2009 Eylül Anneleri

Oğluma halası bakacak o açıdan biraz rahatım ama benimkinin yeme problemi var benden başka kimse yediremez gibi geliyor.Ben kaşık uzattıkça o kaçıyor.oyalaya oyalaya yediriyorum.Yatağından başka yerde de rahat uyuyamıyor. Sallayacaklar diye korkuyorum.9. aydan sonra sallanmaya alışırsa çok üzülürüm.Sıkı sıkı tembihliycam sallama diye ama bakalım.

üfffffff yaaa tam olarak benim sorunlarım.. valla ben bu gidişle işe falan başlıyamam yaa :( evde kaldık iyi mi.:delphin:

kimse yok topicte ahhh ahhh herkes bebeciğiyle boğuşuyo muhtemelen :) anaam bende bi bakam dedim doğayı babaya sepetleyip ama neyyyseee :) kendi kendine muhabbet hoş olmaz tabi.

iyiyim bircan naapsın bebekim anneannesinin tepesinde
bi tarafında kurt olmasından şüpheleniyorum bir sn bile durmuyor totosunun üstünde çünkü :)

iyiyim bircan naapsın bebekim anneannesinin tepesinde
bi tarafında kurt olmasından şüpheleniyorum bir sn bile durmuyor totosunun üstünde çünkü :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı cnm emin ol kurt yok normal halleri
h.g meryemmmm benimde uykum varrrrrr

ay ne bileyim tülay yaaa
kucağıma alıyorum kendini yerlere atıyo yere koyuyorum bacaklarıma tırmanıyo
koltuklara tutunup gidiyo koltuk bitince kıyameti koparıyo
bi de dünden beri bizim karyolaya çıkmaya başladı ( ama karyolamız alçak olanlardan)
çıkabiliyo ama tepe üstü inmeye çalışıyo :)
aynı şekilde koltuğa çıkmaya çalışıp çıkamayınca da kızıyo
yakında birbirimize gireriz
kuşak çatışması da bu olsa gerek :)

canım benim bişey yapmama gerek kalmıyorki alituna anamı aglatıyor. eda gibi ne yerde duruyor ne başta. ne yapsam begenmıyor. anca sokakta duracak. parkta mıllete saracak oyle duruyor.

ayy bu kurtlular çok çektirecek bize
yürüse de rahatlasak ikimiz de diyorum ama ondan da emin değilim
emeklerse istediği yere gider huysuzluk yapmaz diyodum hiç de öyle olmadı
yürümesi de bişey değiştirmeyecek sanki
meryem bizimki de dışarıda çok mutlu kucağımda şekilden şekile girmiyor sakin sakin oturup etrafı izliyor
tabi bunun bi de dönüş yolu var orda yine başa dönüyoruz :)

Meryemcim seninkiyle benimki aynı kafadan heralde ,insan yadırgamıyor benim ki başkasına asla naz yapmıyor babayla beni görünce ıh ıh diye bağıryor kafayı çeviriyor , sokakta sokağa oturup ağlayan çocuklara çok kızardık eşimle bizim ki de öyle oldu sanırım .

Bizim kendi evimizde sınırsız emekleme olayı var , yere atıyoruz yuvarlanıyor kendi kendine bişeytler yapıyor , kayınvalidmelerde yürüteci var orda da öyle takılıyor yerde asla emekletmiyor kayınvalidem ya oturtuyor ya yürütecinde o yüzden bize geldiğinde ıh ıh naz yapoıyor .

Back
X