2009 Ekim Anneleri

ilk defa duydum canım... peki sorun oluşturuyormuymuş sağlık açısından bişey dedi mi dr...?

Canım bıngıldağın zamanında kapanmaması raşitizm kemik hastalığının bir belirtisi olabiliyormuş... İlerde kemiklerde yamukluk yürüyememe gibi sorunlar olabiliyormuş. Raşitizm d vitamini eksikliğinden oluyormuş. Biz bütün tetkiklerimizi yaptırdık böyle bir durum yok şükür. Ama hala aklımda soru işaretleri var. Başka bir doktora daha göstermeyi düşünüyorum...

buketçim tit nedir acabaaaaa??????? varya bu çocukalr sayesinde dr olucaz....
neyseki tem,z çıkmış sonuçlarınız çok sevindim darısı bizim başımıza...

gunaydinn
canim tit = tam idrar tahlili
insallah sizinki de iyi cikar.

bizim kan da lenfosit biraz fazla cikmis. simdi de o kafamiza takildi offffff

ben devit 3 ten başka vitamin vermiyorum verilmesimi gerekiyor lütfen aydınlatın beni

canım ben de sadece devit ve ferro sanol kullanıyorum. Dev,t'i eöziriyorsan eğer, emzirmeden hemen önce verebilirsin, çünkü d vitamini kalsiyumla birlikte verildiğinde daha etkili. Demir ilacı ise burda bir kaç kez daha zikrettim ve faydasını gördüm özellikle kansızlık yaşıyan bebeklere tekrar yineliyorum: demir ilacını muhakkak meyvelerle yada c vitamini içeren sebzelerle verin. C vitamini demirin kana daha çabuk karışmasını sağlıyor. Bizim kan testimizde zeynebin hemoglobin ve diğer değerler süper çıktı. Ki bende kansızlık vardır. hemoglobin değeri normali 11 iken zeynebin 12,7 çıktı.

Vitamin meselesine gelince, benim doktorumun zikrettiği; eğer bir bebek ek gıdada problem yaşamıyorsa, kilosu normalse takviye vitamine ihtiyaç yok bunları yediklerinden karşılamalı. Bizde enfeksiyon çıktığından ve beslenme problemnden dolayı son etapta vitamin vereceğini düşünmekteyim.

Daha önce yazdım ve özellikle DEMİR ve ÇİNKO şurubunu bir arada kullananlar varsa bu çok tehlikeliymiş. Demir ilaı kullanan çocuk çinko almamalıymış, zehirlermiiş.

Son düzenleme:
buketçim ama nediycem ben sana.. hani bizin bi önceki yaptırdığımız kültür varya...bu sonuncu değil bi önceki onda da enfeksiyon çıkmıştı... dr hem tahlil hem kültür istemişti o zman.. ve idrar tahlili temiz ama kültürü mikroplu çıktı...hatta ben dr a e tahlil temiz çıkmış dedim... önemli olan kültür dedi bizim için...

buketçim ama nediycem ben sana.. hani bizin bi önceki yaptırdığımız kültür varya...bu sonuncu değil bi önceki onda da enfeksiyon çıkmıştı... dr hem tahlil hem kültür istemişti o zman.. ve idrar tahlili temiz ama kültürü mikroplu çıktı...hatta ben dr a e tahlil temiz çıkmış dedim... önemli olan kültür dedi bizim için...

evet canim onemli olan kulturmus. biz de zaten hem tit hem kultur veriyoruz. doktorumuz ikisine birarada bakmanin daha anlamli oldugunu soyledi. kultur de temiz cikti sukur

offfff ya delircem kışlıkları kaldırıyodum beyaz çarşaflarımı seriyim dedim bayagıdır kullanmıyodum gördügüm şey karşısında kitlendm kaldım birisi biteli çarşafın ucuna kıvırmış sıkıca sarmış kim benle ugraşıyo ya bukaçıncı ya evimdemn sogudum nefret ediyommm artık yaaa

fisfisfis:çok üzgünüm:

günaydın kıslar

ben arasa uyku tulumu almayı düşünüyorum geceleri çok deli yatıyor üstü hep açık bakıyorum buz gibi olmuş sürekli örtemiyorum takip edemiyrorum araızda uyku tulumu kullanan varmı? varsa hangi marka önerirsiniz ?

günaydın kıslar

ben arasa uyku tulumu almayı düşünüyorum geceleri çok deli yatıyor üstü hep açık bakıyorum buz gibi olmuş sürekli örtemiyorum takip edemiyrorum araızda uyku tulumu kullanan varmı? varsa hangi marka önerirsiniz ?

günaydın handan nasılsın?
ben tahada kullanmıştım onunkiler duruyor valla markalı olması şart değil pamuk içeriyor olmaası önemli terletmemesi açısından benimkinin bir tanesini yengem dikmişti içi sırf pamuk diğerihaazırdı zaten marka mağazalarda çok paahalı ama C&A hem kalite olarak hem çeşit olarak hemde fiyaat olarak çok iyi bi bak istersen

iyim canım saol , teşekkür ederim netten bi bakım c&a ya , bide kirazbebe var bakırköyde orda çok çeşit varmış oraya bakıcam , terletmiyor demi pamuk olanlar bide içine sadece atletmi giydirip yatıcam

Back
X