Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar
benimde sinemin yazdigina moralim bozuldu
nassi yani bakiciniz sadece 400 mu aliyır yaaaa
bizimki 1200 lira aliyor ve sadece alinin bakimi camasirlari ve utusu bir de yemekleriyle ilgileniyor((
of of o kadar cok para verilcek yer var ki
maasi aldigim gibi ucup gidiyor ellerimden(
günaydın herkeslereee
dilek benim kızımda da var demiştim ya o yüzündeki şeyler
gerçi epeydir yok kullanıyoruz kremlerini
ama bi haftadır falan ensesi kıpkırmızı yavrumun
ara ara sivilce çıkar gibi oluyo ama genelde kızarık
ve kaşınıyo sanırım
ben kaşıyınca çok hoşuna gidiyo
doktorumuz isilik demişti ama bana hiç öyle gelmiyo
bu gidişle cildiyeye gidicem
sen boyunları demişsin ya ordan aklıma geldi benim de
gunaydin kizlar
benimde sinemin yazdigina moralim bozuldu
nassi yani bakiciniz sadece 400 mu aliyır yaaaa
bizimki 1200 lira aliyor ve sadece alinin bakimi camasirlari ve utusu bir de yemekleriyle ilgileniyor((
of of o kadar cok para verilcek yer var ki
maasi aldigim gibi ucup gidiyor ellerimden(
Filizcim günaydın canım,
Ben o kitabı aldım fırsat buldukça okuyorum hakikaten çalışan annenin okuması gereken bir kitap
hatta pek çok kompleksimden arınmak üzereyim:)))
Canım yüz, boyun, kulak arkası, el ve kollar bebeklerde atopik dertmatit görülen yerler bölgelermiş yani 3 türü var bebeklik-çocukluk-yetişkinlik her birinin görülme yerleri farklı... O nedenle ara ara artıp sonra yokolup yeniden başlıyorsa genellikle atopik dermatit oluyor inşallah değildir ama sen bence de bir cildiyeciye git.
Yuhhh yaa biz boşuna dirsek çürütmüşüz okul sıralarında kaydirigubbakcemile3
dilekcim gecmis olsun insallah en kisa surede gecer bu sıkıntınızda
bende kosusturmaca icerisindeyim peki niye kilo veremiyorum yaaa
sabah kalk aliyi emzir ilgilen hazirlan kostur kostur ise gel (her sabah bi 10 dakika gec kaliyorum ise yakinda soylenmeye baslarlar)
oglen 5 dakikada yemek ye kostur kostur eve git 20 dakikada aliyi emzir emmedigini sag zaman kalirsa op kokla ise don
biraz daha calis sonra yine cik eve git aliyi emzir oyna uyut yemek hazirla ye bulasiklari yika mutfagi topla
biraz televizyon seyret yat
gecede ali uyandikca yatir kaldir yap arada emzir
gunlerim bu sekilde geciyor 5 dakikam yok kendime ayirabildigim
peki neden siskoyum acaba![]()
beğenmene sevindim canım bende çok yararını gördüm hala kıskançlık krizlerim başladıkça aklıma getiriyorum
şimdilik ve uzun zamandır sadece ensesinde var kızarıklıkları
tabi yine de bi an önce doktora götürmem lazım
yüzündekiler gibi olmuyor
yüzünde bildiğimiz ergenlik sivilcesi gibi olup, zamanla kuruyup, kalın bir tabaka oluyordu
ensedeki sadece pişiğe benzer bir kızarıklık
Evet canım çalışan annenin ara ara açıp okuması lazım ki hem bebeği hem kendi daha mutlu olsun. Teşekkürler.. opuyorumnanaktan
Canım benim boynundakilerde kızarıklık , ama o kızarıklıklar aynı dediğin gibi uzun bir zaman sonra tabi kuruyup kabuk halini alıyor işte onun adına atopik dermatit deniyor Defnenin önce yüzünde başladı onu mustela ile geçirdim sonra çok hafif kulak arkasında oldu o da geçti hemen boynunda vardı çok uzun sürdü ama geçti şimdi yine boynuna doğru yerlerde var ve çok uzun zamandır geçmiyor doğrusu nemlendirici kürlerine başlayalı 1 gün oldu bakalım sonucu yazarım 1 hafta sonra.