- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Beklenen son ve benim hikayemm..
son doktor kontrolümüze gittimizde bebeğimizin hazi.10u gibi olacağını söyledi doktorum ve benden bazı tahliller istedi.hastaneye gidip tahlillerimi yaptırdım yanımdada bursadan bana destek için gelen arkadaşım vardı.hast.dn sonra biz kızılayda 2 saat kadar gezdik eve gittiğimde çok yorgun hissediyordum kendimi ve 1 hafta boyunca süren temizlik telaşesiyle.ogünün sabahı hafif hafif sancılarım vardı hafifti ama rahatsız ediciydi.uyuyamadım lavoboya kalktım.birde ne göreyim nişan gelmiş kanlı sümüksü akıntı tamam dedim kesin doğuruyorum.ağlamaya başladım sesimle uyanan arkadaşımda telaşlanmıştı hemen dok.aradım acil geliosun dedi eşimi haber verip gittik nst ye bağlandım sancım çok az açılmamda hiç yokmuş,doktorum heran doğum olabilir istersen yatış vereyim dedi yok dedim eve gitmek istiyorum ozaman akşam tekrar nst ye gireceğimi söyledi,eve gittik güzelce hazırlandım banyomu yaptım tüm eşyalarımıda alarak tekrar has.yolunu tuttuk.tekrar nst ye girdiğimde sancım artmıştı açılmamda 3 cm olmuş.doğum kaçınılmazdı.yatış işlemlerim yapıldı bi sandelyeye oturtulup giyinmem için bi önlük saçımada file verdiler bunlar içinde çok komik görünüyordum.
sancı odasına alındım doktorum yoktu ama sürekli telefonla talimat veriyordu hemşirelere kıymetli gebelik,alttan muayene yapılmayacak,özel odaya alınacak gbi.odaya alındığımda sannırım saat 20.00 civarıydı odada tektim sancımda yavaş yavaş artıyordu.bir kaç doktor ve hemşire yanıma geldi doktorumun doğum için sezreyan istediğini söyledi istersen hiç riske girmeyelim sezeryan olsun tedavi gebeliği olduğu için dedi benmde fikrimi sordu.bende normali denemek istiyorum dedim.açılmama baktı 4 cm olmuş ve birden suyumu patlattı ılık ılık bişeyler hissediyordum.5cm olunca alırız doğuma dedi.
son 2 saat sancım iyice şiddetlendi ve aralıklarıda azalmıştı doktorlar habire gelip sancıma bakıyor çok iyi diyorlardı şiddeti oldukça çoktu.
son 1 saat sakin sakin duran ben artık bağırıyor doğuma alın beni diye yakarıyordum.sanki kimse sesimi duymuyordu.kasıklarımdan belime doğru sancı inanılmazdı.nihayet dedim geldi hemşire ardından doktorlar.Ben doğuruyorum tuvalete gidicem diyorum inanılmazbi ıkınma hissiyle.herkes şaşırdı doktorlar gülüyor gelmesek doğuruyormuşsun diyorlardı.açılmam 10cm olmuş.hemen nefes al nefes ver diyerek doğuma aldılar ve masadaydım.doktorlar bana cesaret vererk yüreklendiriyor yılın en kolay doğum yapanı ilan ediyoruz seni diyorlardı.bir yandanda dayan daha doğurma doktorunu aradık geliyo diyorlardı.yok dedim dayanamıcam doğurcam ben.1.ıkınma,ikinci ıkınma evet saçlarını gördük hadi hadi 3.ıkınmada bebişimin ağlamasıyla rahatlamıştım.doktorumda tam kordonu keserken yetşebildi.herkes beni tebrik ediyor uyumlu biri olduğumu ikinci doğumu suda yaptırcaz sana diyorlardı,doktorum babasına haber verip bu sonsuz mutluluğu paylaştı.
kucağıma alıp emzirmeye başladım odakikalarda bunun mutluluğunu hiç bir kelimeyle anlatamam.normal doğumu herkese ısrarla tavsiye ediyorum herşeyin normali doğalı okadar güzelki...
allaha binlerce şükür ki böyle bi mutluluğu yaşadım.bebişim biraz beni bekletti ama annesini hiç üzmedi.9 ay boyunca benim yanımda olan sizlere sonsuz teşekkür ederim...
cemrecim nefes kesici olmuş yaşadıkların heycanını tam anlamıyla yaşamışsın ne güzel ben heycanlnabilecek zaman bile bulamamıştım . meleklerimiz hep yanımızda olsun allah onları bizden ayırmasın
cemrecim dolphincim allah anali babali buyutsun minikleri..hikayeleriniz cok guzel..bu hikayeler birer minik kalplerin hayata merhaba diyisi hepsini severek okuyorum ..
dolphin derinden zeyno saadet allah ayırmasın allah analı babalı büyütsün hikayeleriniz çok güzel anne olmak çok güzel allah olmyanalara versin
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.
ins bende boyle kolay bir dogumla kavusurum bebegime..
boyle hikayeler okuyunca dahada cesaretleniyorum..
allah bebeginizi size bagislasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?