- 16 Ekim 2008
- 827
- 40
- 123
- 43
sevgi mi nefretmi şimdi bu:))) hemşerimiyiz yoksa, eskişehirlimisiniz
canım ben eskişehirli değilim eşim eskişehirli. eskişehirde yaşıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgi mi nefretmi şimdi bu:))) hemşerimiyiz yoksa, eskişehirlimisiniz
günaydın kızlar sabah zeynebe işendim yatakta yastıgında yediriyim kahvaltısını dedim demez olaydım bitekme attı elimdeki tabaga yatak yorgan halı üstü vbeni,m üstüm nevarsa battı çok kötü sinirlendim bagırdım poposuna vurdum vala zaten agrıdan duramıyodum geceden beri agladı oda yarın halıyı yıkıcam yorganı yıkıcam yün yatagımı sildim çıktıgı kadar offfyaa kış geldi bana çıkardıgı işe bak sonra üzüldüm ama daha onu temizlerken gitti tüm pcnin kablolarını çekti bilgisayarı kafasına indiriyodu nerdeyse neyapcam ben bukız artık hiç durmuyo ya bidk dönemiyom arkamımafoldumben
günaydın kızlar sabah zeynebe işendim yatakta yastıgında yediriyim kahvaltısını dedim demez olaydım bitekme attı elimdeki tabaga yatak yorgan halı üstü vbeni,m üstüm nevarsa battı çok kötü sinirlendim bagırdım poposuna vurdum vala zaten agrıdan duramıyodum geceden beri agladı oda yarın halıyı yıkıcam yorganı yıkıcam yün yatagımı sildim çıktıgı kadar offfyaa kış geldi bana çıkardıgı işe bak sonra üzüldüm ama daha onu temizlerken gitti tüm pcnin kablolarını çekti bilgisayarı kafasına indiriyodu nerdeyse neyapcam ben bukız artık hiç durmuyo ya bidk dönemiyom arkamımafoldumben
sorma ya,bir de yurumeye basladiklarinda ne yapacagiz ,her deligi emekleyerek kesfettiler simdi de yuruduklerinde o deliklerden bulup cikaracagiz.sositososito
yasmeincim sinirlenme napalım canları sağolsun biiyorum bazen insanın sabrı kaldırmıyo ama yapıladabilecek bişey yok...
blüüümmm korkutma kız gözümüzü... işte bu yüzden nil yürüsün diye hiç bi çaba sarfetmiyorum belki anasına benzer 2 ayşıdna yürür....
canımcım ben de geç olmasını isteyenlerdim ama gel gör hiç öyle olmadı...gerçi eninde sonunda yürüyor kuzular ama çok zor oluyor gülnurcum yaa...çok güzel bir şey ama laftan hayırdan anlayamıyorlar malesef...düşse neden düştüğünü bilmiyor aynı hatayı tkrar yapıyor...ondan diyorlar düşe kalka büyüyecekler diye...ama paranoyak oldum evin içinde her köşe yer her yerdeki nesne kaza nedeni... offf geçsin şu dönem en azından dillensinler de laftan anlasalar :bbo:
aybikim bu cevapı hangi yorumuma yazdın anlamadım...merhaba kızlar ben geldimm
alyayı eğlendirdik geldik kendimi yatağa bırakıyorum hemen iyleştim iyileştim diodum alakası yokmuş ölüorummm bugün fazla kalıp sohbet edemicem sizde kaynatmayın yarın zor olmasın okumak
bahair bende anneme böle şeyler sölüodum evlenmeden
akşama yatıcam tekrar yatağı örtmesem ne olur sankiiiiiiii:))
ah aha yasemin yazdıklerını eşime de okudum beraber güldük cook tanıdık geldi bize :)))) inanırmısın ben artık piskopata bagladım ona kızmamak için arkamı dönüp sürekli sabır sabır ya sabır deyip duruyorum..gören hakkaten deli sanar beni..bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
seldacım bana hep derledi ki bu en iyi hallerin gercekten de öyle oluyormus emeklerken bi ayrı yürüken baska bi ayrı uzanamadıkları delik yok arkanı dönmenle bi yerleri halletmelri bir oluyor...sabah mutfaka masasının örtüsünü cekti ben kahvaltı hazırlarken sürehi seker ne varsa işte üzerinde hepsi yer de!!! ona mo kızayım yoksa kafasına gözüne gelmedi ona mı şükredeyim bilemedim((((
kız sen de mi 2 yasın da yürümüşsün :kedi:
valla gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama günden güne daha zor oluyor inanın....
selam kızlar ben 2010 ekim annesi olacağım inş. biraz sizlere bakayım dedim bakmaz olaydım :)
ay bizim topikte bir doğum heyecanı var ki sormayın hepimiz sıkıldık artık doğuralım zor günleer geçiriyoruz diyoruz ama sizi okuduktan sonra hepp karnımızda kalsın isteyebiliriz:)kızlara söyleyeyim de baksınlar
bi ilk sayfanızı bi de son sayfayı okudum yetti desenize bu saatten sonra rahat bir yaşam yok bizee karnımızda ayrı doğunca ayrı bi tatlı bela bunlar:)
ben size aslında şunu soracaktım ben göğüs pompası almayı düşşünüyorum da bu manuel olanlardan kullanan var mı tavsiye edebilecek olan ya da. bu sene evdeyim ama yine de arada bir çıkarsam bırakırım sütümü diye almak istiyorum şuan medelanın elektriklisini alacağım givbi ama belki manuel de kullanışlıysa onu alırım dedimm
neyyyse şimdi gideyim bi ara yine bakarım sizezemuszemus
canım büyüdükçe zorlaşıyor kuzucuklar ama her anları ayrı güzel oluyor =))
sana tavsiyem hiç düşünme elektrikli olanından al...hem zamandan tasarruf edersin hem de uğraşmadan daha çok süt sağmış olursun...sağolsun bir arkadaşım bana vermişti ve ilk aylar sütüm çok olduğu için göğüslerimi rahatlatmak için kullandım ve sütleri buzluğa koymuştum...daha sonra muhallebilere ve kahvaltıya geçtiğimde epey bir süre kendi sütümle bunları hazırladım...hem ziyan olmamış oluyor hem de bebğin daha çok sütünden faydalanıyor...şu da bir gerçek ki sağdıkça daha çok sütün geliyor ve de bebiş daha rahat emiyor...gerç benim oğluş 8 aylıkken emmeyi bıraktı ve süt stoklarım da bitti...ama en azından faydalanabldiği kadar faydalandı...
sağlıkla gelsn melekleriniz inşallah...