ємєℓ;9294911 .!.:canım mama kabızlık yapar onu soylim oncelikle anne sutu alan bebeklerde kaka yapma olasılıgı daha fazla......aklında olsun ben sabah ve aksam zeytinyağı ıcıriyorum
HAYIRLI OLSUN TATLI MELEĞİN ANNESİopuyorumnanaktan
canm benim 4.gün geldi sütüm ama manuel pompa hiç bi işe yaramıo bir kaç gün geçsin elektrikli al en pahalısı chicco ama medikal malzeme satan ye rtavsiye etmedi medela aldım ben çok memnunum göğüs uçlarınıda tahriş etmio 4. gün sabah ateşim çıktı üşüme titreme göğüslerimde de bi şişkinlik vardı manuelle alamadım sütü göğüsteki sütü boşaltmazsan mastit oluomuşsun göğüs iltahabı hemen eşime elektrikli pompa aldırdım yani bir kaç gün beklemek lazım enininde sonunda gelio bi de bence bebişi aç bırakmayın kesinlikle
gülcancım maşallah bebişine, tosun paşana :) sana da geçmiş olsun tatlım... sen süt konusunda asla canını sıkma,iki güne yakın benden de süt gelmedi, su gibi bişey aktı ince ince, ama süt değildi kesinlikle, ama benimki hiç ağlamadan onu da emdi durdu, şimdi de maşallahı var göğüslerimin. ben de umudu kesmiştim çünkü süt konusunda, ama emzirmeye devam et kesinlikle geliyor süt... kesinlikle gelecek tatlım sütüm, ben hep gelecek diye beyne sinyal verdim, göğüslerim sütle dolsun taşsın dedim, psikoloji çok etkiliyo süt olayını, sakın moralini bozma...
gülcan cnm çok tebrik ediyorum maaşallah oğluşuna Allah ım analaı babalı büyütsün inş.sütte moral çok önemli ama ...moralini bozma sakın düzensizlik ilk günlerde normal cnmcım ama ufaklıklar dışarda dahabi yoruyooo o da kesinnn...ama herşeye değer melek lerimiz sağlıklı yaa çok şükür
gülcancım maşallah canım gözün aydın sen de kavuştun meleğine şükürler olsun. süt konusunda arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ayrıca benim doktorum sarımsak delip bütün olarak yutmamı söyledi canım. aklında olsun
ємєℓ;9294675 .!.:canım benim gozun aydın sonunda sende aldın yavrunu kucagına cok sevindim inan :) allah analı babalı buyutsun....masallah kilosuda cok iyi canım ee sonuna tadar bekledi ya kilosu iyi olcak elbet....canım benim hiç panik yapma 3-4 gune kadar gelir sutun sen o aldıklarını ıcmeye basla hemen rezene çayı ve ısırgan cayı iç saat bası ben oyle yaptım ...kayısı suyu içtim komposto ayrıca ama surekli saat bası sıvı tukettim . . . . .bana rezene cayı demisti ebeler sut getirir diye . . .birde gogusun tas gibi olacak sisecektir bir zaman sonra aklında olsun sıcak akan suda havluyu ıslat tabı dayanabilecegin sıcaklıkta olcak bunu goguslerine kompres yap 3-4 dakika havlu sogudukca yenile...sonra tirle ile sag sutunu boylece bebegine icerirsin çay kası ıle ..biz oyle yaptık ilk zamanlar
slm arkadaşlar bugun bebegım 19 cu ıshal ıkı gundur sureklı bugunde cok huzursuz ne yapıyım kızlar acılll yardım allahtan emmesı guzel
slm kıslar bende ekim annesiyken erken dogumla eyülannesi oldum 17günlük anneyim kızım niki gündür aşırı gaz sorunu var şekerli su verdim ama uyuyamıyo resmen ayaklarını topluyo zaten ç.ok gaz sorunlu dogdu doktorumuz zinco vermiş günde 4damdla 3kere die içircekmiyim bunu eczaneci yazmamış yaaa m
kızlarrrrr selaamm.... yaa doğuran kaçtı kardeş,m yaa nedir bu bebelerden çektiğimiz iki lafın belini kıramaz olduk sayelerinde içerdelerken ne rahatmışız meğerseeemm :))))
kızım emiyo mıçıyo uyuyo çok şükür henüz gaz maz dertlerimiz başlamadı sizlerede biz gibi olun diye dua ediyorum...
tek sıkıntım herkesin gelip bilmiş bilmiş bişiler söyleyip akıl vermesi.. gerizekalı insanlar yüzünden hep bişeyleri yanlış yapıyomuşsun gibi hissediyosun ne salaklar var yaa deliricem... kaçıp gidicem az kaldı.....(
slm kıslar bende ekim annesiyken erken dogumla eyülannesi oldum 17günlük anneyim kızım niki gündür aşırı gaz sorunu var şekerli su verdim ama uyuyamıyo resmen ayaklarını topluyo zaten ç.ok gaz sorunlu dogdu doktorumuz zinco vermiş günde 4damdla 3kere die içircekmiyim bunu eczaneci yazmamış yaaa m
ємєℓ;9297890 .!.:hayırdır canım kim ne soyledi ki :uhm: sen soylenenlere niye kulak asıyorsun ki . . .herkes soyler biseyler iste sen bildigine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?