Aynen canım bende ağlamaktan zehir ettim ilk günlerimi ama deme ki yaşanması gerekiyormuş o günlerinde. Az kalmış canım o kadarda eziyetleri olacak be tatlım bebek onlar kendilerini elbette ağlarak ifade edecekler bazen benimkide durmuyor ama olsun yine de bence uslu bir kızım var. Amin canım allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın haklısın be canım askerlik mesleği de hakikaten çok zor aman iyi bari yine doğularda falan değilisiniz eminim eşin için çok zor oluyordur oğluna az zaman ayırabilmek... Ben mama vermiyorum artık canım. Salak doktor yüzünden bir süre verdim ama günlük sadece en çok 3 öğüne bölerek 135ml verdim ama 1 aydır nerdeyse hiç vermedim diyebilirim. Çok şükür gayet ii gidiyor sizinki kaç kilo oldu?
Bu arada kızlrar yaa ben niye böyleyim hiç bilmiyorum çok evhamlıyım salaklık bu yaptığım biliyorum ama beynimi kemiren kurda bir türlü engel olamıyorum bu sabah bir yerde down sendromlu doğan bebeklerin belirtilerini okudum inanın çok okuyup bilgi sahibi olmakta pek öyle ii birşey deilklava: :Tüm gün kızımın orasını burasını kontrol ettim yüzüne baktım durdum böyle birşey var mı diye.İkili - üçlü testlerimde riskler düüşüktü ayrıca kızımı doğum yaptığım hastanedki çocuk dotoru dışında 3 doktor daha gördü genel kontrollerini yaptı. Allah korusun öyle bir durum olsa biri farkederdi di mi?....:1no2:
tek evhamlı sen değilsin canım bende aynı durumdayım.şu kulak arkasındaki bezelere dr sorun yok dedi.rahatladım ama yinede nette arastırıyorum ve arastırdıkca kafam karısıyor.
allah korusun bebişlerimizi canım.
dilek emin ol bende senin gibiyim ama hiç memnun degilim bu huyumdan..bende daha dün okudum down sendromu belirtilerini...seningibi hiç bi belirti yokken kızımın yüzünü inceleyip durdum...allah korusun rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin...
kizlar oglumdan geceden beri hiriltilar geliyor sankibogazinda balgam varmis gibi
offf o kadar dikkat ettim ama sanirim usutup hasta ettim yaaaa
cok uzuluyorum arada tikanir gibi olup oksuruyor
meryemcim geçmiş olsun canım. kıyamam kuzucuğa yaaa. allah sabır versin size de canım gerçekten çok zor oluyor.biz de yaşıyoruz zaman zaman. insan hem üzülüyor hem de elinden bişey gelmediğinden sinirleniyor. şimdi iyidir umarım.
emel ben de gece çayı aldım da o bizim için değilmiydi ya bebişler içinmiydi?
kızlar benim kız buğün iki defa hafif sümüksü kaka yaptı.ishal yok renk sarı.nette arastırdım ishal yoksa normal kabul ediliyor.sizin bilginiz varmı bu konuda
mrb kızlar günaydın.saatler geriye alınmış.kaçta yattık kacta kalktım habersizim.niye geri alırlar şu saatleri erkenden hava kararıyor.izmirde neysede şimdi evime gidince oralarda erkenden akşam oluyor.
neyse kızlar ben sabah bir kalktımki benim boğazım ağrıyor burnum akıyor ben nezle yada grip oldum.kızıma gecsin istemiyorum.ne yapmalıyım sizce.e bugün pazar drada gidemem.zaten ilaç kullanmak istemiyorum.acaba kızıma gecmemesi için maskemi kullansam.
ємєℓ;9809696 .!.:canım en guzeli o maske kullanmak....bizde evcek nezle olmustuk annem falan maske kullandı çok sukur bulasmadı ogluma sende oyle yap canım...bende surekli nane limon içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?