alın benden de o kadar
basen degil bidon mubarek tobe tobee
umarım cabucak veririzz şu kiloları
kızlar emin olun yanınızda birileri olmayınca çok daha fazla anne oldugunuzu hıssedıyorsunuz ve çok daha keyifli oluyor. evet daha yorucu ama bebeğin durumu sürekli değişiyor. biz hergün daha farklı oluyoruz. bıgun hiç uyumuyor bırgun hiç göznü açmıyor:) denge buluyor yani. birgun yorulursanız ertesi gün acıyor bebek sıze azcık daha fazla uyuyor:) en azından benımkı öyle:)
kilo konusunda ben verdim çoğu kilomu. hamılelık oncesıne göre 2 kılom kaldı. 3 aylık gibi de göbeğim var. ınsallah oda gıde. kılo kalsın dert değil.
benim bebiş 20 günük oldu tırnağı çok uzun kesmek istiyorum ama annemler izin vermiyor 40 ı çıkması lazımmış,,,Bekliyoruz bakalım 40 ını....
yaf kızlar hala 41+4 hamıle tckerım bırı bana tıcker yapsın:)
kızlar peki yediğimz yemekler en fazla kaç saat sonra süt oluyor hani neyin sütümü artırdığını takip etmek için soruyorum....Bazen sütüm dolup taşıyor bazende yok bebek boş emip duruyor...
emsalcim ben başlarda sağmadım. çünkü çocuğa ancak yetiyordu sütüm. hatta bazı geceler yatmedi mama da verdim. şimdi Allaha şükür 2 haftadan uzun zamandır mama gerekmiyor. mama yemesin diye resmen sütümü çocuktan sakınıyordum. aman oyalansın diye neler yapmadım ki.. şimdi o emdikçe süt doluyor. bu arada bir gögüste daha fazla süt olması sanırım herkesde var. benim ilk gunler farkettım. anneme soyledım benım de oyleydı dedı.
bize egitimde 3 saatte bir meme tamamen doluyor dedıler. en fazla 3 saatte bir sağ sütünü ve artacagına ınan. o zaman eminimki artacak. inşallah sende kızına bol bol kendi sütünü verirsin. zatren heryer basbas bagırıyor ılk 6 ay çok ozel bişey olmadıkca anne sütü yeter diye. senın baslarda azdı dıye sen hep az kalcagına ınandın ama sen duzene oturt emin ol artar sütün.
ohh canım çok şükür yaa Allah ım dahada arttırsın inşallahh sütünü ki Rabbimin sana verdiği emaneti bol bol besleyebilsin
inşallah benimde öyle olur canım bizde 10-15 bile sürmüyor emiyoruz süt bitiyor deliriyoruz :)))
sonra koş koş mama hazırla o mama hazırlanana kadar deli gibi ağlıyor yavrum yazık
3 satte bir mama veriyoruz
çok sağol canım Allah razı olsun söylediklerin için
bende sağcagım bundan sonra çıksada çıkmasada inşallahh artacak zamanla
kızlar sizin hala kanamanız varmı.benim bugun 22.günüm bi oluyo bi olmuyo kanamam.şaşırdım valla...
doğum tarihi 09/09/09 hoşgeldin oğlum yazalım:) aklıma gelen bu pek orjınal değil ama:)
emsal bende mevlut ıcın aksıne 40 cıksın dıye beklıyorum. hem mıkroplra karsı daha guclu olur kuzum. haftaya c.tesı okutucaz bızde ınsallah. 39 gunluk olacak ama olsun.
bak mesela benım gogsumden 60 ml sut cıktı. bununla oğlum doyuyor. sende şöyle yapabılırsın. 1 oğun ıkı gogsunu bırden sag onu ver diğer oğün biberon ver. hatta kımı bebekler 3 saat uyuyormus. o kadar uyudugu zamanlar peşpeşe kendı sutunu ver. ben sagdıgım zaman 2 saatlık gogsu sagıyorum acıkcası. ona gore duzene oturtabılırsın hem içine daha çok siner kendı sutun
kızlar sizin hala kanamanız varmı.benim bugun 22.günüm bi oluyo bi olmuyo kanamam.şaşırdım valla...
emsalcim sen hangi mamayı kullanıyorsun.ben milupa kullanıyorum günde 5 öğün 90mllik veriyorum .ve benim kız hepsini yiyor.aralarda saat bası emziriyorum ama boş yere emiyorbende bugünden itibaren 3 saatte bir sağıcam.birde msms sağol canım karbonatla temizliycem yoksa cok kötü morarıyor gögüs uçlarım.
bu arada drumu değistiricem.kasım bası izmirden ayrılıyoruz evimize gidicez.gitmeden yeni bir dr bulduk p.tesi kontrolümüz var.umarım memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?