ємєℓ;9788041 .!.:tubacım saglık ocagında olduk tek eksigi menenjit asının olmaması onu ozel alıp yaptırıyosun saglık ocakları yapmıyo ama eczanelerde 5 lı ozel ası var ıcınde menenjit asıda va ve ates de yapmıyor ustelik biraz pahalı ama kaç sene once kızıma yaptırmıstım 70-80 dı sanırım........saglık ocagında ki hafif ates yaptı ama calpol verdim çok sukur geceyi iyi gecirdik.........rotavirus asısı ıcın emin degilim ulusal ası programında olmayan bir asıymıs bilmiyorum yaptırırmıyım yaptırmazmıyım
biz daha 5li aşı olmadık kasımın üçünde verem aşımız var ondan sonramı olacak karma aşı acaba?.. özel menenjit aşısnı bilmiyodum bende yaptırayım ne zaman yapılıyo hangi aşıdan sonra ..ben rotavirüs aşısını yaptırıcam ne olur ne olmaz risk almak istemiyom..
ємєℓ;9788059 .!.:sorma tubacım telefonumu bile aldılar arayacaklardı ama anlamadım konu bile islenmedi programda
biz daha 5li aşı olmadık kasımın üçünde verem aşımız var ondan sonramı olacak karma aşı acaba?.. özel menenjit aşısnı bilmiyodum bende yaptırayım ne zaman yapılıyo hangi aşıdan sonra ..ben rotavirüs aşısını yaptırıcam ne olur ne olmaz risk almak istemiyom..
kızlar bu ıslak pamuk mendili ne kadar kullanıcaz? normal diger ıslak mendillere gecen var mı?
kızlar bu ıslak pamuk mendili ne kadar kullanıcaz? normal diger ıslak mendillere gecen var mı?
ємєℓ;9788514 .!.:canım 2. ayda vuruluyor 5 li ası.... ıcınde menenjit,çocuk felci,difteri,tetenoz ve bogmaca asılarını kapsıyor ve ozel bir ası canım......2-4-6 aylarda uygulanıyor ya da 2-3-4 aylarda...ates yapmaması bir ozelligi....saglık ocaklarında menenjit haricinde digerleri vuruluyor
doktorum bana bahsetmedi bu aşıdan bir arayıp sorayım o zaman sağol canım
ємєℓ;9788682 .!.:kızlar odanıza buhar makinesi almayı dusunuyorsanız craftta indirim var ben siparıs verdim gelir yakında
ємєℓ;9788778 .!.:fatos niye sende kedi ve nescafe resemleri var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?