2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
116
Muğla
kızlar daha var ama benim ilk oluncamı bilmiyorum merak ediyorum neler yapacaksınız ben şimdiden düşünmeye başladım kimleri çağırırım neler yaparım menüde ne giydirsem paylaşırsanız sevinirim hem doğum günü resimlerinide burda toplarız

kızlar doğum günü listesiii burdan bakabilirsiniz

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
meraba canım eline sağlık güzel fikir olmuş, ben de daha şimdiden hayalini kuruyorum, diş buğdayını da o zaman yapıcam birlikte, zaten daha çıkmadılar:),
sitenin bahçesinde kameriye var, belki açık havada yaparım diye düşünüyorum

bende düşünüyorum bikaç sey ama bakalım annemlere gelin diyorum kalabalık oluruz burdada birkaç ark çağırırım diyorum dışarda bi yerde yaparız diyorumda ama değişik olsun ilk yaş günü unutulmasın istiyorum

bizim evimiz bahçeli bahçeyi süslüycem.gelinlikçi de pembe bir gelinlik tarzı ama çok sevimli bir elbise yaptırmayı düşünüyorum.küçük pembe balerin ayakkabıları.Melek kanatları ekletebilirim.ınşallah yürür yürümezse kucağımda gelinlikle nasıl duracak bilmiyorum.Üstünde bebeğimin gülen resminin olduğu bir pasta ve misafirler.Ay kurban olurum ben onu Yaradana içinde olduğu her hayal çok güzel.Allah ım yavrularımızı esirgesin inşallah

cnm bende öyle bişey düşünüyodum gecenlerde arkadaşın kıznın oldu normal elbse giydirmiş melek kanadı takmıştı yaza gelcek sonuçta bale elbisesi gibi bişey olabilir mini kabarık eskişehirde görmüştüm taç bide sopası vardı tüğlü felan burda bulamaya bilirim annemler gelirse gettirim diye düşünüyorum bide gelen çocuklara melek kanatlarından almak istiyorum hepsi aynı olsun ama erkeklere düşünemedim ne olabilir kii

kızlar subat topine baktım doğum günü kutlayanlara çok duygulandım ağladım valla ne kadar güzel bi duygu yaa nasıllardı minicik şimdi emekliyolar yürücekler zaman ne kadar çabuk geçiyoo gözlerim dolu dolu oldu

ne güzel biz sadece üçümüz kutlayabiliriz ancak
24 haziranda buralarda pek kimse kalmayacak tayin dönemi benim de evim toplu olacak
ama arkadaşlarım erken gitmezlerle askeri gazinoda yapabilirim yani şimdilik muallakta

24 haziranda buralarda pek kimse kalmayacak tayin dönemi benim de evim toplu olacak
ama arkadaşlarım erken gitmezlerle askeri gazinoda yapabilirim yani şimdilik muallakta

cnm bizde öyle askriyede br yerde kutlamayı düşünüyoruz bu arada kıbrıstamısın bizimde seneye çıkabilirmiş nasıll oralar

kızlar esim elanın doğumundan yaşına kadar olan resimlerinden bir vidio oluşturuyo eğer imkan olursa doğum gününde slyt gösterisi olark izletmeye düşünüyoruz paylonco çağırmak istiyorumm

bizde geliriz ayşecimhihoyyyt
bizde kendi aramızda yaparız malum tayin dönemi zaten eşleri erken gönderiyolar pek kimse kalmaz inşallah ikinci yaşını memlekette hep birlikte güzel bir organizasyonla kutlarız

cnm bizde öyle askriyede br yerde kutlamayı düşünüyoruz bu arada kıbrıstamısın bizimde seneye çıkabilirmiş nasıll oralar

ay bence hiç gelme derim elacım biz gün sayıyıoruz çabuk bitsin diye
ama gelirsende inşallah bize yakın biryer olur arkadaş oluruz biz bir sene daha burdayız

cnm çok iyi anlatıyolar kıbrısı biraz pahalıymış sanırım ama biz zaten marmaristeyiz cnm kıbrıstan farkı yok pahalılık açısından bide karacılarla denizcilerin farklı oluyomuş denizci eşim

kızlar galiba ilk doğumgünü bizim olucak, 22 mayıs doğumlu benim oğluşum
ben evde düşünüyorum , büyük zaten evim, ailelerimiz ve birkaç yakın arkadaşımız , yine en az 20 kişi olur,
görümcemin oğlunun doğumgününde bütün evi balonlarla doldurmuşlardı çok güzeldi, yürüdükçe balonlar uçuşuyor, çok eğlendik, hele çocuklar :)
yusuf kayranında doğumgününde öyle yapıcaz yani halasını görevlendircem bu iş için :)
öbür halamızıda ikramlar için görevlendircem
ama işte neler yaparız , ne giyeriz daha karar vermedim , üçümüz uyumlu renklerde olalım istiyorum eşim ben oğlum
inşallah o günler gelir ve buraya resimlerini koyarız ...

cnm ilk rsimler senden gelecek o zaman insan okurken bile heycanlanıyo ne güzel öyle görümcelerin ela doğdu ertesi gün görümcem doğurdu 1 hafta aryla düğünümüz oldu 1gün arayla çocuklarımız oldu gecen diyolar gelcez diye aynı gün kutlarız ama ben ilk olcağı için tek kızımın olmasını istiyorum inş gelmezler lmaz: bende uyumlu olmak istiyorum kıyafet konusunda inş babamızın görevi çıkmazzz en büyük korkum çünkü doğduğunun ertesi günü gitti 50 günlükken gelmişti

bizde ozmana kadar zonguldaga taşınacaz aileme yakın olcam ailemin yanına giderm orda kutlarız allahım nasip eder se ama şimdiden ne giyer blemiyorum ay yaz gelsede kutlasak gezsek 22 mayısdan sonra ben varım inş 25 mayıs ama ben tül filan çok öyleseyler yapamıyorum maddiyaatan aile arası yaparızzzzz

hülyacım balonlar çok güzel oluyor, herkesin düşüncesidir ama benim çok hoşuma gitti
zaten 50 tanesi 2 tl gibi bişey,
aa evde bilgisayarda varsa görümcemin oğlunun doğumgünü resimlerinden eklerim fikir olur
ozamana kadar zayıflarımda inşallah :Saruboceq: güzel ciciler giyeriz zemuszemus

Eminecim ne zor ya inşallah babanız gitmez,
bende doğumda yalnızdım eşim kaza yapmıştı, birkaç gün sonra kendine geldi,
insan en çok eşini arıyor öyle günlerde
Görümcenede söyleyebilirsin anlayışla karşılaması lazım , ilk doğumgünleri özel olsun dimi

palyaçodan korkarlar gibi geliyor ama belki bende palyaço tutarım.xx eğer uygun görürsen maddiyatla ilgili problemin varsa ben bebeğin için birşeyler yapabilirim canım

oleyyyyyy
çok güzel bir topic açmışsın eline sağlık
dünürümmmm bende gelcem doğum gününe evi öğrendim nasılsa gelirim
ayyy şimdiden çok heyecanlandım bende apartmanın önünde yapmayı düşünüyorum biz çiftlikte oturuyoruz her yer yeşillik zaten.ama apartman önünde yapsam çoook kişi olur pasta yetermi bilmem
bakarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…