herkese gunaydınnnnnnn gece zorlu gecmiş herkes için anlasılann.. bugun tam 1 aylık oldukkaydirigubbakcemile2 birazdan ilk asımıza gidcezzz....sizler nasılsınız bakalım
kızlar sanırsam bu kabızlık sezeryandan kalan bişeyyy..
teşekkür ederim kızlar. kayısıyı yiyeyim o zaman ben. umarım gaz yapmaz. ya bişey daha sorcam dün elmanın gaz yapmadığını konuşmuşsunuz. ben de yapar diye duydum yemiyordum. bilginiz var mı?
dilekcim çocuk az yerse idrar yollarında enfeksiyon mu var demekmiş.
fatoşcum ben doğumdan beri ishal gibiydim canım. hatta ameliyat günü herkes gaz çıkarmamı beklerken ben tuvaletimi bile yapmıştım rahat rahat. uzayınca korktum patates haşlayıp yedim yemez olaydım kabız oldum oğlumu da kabız ettim
Selam fıstıklar. Nabersiniz? İnş. herkes iyidir.
Ben feci grip oldum. Tam kızım iyileşiyor derken şimdi ben hastayım. Doğal olarak oda kurtulamadı hala hastalıktan.
Buarada gaz sancılarımız bizim akşam 7 den gece 11 e kadar sürmeye başladı. Rutine bindi yani. Her akşam saat 7 de başlıyoruz. Gündüz hiçbirşey yok akşam deliriyor çocuk resmen ya. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Yarın kontrolumuz var . Gaz için hiçbir ilaç kullanmamıştım şimdiye kadar ama yarın doktorumuza sorucam.
Hemoroid bendede var. 2 gündür kanamam yok gerçi ama acı var acıııııııııı
Kızlar size birşey sorucam. 1 haftadır kızı yıkamadım üşütmeyim diye ama çocuk çok pislendi ya. Elektrik sobasının karşısında yıkasam acaba üşütürmüyüm ne dersiniz??
iyiyiz canım. gaz sıkıntımız haricinde yuvarlanıp gidiyoruz oğluşumla. alıştık birbirimize bağımızı kurduk mutluyuz. azcık kabız gibiyiz ama geçer inşallah bakalım. ben de iki defa grip oldum eşim de babanem de oldu şükürler olsun oğluma bulaşmadı.
Çok geçmiş olsun Özgecim benim eşimde grip çok kötü oluyor yaa evde birinin grip olması o nedenle Defneye 2 gündür tamamen ben baktım ve yoruldum çok şükür benim kız gayet uslu ama...
Yıka tatlım bizimda kaloriferler haliyle daha yanmadı geçenlerde yıkadığımda elleri mosmor oldu giydirirken gözlerimin içine baka baka öyle bir titreyişi vardı ki içim eridi resmen o günden beri bizde banyodan önce ufo ile odayı ısıtmaya başlıyoruz giydirene kadar yakıyoruz sobayı artık daha iyi... Bence sende öyle yap.
Kızlar yaa benim bebiş geceleri çok uyuyor herkes uykusuzluğundan şikayetçi ben uyumasından şikayetçiyim demeyeyim ama endişeleniyorum işte acaba bu çocuk aç aç uyuyor mu diye dün gece saat 12:30'da sütünü içti 1:30'da ancak uyudu sabah 5:00'te süt sağmaya kalktım o hala uyuyordu 5:15'te uynadırmak için yanına gittiğimde uyanmış beşiğinde uslu uslu etrafına bakıyordu aldım besledim yarım saatte işimiz bitti sonra bir daha uyuduk hemen saat 09:30'tu yine kalktım süt sağmaya saat 10:00'da süt içmesi için uyandırdım ama bıraksm dahada rahat uyur yani...
ya akşam bizde eşimle tartıştık
bana doğum için özel bi şey yapmadın dedim senmisin dien senin neyini eksik ediyom da falanda filanda zaten durumla belli ben sana birşey yansıtmıyorum da ben de aldım oğlumu yatak odasına kapndık sabah geldi şirinlik yapıyooo
ya neden bende o şanslı kadınlardan değilim anlamıyorum yaaaaaa
siz biliyonuz nasıl bekledim sıkıntıyla doğumu hep ağladım e doğumdan sonra 2. günden beri oğluma hep yanlız bakıyorum....ama işittiğim laflara bak çok kırıldım vallaaa...eşim nasıl böle konuştu anlamıyorum:gitme:
Geçmiş olsun tülaycım oğluşuna. Paşa 1 aylık oldu he ne güzel maşallah. Sizin uykularda düzende ne güzel çok şükür.
Benim eşimde bişi almadı güzelim bana özel olarak. Zaten isteyemedimde durumları bildiğim için hiç sesimi çıkarmadım. Yalnız değilsin yani :) Sağlık olsun be bacım boşver
tülay biz dirayetli davrandıkça adamlar lahusa bunalımına girdiler sanırım. naz yapmak lazımmış canım naz.
dilekcim elma yemiyorum bulgur pilavı yedim dün artık onu da yemicemofff neyle beslencem şaşırdım walla.
ne güzel eşin yardım ediyormuş bizimki anca ben bişi dersem yapıyor akşam gelince iki dk seviyor o kadar... gerçi yapabileceği bişey de yok ben olmadan susmuyor ufaklık.
uyku olayına da maşallah canım kızına. uyku da çok önemli aman bozma düzenini canım.
Geçmiş olsun cnm sizede siz aile boyu atlatmışsınız :)
Saol canım teşekkür ederim. Geçer inşallah hemen. Buarada yıkadım kızımı geldim hemencik iyi oldu rahatladı çocuk.
Canım benim kızımda gece 11 de uyuyor sabah 4-5 e kadar. Sonra 2 saat aralıklarla kalkıyor 9 a kadar. 9da kahvaltı ediyoruz eşimle. o arada o yine sızıyor. 2 saat uyuyor gün boyu 1,5-2 saat aralıklarla uyanıyor. Ama dediğim gibi akşam 7 den 11 e kadar ayakta
bana doğum için özel bi şey yapmadın dedim senmisin dien senin neyini eksik ediyom da falanda filanda zaten durumla belli ben sana birşey yansıtmıyorum da ben de aldım oğlumu yatak odasına kapndık sabah geldi şirinlik yapıyooo
siz biliyonuz nasıl bekledim sıkıntıyla doğumu hep ağladım e doğumdan sonra 2. günden beri oğluma hep yanlız bakıyorum....ama işittiğim laflara bak çok kırıldım vallaaa...eşim nasıl böle konuştu anlamıyorum:gitme:
yaa sorma baharcım aynen valla biz dirayetli oldukça tepemize çıktılar...fazla para harcamadıkça....ama bnm beklentim öle pahalı bişi değildiki bi gül al demi eve gelince ben hastaneden göriyim yani ama nerdeeee.zaten bunu söledimde ....adam çıldırdı anlamıyo ki incelikten
Geçmiş olsun tülaycım oğluşuna. Paşa 1 aylık oldu he ne güzel maşallah. Sizin uykularda düzende ne güzel çok şükür.
Benim eşimde bişi almadı güzelim bana özel olarak. Zaten isteyemedimde durumları bildiğim için hiç sesimi çıkarmadım. Yalnız değilsin yani :) Sağlık olsun be bacım boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?