2009 Eylül Anneleri

kızlar bugün benim alnımın ortasından sivilce çıktı ve göğüslerim acıyo uzun zaman oıldu bunları yaşamayalı adet olduğumda olurdu bu belirtiler ama en son hamile oldugum dada böyle olmuştum .. ya adet görcem inş. yada hamileyim Allah korusun ...

evet şimdilerde bi telaşedir sardı beni.ne nasıl olcak die..komşum bakcak canım evet..hayırlısı olsun napalım bizde onlar için çalışıyoruz...benneyaptımki

ayy evet çalışmaya başlamadan önce insan çok telaş yapıyo.. o vakte kadar herşeyi yetişitrmeye çalışıyo.. evt dediğin gibi onlar içimn çalışıyoz

düşünemiyorum bir poyraz daha amanınn .. vayy be nerden nereye ogün eşime diyordum ki sivilcem çıktı yine sanırım hamile değilim adet belirtisiydi çünkü sivilce aynı zamanmda şiddetli göğüs ağrım vardı eşimde demiştiki hamile değilsin bencede miden filan bulanmıyor :) ne alakaysa ama hamileydim mucize gibi yaa o günler o hisler çok güzeldi ...

ebrucum nasılsın ne var ne yok ya uzun zamandır giremiyorum ve burdan bi haberim.koray paşamız nasıl.

İyi diyelim iyi olalım. Bende fazla takılamıyorum. Koray iyi. Gerçi salı günü eğitime giderken üşüttüm galiba burnu akıyorr.
adasim hos geldin
Hoş bulduk adaşım. Alişte hasta olmuş galibaa geçmiş olsun diyeyjim. Kışın iyi koruduk baharda hasta ettik. Havaların akıbeti belli değilki insan nasıl giydireceğini şaşırıyor.

Babaannemiz gidecek Koraya bakıcı buldum. Aklım evde kalacak artık. Babaanne varken rahattık. Gerçi ev çok kalabalık oluyor ama en azından kendi canından biri bakıyordu oğluma. Okuduğum kadarıyla burda herkes bakıcısından memnun dua edinde bende memnun kalayım.

biz eylülle izmirdeyiz.dün gece ucakla geldik aktarmalı geldik.ilk uçakla inişte baya bir ağladı emmek istemedi sanırım kulakları basınçtan cok rahatsız oldu.ama diğer uçakta uyudu canım benim.bugün gelen giden çok oldu.herkes çok özlemiş eylülü herkes şasırdı tabi büyümüş diye e izmirden ayrılırken 55 günlüktü.
bu arada dün gecen gün DıŞıMıZ ÇIKTI.kaşıkta o sesi duymak ne mutlu etti beni anlatamam.ateşi yok ama sanırım ağrısı var mızmızlığı çok çünkü.diş çıkaranlar hangi jeli kullanıyosunuz ismini verebilecek varmı.
herkes kendine iyi baksın.

sibelcim hoşgeldin...senin adın sibel dimi..neden herkes salıha diyo :) yoksa ben mı yanlış biliyorum...
hadi eylülcügün dişi hayırlı olsun jelde herkes calgel kullnıyo cnm... oh gez bakalım işe ne zman başlıcaksın...

evet mehtapcım ben sibel .bende 19 mayıs sonrası başlıycam.annem gelicek 2-3 hafta kalır yanımda sonra seminer dönemi 1-2 saat yanımda götürücem.
evet gezicem bol bol kışın öcünü alıcaz kızımla.
sen nasılsın eylül nasıl.öptüm eylülü

jel içinde sağol birazdan cıkıp alıcam.cok canı acıyor sanırım cok ağladı bugün
sende baslıyormussun göreve hayırlı olsun.benimde seneye bir sorun olmassa komsu bakıcak gecen gün konuştuk.

herkes nerde acep , kimi yediriyo ,kimi uyutuyo,kimi üst değiştiriyo,kimi bez değiştiriyo, kimi kucağında dolaştırıyo,kimi yemek hazırlıyo :))))) ama hiççç yatıp uyuyan dinlenen yoktur eminim :))

anamm bu bihter ve anası dan korkulur aman yarabbi...uyyyy evlerden ırak....

gunaydin eylul evet bugun cuma ve ben hastayimmm
of ya su virus evimizden gidemedi gitti
gece cok kotu bogazim agriyordu hala da aciyor biraz
hafif atlatiyorum ama yinede can sıkıyor
aliste hala hikir hikir balgam var hava da soguk
yani hafta sonu bana su an bisey ifade edemedi
yarin da zaten 1 mayis diye bir yerklere cikilmaz cogu yol kapaliymis gosteriler felan olur

gunaydin eylul evet bugun cuma ve ben hastayimmm
of ya su virus evimizden gidemedi gitti
gece cok kotu bogazim agriyordu hala da aciyor biraz
hafif atlatiyorum ama yinede can sıkıyor
aliste hala hikir hikir balgam var hava da soguk
yani hafta sonu bana su an bisey ifade edemedi
yarin da zaten 1 mayis diye bir yerklere cikilmaz cogu yol kapaliymis gosteriler felan olur

oy oy oy çok geçmiş olsun ebru
yine hafif atlatırsın umarım
bol bol bitki çayı takviyesi yap kendine
meyve falan ye vitamin al
alişin de balgamı bir an önce geçer inşallah çok fena o ya
edanın da burnu tıkalı ememiyor bile
sinir oluyor insan o hırıltıları duyunca
ben de pazar günü çalışıcakmışım
halbuki tüm hafta sonu temizlik yapsam ancak yola sokardım evi
şimdi napıcam hiç bilmiyorum

Back
X