- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
1 yasina giren tum ekim bebeklerinin dogum gunu kutlu olsun,Allah saglik versin hepsine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de dün aksdam yaptık dogumgünümüzü cok şükür atlattım:))) resim ekleyecem insallah ama suan yusuf utkan kuduruyor ekleyemedim(((
doğumgünü kutlu olsun miraç kuzusunun.kocaman adam olsun büyüsün:)
hayatımı koy sen içim açılıyo çok güzel maşallah..
geldim de döndüm bilem iwitt..kızım tee salıdan pazara kadar dile kolay:)) en uzun salihli tailiydi bu we sanırım bundan bööle uzun olcak hep torun sewdasına:)) ona kocimden çok kaynanacım karışır,gün gün gezdirdi beni peşinde:) gündüz ayrı gezme akşama ayrı,kocime bilem hasret kaldım inan..ama aklıma da geliosun her gelişimde..belki başka bi sefer ayarlarız anlaşılan çok gelip gitcem sırf onlar gelmesin diye:)))
gel sen zuzum gelolumunekankayizsmilegel de kaynanaları çekiştirip rahatlayalım..ben de ortadan ikiye çatlamak üzereyim
hayatımı koycem yakındaberramın yarın doğum günü:dance:nice senelere olsun inşallah
tam 1 hafta sora da benim cadımındelikafaduldençok heyecanlıyım ya...umarım her şey güzel olur:Saruboceq:
olurr:))
zezemm ilk kutlamamız senden geldi ..teşekkür ederisss opuyorumnanaktan
DOĞUMN GÜNÜ KUTLU OLSUN MİNİĞİMİN ÖPTÜMopuyorumnanaktan
zuzucum doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınızı sağlıkla ve mutlulukla dertsiz tasasız geçirmeniz dileğiylea.s.![]()
ben de ancak paylaşabiliyorum fotoğraflarımızı,
en az doğumları kadar güzel ve heyecanlı bir gündü,
bütün yavrulara sağlıklı uzun bir ömür olsun inşallahh
![]()
![]()