyorum. Umuyorum ki, herşey yoluna giricek ve nil bebek tedaviyle atlatıcak. Dua ediyorum bahaircim. Sadece dua etmekten başka yapabilecek birşey gelmiyor aklıma.

bizleri haberdar et cnm geldiginizde inşallah korktugun gibi bişi değildir bian önce tedavisine başlanır nilin

amin canım inşallah... teldeki dr da tedirgin etti beni.. b.çekmecedyim p.tesi dönecem dedim mikrobun yayılma ihtimali varmı ciddi bişeye yol açarmı dedim... 2-3 saat içinde burda olursunuz en fazla... gelin başka şeylere yol açabilir dedi....

bizleri haberdar et cnm geldiginizde inşallah korktugun gibi bişi değildir bian önce tedavisine başlanır nilin

canım ya kıyamam. İyi haberlerinizi bekliyorum. Umuyorum ki, herşey yoluna giricek ve nil bebek tedaviyle atlatıcak. Dua ediyorum bahaircim. Sadece dua etmekten başka yapabilecek birşey gelmiyor aklıma.

sağolun arkadaşlar.. inşallah bişey yoktur... yemin ederim yüreğim ağzıma geldi... işin kötü tarafı virüs çoğu ilaca karşı dirençli bi öncekinde çoğuna hassastı... önceki mikroplar gitmiş bu yeni oluşmuş.... sterilli suyla silmedim acaba ondan mı oldu....

Bahsettiğiniz mikrop gerçekten tehlikedir, vucudun birçok bölgesine taşınabilir, iğne tedaviniz bitince kontrol kültür yaptırınız. Bu mikrop kirli eşyalarla temas ile bulaşır. Bebeğe küvetin içine oturtarak banyo yaptırmayınız, havuza sokmayınız, iç çamaşırlarının yıkndığı kovayı asla başka amaçlarla kullanmayınız, Saygılarımla
cnm cvplar arasında buldum eşyasından bişiden bulaşabiliyomuş yada hastaneden bulaşabiliyomuş başka nottada ona dikkat ettim

Back
X