kızlar slm...arkadaşın biri günde 6 kez kakasını yaparsa bebegin yeterli beslendigini gösterir yazmış benim bebegim 3 kz ancak yapıyo en fazla 4yani benim kuzum doymuyomu açmı kalıyo mamada veriyorum emziriyorumda çok üzülüyorum ya...
Kızlar ben mekiğe başladım bu gece , 10 kez çektim hergece 1 tane arttırıp göbeği eriteceğim inşallah:)))
kızlar ya aşıyla ilgili bişi sorcam biz sağlık ocağına aşı için götürcez kızımı ama bugun bi yakınım özel hastanede de aşıların ücretsiz olduğunu söyledi kendi oğluna aynı sağık ocağındaki gibi ücretsiz vurduruyormuş yeni kanunla karar verilmiş detay alamadım kızım ağladı kapadım telefonu bilgisi olan var mı böle bişiden ben mi yanlış anladım
masallah baharcim size, darisi bizim basimiza :)
canım oturcak allahın izniyle. sen beni dinle aktardan rezene al bak çok iyi geldi. iki kaşık veriyorum sabah öğlen akşam. hem uyutuyo hem de karnını rahatlatıyor.
Canım ben de rezene veriyorum ama işe yaramıyor.Poşet çay şeklinde benimki acaba ondan mı ?
olabilir canım ben aktardan açık olarak aldım kaynamış suya 1 çay kaşığı atıyorum bir fincan için. demlenmesini bekliyorum süzüp içiyorum. sen kendin de iç ama ihmal etme
demetcim sevincin gözlerimi yaşartı valla.. rabbim birdaha ayırmasınnn.. sağlık versin ikinizede...
kızlar bebeğim akşam çok ağladı misafirlerimiz vardı ayyy içim gitti yaa çok çokçok ağladı susturamıyoruzz okuyorumm şimdii anca uyudu.. içim acıdı valla yavrum benimm ayy artık kimse gelmesin istemiyorummmmmmmmmmmmm........
slm kızlarrr bide bugun elma yagını aldık ve sürdük bakalım işe yarıyacakmı? off cok halsizimm.. yarında misafirim var napcam ben yaaaaa
meryemcim sanirim bizimde sebamed sampuan tetikledi yuzundekileri
onu da soyle farkettik biz cocugu her gun yikiyoduk 1 gun ara verdik yuzu duzeldi baya
dun yikarken sebamed deilde nivea sampuan kullandim yine sivilcelenmedi
yani bize sebamed yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?