2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

ben resmimi koyamıyorum ama hepinizinkini inceledim.. Maşallah , hepinize .... annelik ne güzel bişey dimi... Ama ben hala hiç bişey hissetmiyorum,.....Daha hiç kilo da almadım... Cumartesi bi göreyim bebeğimi de kendime geleyim ya...

kızlar maaaşallahh... ne kadar süper göbekler öyle... benim göbeğim varla yok arası sanki...evdeyken daha çok belli oluyor... en yakın zamanda çekeceğim... resmini .. ayyy göbekler büyüyorr.... çok güzel bir duyguu... Allahım sana sonsuz şükürler olsun...

Fatoşgül maşallah canım,

kızlar bu da benim göbişim dün akşam çektim, yatmadan önce, kusura bakmayın üstümde eşofmanlar var

Eklentiler

• $Photo-0012.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 20
canım massallah baya büyümüş karnın senin kaç haftalıksın ben 18 haftalıgım ama yemek yicemde anca cıkıo bişiler:))

canım massallah baya büyümüş karnın senin kaç haftalıksın ben 18 haftalıgım ama yemek yicemde anca cıkıo bişiler:))

canım eğer bana söylüyorsun ben 18+4 oldum bugün, ben zaten 63 kilo ile hamile kaldım ş5 oldum, ama benim öncesindede göbeğim olduğu için böyle çok çıktı sen bir de yemekten sonra gör sanırsın ki 7 aylıkdelikafadulden

evet canım sana diyordum :)) bende 18 + 4 suan aynıyız :) bende 53le kaldım hamile yemek yiyince cıkıyor benimde:) ama 3 gndür cook yıyorum bundan sonra alıcam gibi kilo

evet canım sana diyordum :)) bende 18 + 4 suan aynıyız :) bende 53le kaldım hamile yemek yiyince cıkıyor benimde:) ama 3 gndür cook yıyorum bundan sonra alıcam gibi kilo

canım boşver kendini başkaları ile kıyaslama, o senin vücut yapına bağlı, dün hastaneye gittiğimde 8 aylık bayan vardı hamile, benim karnım kadardı,bazılarının iç karnı geniş oluyormuş 53 kiloda göbekte yoktur sende yeni yeni çıkması normal bendekinin hepsi bebek değilki yarısı göbekdelikafadulden arkadaşlarında yeni yeni belli, yani seninki normal büyük olan benimki tatlım

:)))) güldürdün beni canım yaaa az bişi göbegim vardı canım elimden çikolata eksik olmazdı cunku :)
sende dogumdan sonra verirsin artık cocuk rahat bırakmıcagı için enerjinde kalmaz
cinsiyeti belli oldumu bana erkek dedi

evet canım kızım olacak inşallah elifim geliyor, hayırlı olsun,Allahım akıl ve beden sağlığı yerinde hayı evlatlar nasip etsinde kiloları veririz, bizim eylül anneleri sayfamıza geldin mi, seni hatılayamadım

kızlar maşalllah göbüşlerinize gördüm şok oldum bende hiç bişi yok başta dileğin resimleri varya ben hala öleyim bu kız nerde yaşıyo acaba kalçalarımdamı çünkü büyüyen bi tek orası :))))

teknoloji canavarı kızım koyun şu göbekleride görelim yaaa.:içelim:

buda benim göbüşüm 18+4

[/URL][/IMG]

evdeki dağnıklığın kusuruna bakmayın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…