2009 Ekim Anneleri

canım paylaştığın yazıyı ben de okudum...nili bir iki kere küvette yıkadım o zamn da gene yere oturmamasına dikkat ettim.. şimdi de olabildiğince yere bastırıp yıkıyorum... her kaka yaptığında istisnasız poposunu sabunla yıkıyorum gzüelce kuruluyorum.. kaka yaptığı an 5 dk olmadan altını değiştiriyorum.. mutlaka önden arkaya doğru temizliyorum... çamaşırlarını zaten ayrı yıkıyorum...nasıl oluyo hiç bilmiyorum...

canım paylaştığın yazıyı ben de okudum...nili bir iki kere küvette yıkadım o zamn da gene yere oturmamasına dikkat ettim.. şimdi de olabildiğince yere bastırıp yıkıyorum... her kaka yaptığında istisnasız poposunu sabunla yıkıyorum gzüelce kuruluyorum.. kaka yaptığı an 5 dk olmadan altını değiştiriyorum.. mutlaka önden arkaya doğru temizliyorum... çamaşırlarını zaten ayrı yıkıyorum...nasıl oluyo hiç bilmiyorum...

cnm bnm hastanelerde çok oluyomuş son yzdıgım linkte bundan bahsediyo hastaneden kapmış olabilirmi bu mikrobu acaba

bilmiyorumki yasemincim belki de olabilir.. yani hastaneye nili götürmedim. ama verdiğim idrara bulaşmış olabilir...
kzlar ayrıca face de n bununla ilgili yazı yazmazsanız sevinirim. malum kocam ş.dışında söylersen tedirgin olur onun bişeyden haberi yok....

tabki cnm bunu söyledsigin iyi oldu eşinide bu konuda yanlışlıkla üzmek istemeyiz burda senden gelcek iyi haberleri bekliyo olcaz cnm inşallah nili fazla yormazlar çabucak kolayca tedavi olur iyileşir dualarımız onla ve tüm hasta bebeklerle

sağolun kızlar Allah hepinziden razı olsun... dua edin nilim için... yalnız konuştuğum tüm dr lar direk ateşi varmı diye sordu... Allahtan ki ateşi yok o benim içimi rahatlatyo... inşallah güzel haberlerle gelirim arkadaşlar...

off kızlar nilin kültür sonuçlarını aldım... bu sefer de başka bi mikrop üremiş. ve çoğu ilaca karşı dirençli...iyice moralim bozuldu:((((((

cok gecmis olsun canım yaaa. cok üzüldüm. burdan yapılcak birsey varsa bana yaz. sorulcak birsey varsa burdaki doktorumuzu arayıp sorarım ben.face msj yazarsın yapılcak birsey varsa canım

Bu kadar temizliklerine dikkat ediliyor gene de bir yerlerden mikrop kapıyorlar ya S:
ben saygının altını alırken surekli sampuanla yıkıyorm poposunu ön kısımlarını bacak aralarını .. hemen eli orda cekiyorm gene elliyor :(( pipisini alıtnı degiştirirkende elliyor surekli yıkıyorum ellerini agzına goturuyor cunku heryerden mikrop kapabilirler
elleri heryerde..
yerde geziyorlar napıcagımızı şaşırdık artık

nilime geçmiş olsun teyzem sana inş. en kısa zamanda atarsın mikropları vücudundan güçlü kızsın sen atlatırsın kısa zamanda inş.

cok gecmis olsun canım yaaa. cok üzüldüm. burdan yapılcak birsey varsa bana yaz. sorulcak birsey varsa burdaki doktorumuzu arayıp sorarım ben.face msj yazarsın yapılcak birsey varsa canım

nil bebek geçmiş olsun sana....

çok gecmiş olsun nile inşallah hemen iyileşir :Saruboceq:

Bu kadar temizliklerine dikkat ediliyor gene de bir yerlerden mikrop kapıyorlar ya S:
ben saygının altını alırken surekli sampuanla yıkıyorm poposunu ön kısımlarını bacak aralarını .. hemen eli orda cekiyorm gene elliyor :(( pipisini alıtnı degiştirirkende elliyor surekli yıkıyorum ellerini agzına goturuyor cunku heryerden mikrop kapabilirler
elleri heryerde..
yerde geziyorlar napıcagımızı şaşırdık artık

bahair tatlım çok geçmiş olsun
elimden ne gelir senin için var mı bişeye ihtiyacın?

nilime geçmiş olsun teyzem sana inş. en kısa zamanda atarsın mikropları vücudundan güçlü kızsın sen atlatırsın kısa zamanda inş.

kızlar çok teşekkür ederim hepnize... Allah tüm kuzuları her türlü kötülükten hastalıktan korusun inşallah...
şimdi dr dan geldim... dr idarar kültürlerine baktı... evet tehliklikeli bi mikrop dedi. antibiyotik verdi... adam öyle sakin bi adam ki... dedim ben mikropla ilgili intermetten bişeyler okudum çok korktum... çok ciddi şeyler yazıyodu ölüme kadar gittiğini okudum dedim dedim.. dr da evet yazılanlar doğru ama mikrobun böbreklere ulaşması durumunda dedi...peki ulaşmadığını nerden biliyosunuz dedim.. çocuğunuzun vücut formundan dedi.. ne demek dedim. ateş yok huysuzluk yok dedi... kağıda çizdi bişeyler anlattı... kötü tarafı dedi bu mikrop çoğu ilaca dirençli hassas olduğu toplam 4 ilaç var... 2 si sadece çocukalrda kullanılabiliyo ve 1 tanesi iğne...umarım ilaç sonuç verirde zaten şuncacık çocuk 4. antibiyotiği bari iğne olmadan atlatsın... of aklımı oynatacaktım nerdeyse... çok şükür ki ilerlememiş. iyiki sonuçlara almışım hemen.. yoksa p.tesi alacaktım sonuçları...

CANIM benim ya kıyamam daha kucucuk yasta ilaclarla tanısıyorlar Rabbim sifasını verir hiçbişiyi kalmaz inşallah niloşun emmeye devam ediyormu gülnurcum

yalnız kızlar anlamadığım şey bu çocukda enfeksiyon varsa son 6 ayda almadığı kiloyu (500 gramı) nasıl aldı...

ediyo nalancım... sadece son zmanlarda acd3 vitamini aksatıyodum.. şimdi onu da düzenli verecem... enfeksiyon olunca direnç de azalıyomuş çünkü

ohh çok sevindim inan emmesine direnci artar ..saygın hastayken doktara sordum sutumden mi ishal oluyor her sut verdigimde dıskılıyor demiştim dr ustune basa basa tum verdigim ilaçlardan daha degerli simdi senin sutun bu cocuga verebildigin kadar ver demişti annelik gercekten cok zorr Rabbim yardımcımız olsun

bu arada orucum yemek yapmadım ne yapcam onuda bilmyrm :)) ne yapacagımı bulsamda yapacak hiççç halim yok

kızlar çok teşekkür ederim hepnize... Allah tüm kuzuları her türlü kötülükten hastalıktan korusun inşallah...
şimdi dr dan geldim... dr idarar kültürlerine baktı... evet tehliklikeli bi mikrop dedi. antibiyotik verdi... adam öyle sakin bi adam ki... dedim ben mikropla ilgili intermetten bişeyler okudum çok korktum... çok ciddi şeyler yazıyodu ölüme kadar gittiğini okudum dedim dedim.. dr da evet yazılanlar doğru ama mikrobun böbreklere ulaşması durumunda dedi...peki ulaşmadığını nerden biliyosunuz dedim.. çocuğunuzun vücut formundan dedi.. ne demek dedim. ateş yok huysuzluk yok dedi... kağıda çizdi bişeyler anlattı... kötü tarafı dedi bu mikrop çoğu ilaca dirençli hassas olduğu toplam 4 ilaç var... 2 si sadece çocukalrda kullanılabiliyo ve 1 tanesi iğne...umarım ilaç sonuç verirde zaten şuncacık çocuk 4. antibiyotiği bari iğne olmadan atlatsın... of aklımı oynatacaktım nerdeyse... çok şükür ki ilerlememiş. iyiki sonuçlara almışım hemen.. yoksa p.tesi alacaktım sonuçları...

Nilosuma gecmis olsun,ben de okurken korktum bahaircim gercekten bu kadar tehlikelimi,demekki mikrop deyip gecmemek lazim,yani benimde icime kurt dustu,ben de ne olur ne olmaz bir test yapmasini isteyecegim doktorundan bu hafta ici.Allah korusun melekleri,insallah ilaclar etkisini gosterir de nil iyilesir bir an once.

O mikrobun adini soylermisin ben de doktoruna sorayim fikir alayim muayeneye gittigimizde.

valla kızlar bnebeğiniz kilo almıyosa yada daha önce enfeksiyon geçirmişse mutlaka tekrar ettirin... idrar tahilili değil kültürü yaptırın... nilin ilkinde idrar tahilili temiz çıktı... kültürde mikrop olduğu anlaşıldı... ve eğer ben gene tekrar etmeseydim bu mikroptan haberim bile olmayacaktı... bebeğim hareketli soyaçekim gibi bahanelerle kendinizi kandırmayın ciddi kilo alma sorunu varsa mutlaka bi tahlil yaptırın... nil 6 aylıkken de 7300 dü 100 aylıkken de.. ben hep hareketli oluşuna soya çekime bağladım.. sonunda kültürde gerçekle karşılaştım...

Back
X