2009 eylül anneleri zayıflamaya başlayalım mı?

Okudukça güldüm ama neden?? Çünkü kendimi gordum de ondan..Ağzına çikolatalı pastayı koymayan ben, tatlı kurabiye sevmeyen ama tuzllularına bayılan ben deli gibi çıkolatalı kurabiye, nescafe & brownie , paket paket petibor indiriyorum valla.. Ama çoooooooooooooook güzel napiimmmm. Bu arada giyecek birşey bulamıyorum alışveriş yapayım diyorum ama giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyorum :( Hamileyken ne güzeldi en azından kocamanda olsa gobegimiz bi nedenimiz vardı ve şu ankinden kat kat güzeldi

delikafadulden okurken bile çekti canım nescafe brownie gidim yiyim yaaa uff herdafasında bu son diomn ama olmuo olmuooo :sinifsinif:

görümceme danıştım oda emziriken öleymiş ama 6 aydan sonra azalır ek besine geçip emme süresi azalacağında durdurablirsin kendini dedi öylese tatlıya hucum alkisalkisalkis

delikafadulden okurken bile çekti canım nescafe brownie gidim yiyim yaaa uff herdafasında bu son diomn ama olmuo olmuooo :sinifsinif:

görümceme danıştım oda emziriken öleymiş ama 6 aydan sonra azalır ek besine geçip emme süresi azalacağında durdurablirsin kendini dedi öylese tatlıya hucum alkisalkisalkis

ee alaah seni bilgdiği gibi yapsın emi naniknanik ben evdce abur cubur pasta kek bulundurmuyom ama malum bayramm... her defasında bir daha yemicem diyip atıyom ağzıma çikolataları..mafoldumben

ee alaah seni bilgdiği gibi yapsın emi naniknanik ben evdce abur cubur pasta kek bulundurmuyom ama malum bayramm... her defasında bir daha yemicem diyip atıyom ağzıma çikolataları..mafoldumben

hehe demin gittim kahve yapmaya kızım fırsat vermedi bende capucinolu çikolata yedim :bbo: ammaan salacam artık hepten dibe vurmadan düzlüğe çıkılmaz dime :roflol:

hehe demin gittim kahve yapmaya kızım fırsat vermedi bende capucinolu çikolata yedim :bbo: ammaan salacam artık hepten dibe vurmadan düzlüğe çıkılmaz dime :roflol:

ee hadi salalım gitsiin o zaman.. bayram nasılsa bizde bayram yapalım yavvv

arkadaşlar,
çikolatanın içinde kafein olduğundan bebeklere gaz yapabilir. ve de uykularında problem yaşatabilir. O yüzden süt verdiğimiz müddetçe (özellikle ilk 3 ay) yemememiz gerekiyor.

:))

ayyy burasıı kilooo verelimm topiii deillll NE YıYELıMMM TOPıĞı OLMUŞŞŞ :roflol:

arkadaşlar,
çikolatanın içinde kafein olduğundan bebeklere gaz yapabilir. ve de uykularında problem yaşatabilir. O yüzden süt verdiğimiz müddetçe (özellikle ilk 3 ay) yemememiz gerekiyor.

:))

deme canım ya ben bilmiodum aa bak üzüldüm şimdi günde 2 kere kaka yapan kız şimdi 2 günde bir zor yapıo ondan etkilendimi acepp :( mafoldumben

ayyy burasıı kilooo verelimm topiii deillll NE YİYELİMMM TOPİĞİ OLMUŞŞŞ :roflol:

ayy ne güldüm walla bide topiğiben açtım utanmadan tatlı çikolata diom ne ayııpp :roflol: :roflol: :roflol:

off kızlar yaa bayramda 3-5 kapı ancak yaptık..onlarda da hep sevdigim tatlılar vardııı mafoldumben :kedi: kesin kilo aldım ama korkuyorum tartılmaya :((

ee kızlar bayram geldi biz göbüşleri iyice serdik valla.. kimse zayıflamak istemiyo artık sanırım..

ah canım sorma dün sinirden ağladım mağazada üstüme hiç bişi bulamadım göbekten çok göğüslerden sorunum giycek bişi bulamıom delircem walla

ah nihal ah... sakın kilo verme süper oldun diyorlar ama ben aynaya bile bakamıyorum ki bi de alışveriş düşüneyim...
demek ki tatlı krizleri sadece bende yokmuş, buna çok sevindim ama çözümü yok mu bu durumun kızlar yaa...
zaten acayip sıkkınım :(

bana kalsa eşofmanla takılmaya dewam ama eltimin doğumu k.validemin mevlütü bu ara gidilecek çok yer ama benim üsütm başım yoook walla eşimede söledim eve artık aburcubur almak yokk akşamdan beri yana yakıla yicek bişi arıom ama olmayınca yiyemion el altında olunca hoop mideye :))

ben de tutamıyorum boğazımı yaa.. olmasa da alıyorum elimi de tutamıyorum...
meyve aldırıyorum sürekli ama kesmiyo :(
eski günlerimi çok özledim ben yaaa :((((((((((

herkes kolaymış gibi 6 aydan önce bekleme zayıflamayı dio ama bırak zayıflamayı almasak bari tek çözüm bilioz boğazı tutmak ama olmuo işte. süt veriom enerjim kaçıo diom bahane yapıom kendime :))

Zaten iriydim şimdi tosun oldum.Boyum da uzun yarmagül gibiyim.Hiçbirşeyim olmuyor kazaklar da dahil.Onlar bile düdük gibi kalıyor üzerimde.Lcw den bile 42 beden giyiyorum ki oranın kalıpları baya büyük.Mormalde kaç oldum Allah bilir.Mini bi elbidem var ona bakıp bakıp iç geçiriyorum.Acaba bi daha giyebilecek miyim onu.

maşallah bende 42 beden giyiyorum üst taraf ince alt tarafta simitler var helede basende :S

kesin çözüm liposakşın yaptırcam çünkü yapımda vardı popiş şimdi daha koceman oldu

Back
X