günaydın cnm bnm oğlanda keyfi iyiyken kendi kendine çok uykuya daldığı oluyo ama gazı varken ıkınırken kucakta bi yere kadar tutuluyo kafa atıyo zaten omzuma ikide bir bende kıyamıyom ayaklarım hafif hafif sallıyom zaten bu gazı çıkarmasına da yardımcı olurmuşşşşşzemuszemus
kabızlıkta bir maydonozın sapını zeytinyağına batırıp hafifce bebeğin poposuna yavaşca itebilirsinizBir ara bizde aynıydık canım sonra zeytinyağı ile çözdük o problemi. Sen denedin mi poposunun ucuna zeytinyağ sürmeyi?
Valla Tülaycım benimkide aynı uyurken yerinde duramıyor mutlaka eller dışarda olucak tabi üstte bacaklara kadar açılıyor bu şekilde her gece.. Şu an havalar biraz ii ama kışın zor olacak o nedenle uyku tulumu alayım diyordum ki bugün eski genel müdürümüz hediye olarak göndermiş :))) Çok güzel kızım için şimdilik biraz büyük ama kışın gayet ii olur diye düşünüyorum..
kızlar walla işe yaradı. dün akşamdan beri hiç gaz ilacı vermedim.ıkındıkça ayaklarını yukarı kaldırdım hafif karnına doğru ittim ve pırt pırt saldı.kakamız da düzeldi. ıkınmalarda azaldı şükür. uykusu da düzeldi dinlendi yawrum ya. önceden omzuma yatırıp bir dakka falan pıtpıtlıyordum gaz çıkarmazsa yatırıyordum artık çıkarana kadar pıtpıtlıyorum. çok işe yaradı kızlar allaha şükür.
baharcım bende senin gibi bacaklarını hafif kaldırıyorumm salıyor valla çok iyi bir yöntemmiş bizimde uykularımız düzeldi hamdolsun... bugün anasağlık merkezine gttim kızlar spiralimide takıldımm 40 mızda bitti.. ohh bizden iyisi yok çok şükür şu burun tıkannıklığıda geçse....
selam kızlar.. benim minik sabahtan beri canıma okuyo.. dakuzda kalktık bu saate kadar doğru düzgün uyumadı.. şimdi uyuttum bakalım inşallah güzelce uyur...
kaka problemi bizde de vardı ama şimdi düzeldi çok şükür.. zeytinyağı içiriyodum bir kaşık, birde popişe zeytinyağı sürüyodum rtahatlatsın diye iyi geliyodu.. valla şu zeytinyağı her derde deva..
benim kızda elleri dışara uyuyo.. içine koysamda debelene debelene açıyo tekrar.. bizimde var uyku tulumu büyük arkadşım getirdi hediye, ben şimdi kullnmak için aradaım ama bulamadım hep büyük oluyomuş..
Tülaycım, kimyon içmeyi denedin mi? ben sabah aksam birer tatlı kaşığı kimyon yutuyorum suyla, faydası oluyor sanıyorum. bir de anason-rezene-ısırgan-kimyon tohumundan birer tutamla bir fincan çay hazırlıyorum, günde 2-3 bardak içiyorum.
hayatım denemediysen bir dene istersen canım. elektrik süpürgesi veya fön sesini de deneyebilirsin. inşallah gecer yakın zamanda...
kabızlıkta bir maydonozın sapını zeytinyağına batırıp hafifce bebeğin poposuna yavaşca itebilirsiniz
emzirenler için de dut pekmezi veya kayısı kompostosu bbeğin de kakasını gevşetiyor
Dilekçim, bana da uyku tulumu hediye geldi ama sırtını terletir diye uyuken giydirmeyi düşünmüyorum. sen de kullanırken sırtına dikkat et istersen canım
aysecım gözün aydın 40 ınız çıktı aynen bızımde burun tıkalı nefrs alırken hırıl hırıl ediyo yavrum 10 gundur daml KULLnıyoz ama yok geçmiyo spiralinde hayırlı olsun en garantılısı şuan kımsenın kardes yapcagını sanmıyorum
benim kızda elleri dışara uyuyo.. içine koysamda debelene debelene açıyo tekrar.. bizimde var uyku tulumu büyük arkadşım getirdi hediye, ben şimdi kullnmak için aradaım ama bulamadım hep büyük oluyomuş..
yaaaaaaa hakket bu 40 sayımını bende merak ediyom doğum yapılan gün sayılormuydu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?