2009 ekim bebekleri 1 yaşında!!

doğumgünü kutlu olsun miraç kuzusunun.kocaman adam olsun büyüsün:)

hayatımı koy sen içim açılıyo çok güzel maşallah..

geldim de döndüm bilem iwitt..kızım tee salıdan pazara kadar dile kolay:)) en uzun salihli tailiydi bu we sanırım bundan bööle uzun olcak hep torun sewdasına:)) ona kocimden çok kaynanacım karışır,gün gün gezdirdi beni peşinde:) gündüz ayrı gezme akşama ayrı,kocime bilem hasret kaldım inan..ama aklıma da geliosun her gelişimde..belki başka bi sefer ayarlarız anlaşılan çok gelip gitcem sırf onlar gelmesin diye:)))

gel sen zuzum gelolumunekankayizsmilegel de kaynanaları çekiştirip rahatlayalım..ben de ortadan ikiye çatlamak üzereyim:delphin:

hayatımı koycem yakında:3:berramın yarın doğum günü:dance:nice senelere olsun inşallah:nazar:tam 1 hafta sora da benim cadımındelikafaduldençok heyecanlıyım ya...umarım her şey güzel olur:Saruboceq:

gel sen zuzum gelolumunekankayizsmilegel de kaynanaları çekiştirip rahatlayalım..ben de ortadan ikiye çatlamak üzereyim:delphin:

hayatımı koycem yakında:3:berramın yarın doğum günü:dance:nice senelere olsun inşallah:nazar:tam 1 hafta sora da benim cadımındelikafaduldençok heyecanlıyım ya...umarım her şey güzel olur:Saruboceq:

olurr:))

zezemm ilk kutlamamız senden geldi ..teşekkür ederisss opuyorumnanaktan

ben de ancak paylaşabiliyorum fotoğraflarımızı,
en az doğumları kadar güzel ve heyecanlı bir gündü,
bütün yavrulara sağlıklı uzun bir ömür olsun inşallahh

1942.jpg

1951.jpg

hümeyracım maşallah prenselerine,nice mutlu sağlıklı senelere...a.s.

bütün bebişlerin doğum günü kutlu olsunnnn,iyi ki doğurmuşuz bu kuzuları :asigim:

Back
X