2009 Eylül Anneleri

dun 1 sene once borc al,p bunca zaman icerisinde 1 kez bile arayip birsey demeyen arkadasima dun sms attim
yine kotu yazmadim ne zaman verebilceksin bizde sıkıstık felan dedim
o da en kisa zamanda ayarlamaya caliscam demis :P bu daha bi sure vermicem demek oluyo galiba :(((

ya oğlum 2 gün ve gecedir çok huzursuz
bi yerimi ağrıyo uff dişlerden mi anlamadık
akşam yine sadece kucağımda uyudu
çok üzülüyorum yaaa

valla tulaycim saat 9 dan beri toplantidayim ama cok sıkıldım hala da bitmiyor
bi arkadasimiz isten ayriliyor onun islerini bolusuyoruz sozde ama nedense hepsi bana cakiliyor
bense burddan sizinle yazisiyorum
valla napiiim cok tepem atarsa ayrilirim

aaa ne saçma sen zaten yeni annesin
bi düzen oturtmaya çalıyosun
sanada yardımcı olmaları lazım ama
oluyo canım işte boşverrrr takma kafanaaa

iyiyiz tülay nasıl olalım
sizi çok kıskandık evde oturmak için kovulmaya çalışıyoruz :)
ebru filiz ve benim çok fazla çabalamamıza gerek kalmadı tez zamanda haber gelir muhasebeye uğrayın diye :)

ya oğlum 2 gün ve gecedir çok huzursuz
bi yerimi ağrıyo uff dişlerden mi anlamadık
akşam yine sadece kucağımda uyudu
çok üzülüyorum yaaa

benimkide 3 gündür gece yanımda ve sabaha kadar emerek uyuyor...inş alışkanlık yapmaz bunu...yan yatmadan sırtım ağrıyor artık...

iyiyiz tülay nasıl olalım
sizi çok kıskandık evde oturmak için kovulmaya çalışıyoruz :)
ebru filiz ve benim çok fazla çabalamamıza gerek kalmadı tez zamanda haber gelir muhasebeye uğrayın diye :)

ah canıımmmmm valla yazın süpermiş evde olmak
hergün oğlumla çıkıp yürüyüş yapıyosss
çarşıda geziyosss
daha da ısınsın banyoda oyunlar oynucass oğlumlaa suyu çok seviyooo
banyo yapacağı zaman çığlık atıyo mutluluktan
onu mutlu etmek dünyalara bedeellllllll

hakkınızda hayırlısı olsun diyim canım

tülay dişlerdendir çok büyük ihtimalle

ebru bence de o demek oluyo
döncem ben sana demek istemiş sankim ( daha iyi bi yorum yapmak isterdim ama .... )

ah canıımmmmm valla yazın süpermiş evde olmak
hergün oğlumla çıkıp yürüyüş yapıyosss
çarşıda geziyosss
daha da ısınsın banyoda oyunlar oynucass oğlumlaa suyu çok seviyooo
banyo yapacağı zaman çığlık atıyo mutluluktan
onu mutlu etmek dünyalara bedeellllllll

hakkınızda hayırlısı olsun diyim canım

alsanaalsanasmile vallaha kahroldumm
ebruuu ne diyo bu tülay yaaaa

bak dilekçe şöyle başlıyo
.......... şirketine

şirketinizde ../../2008 yılında başlamış olduğum görevimden istifa ediyorum. gereğini arz ederim

eylul580 yazın çok güzeldi şöyle düşündüm de evde oturuyorum şuan bekarken çalışıyodum ben evlendim ayrıldım ama ilerde yine çalışmak istiyorum bunların hepsini yapabilirmiyim acaba ? gözüüm korktu :)) rahata alıştım sanırım ..

tülay cım diştendir herhalde çıkcaklar işte yol yakın ama gelemediler bi türlü acı çekiyolar :(

tülaycım iyi canım Allaha şükür sen nasılsın paşa nasıl?? bende hemen regl oldum ama hala yoğun oluyorum. hayatımda ılk kez yatak yorgan batırdım 2.ve 3. reglımde

alsanaalsanasmile vallaha kahroldumm
ebruuu ne diyo bu tülay yaaaa

bak dilekçe şöyle başlıyo
.......... şirketine

şirketinizde ../../2008 yılında başlamış olduğum görevimden istifa ediyorum. gereğini arz ederim

bende 8 yıldır çalışıyorum ilk oğlumu doğum yaptığımda 1.5 yıl ara verdim tekrar başladım...taki ikinci oğlumu doğurana kadar..artık çalışmıyorum gerçekten bebekle çalışmak çoooooooook zor...Allah kolaylık versin ....Evde oturmak gibisi yok..ama daha konforlu bir işim olsaydı belki ara vermezdim..sabah 8 akşam 8 işim vardı özel sektör...çocuklarıma vakit ayıramam diye istifa ettim...

valla eylulcum ben bu aralar ciddi ciddi ayrilmayi dusunur oldum
hafta sonu oglumla gecirdigim 2 gun bile onu o kadar degistiriyor ki
ustume tirmaniyor benden ayyrilmiyor daha mutlu daha cok konusuyor sosyallesiyor
babasi da farkinda
zaten cogu yerde en az 2 sene anneler kendileri baksa daha iyi olur diyor
tabi cogumuzun buna durumu musait deil ya da evde durmaya psikolojisi musait deil
bende evde kaldigim sure boyunca cok bunalmistim ise donmek istiyordum ama goruyorum ki iste de sıkılıyorum
sonucta benim burda bir kariyer hedefim yok ne uzarim ne kisalirim hirsli bir insanda degilim oyle buyuk hedeflerimde yok. bir de cok yukleniyorlar bu aralar o da canımı sıkıyor stres oluyorum
peki o zaman niye calisiyorum sadece ay sonunda aldigim maas mi beni mutlu erdiyor
valla kocam ise girse ya da kendi isi bir duzene girse kesinlikle ayrilicam
zaten 2. cocugu yaparsam kesin kendim bakarim diyorum ama kismet

ay selam verdim daha da yazamadım. işler sapıttı kızlar ya. cevap verenlere karşılık yazamadan bakıyorum sayfalar uzamış ayıp ediyorum biliyorum kusuruma bakmayın. kilolar yazılmış 62 de sabitlendim onca tıkınmama rağmen almadığıma şükrediyorum. 55 hedefim bakalım inş inerim. inemesem de sorun değil oğlumla mutluyum :) dün doğum bekleyen bir hamişle görüştüm. o da benim gibi çok kilo almış ve doğumdan korkuyormuş.doğum konusunda ben onu kilo konusunda o beni rahatlattı. hiç doğum yapmış gibi değilmişim öyle dedi :)
iş konusunda da şöyle limitsiz kredi kartım ve yatırılan sigortam olsa ben de çalışmak istemem :) e bunlar da şimdilik imkansız olduğundan seve seve geliyorum işe :) ama isterdim oğlumla bütün günümü birlikte geçireyim ki bu haftaya böyle olacak babanem izmire gidiyor bir süreliğine. oğlumla işe gelces biz de. Allahtan işim rahat eşimle aynı yerde çalışıyoruz ben yetişemedim mi o yetişiyor ondan çok sıkılmıyorum.

Back
X