merhaba annişler...en son bu mesajı yazmıstım sıze ama pek cevaplayan olmamış.neyse yınede belkı merak eden olabılır dıye anlatmak ıstıyorum yasadıklarımızı. oglumun sıkıntısı artınca doktorumuz ızınlı oldugu ıcın baska bı doktora gıttık.megerse bızım oglanın kulak agrısı varmıs cok yogun.bız gaz sancısı sanıyoduk.tamam gazıda var ama esas sıkıntısı kulak agrısıymıs.ogluma 3 gunluk antıbıotık ıgne verdı(( ıgneler zaten bacagı kadar ve bılıyosunuz antıbıotıkler cok yakıyo.neyse oglum katıla katıla aglayarak ve benımde ıcım kan aglayarak yaptırdık ıgnelerı.ama bıttım ben
(
ama sımdı baska bı sıkıntı var.oglum 50 gunluk.sarılıktan 1 gece fototerapıde yatmıstık ve bılırubın degerı dusmustu.doktorumuz ıyı dedı.ustune dusmedık o yuzden.oysa bu doktor bızı cooook korkuttu.uzayan yenı dogan sarılıgı tehlıkelıdır.baska sebeplerı olabılır.arastırmalıyız dedı.dunya kadar tahlıl yazdı mınıgıme.moralım sıfır.sımdı bıde kan almak ıcın delıcekler mınımın ınce tenını(
sıze 2 sorum olcak:
1- aranızda hala bebısınde hafıf sarılık kalan varmı goz aklarında falan.kac gunluk bebıslerde kaldı?
2-tahliller ıcın kanı nerden alıyolar topuktanmı yada damarmı arıyolar kolda yada elde?
cevaplayan olursa cok sevınırım.sımdıden tesekkurler...![]()
Canım açıkcası biz sarılık geçirmediğimiz için sorduğun sorular hk. yorum yapamayacağım. Çok zor günler geçirdiğiniz belli tatlım allah beterinden korusun, en kısa sürede iyileşsin inşallah meleğin.. Çok geçmiş olsun canım. Dualarım sizinle tahlillerinizin tümü temiz çıkar inş.