meraba canım eline sağlık güzel fikir olmuş, ben de daha şimdiden hayalini kuruyorum, diş buğdayını da o zaman yapıcam birlikte, zaten daha çıkmadılar:),
sitenin bahçesinde kameriye var, belki açık havada yaparım diye düşünüyorum
bizim evimiz bahçeli bahçeyi süslüycem.gelinlikçi de pembe bir gelinlik tarzı ama çok sevimli bir elbise yaptırmayı düşünüyorum.küçük pembe balerin ayakkabıları.Melek kanatları ekletebilirim.İnşallah yürür yürümezse kucağımda gelinlikle nasıl duracak bilmiyorum.Üstünde bebeğimin gülen resminin olduğu bir pasta ve misafirler.Ay kurban olurum ben onu Yaradana içinde olduğu her hayal çok güzel.Allah ım yavrularımızı esirgesin inşallah
ne güzel biz sadece üçümüz kutlayabiliriz ancak
24 haziranda buralarda pek kimse kalmayacak tayin dönemi benim de evim toplu olacak
ama arkadaşlarım erken gitmezlerle askeri gazinoda yapabilirim yani şimdilik muallakta
Eminecim ne güzel düşünmüşsün, bende hayalini kuruyorum hep,
Topiğimiz hayırlı olsun :)
bizde geliriz ayşecimhihoyyytne güzel biz sadece üçümüz kutlayabiliriz ancak
24 haziranda buralarda pek kimse kalmayacak tayin dönemi benim de evim toplu olacak
ama arkadaşlarım erken gitmezlerle askeri gazinoda yapabilirim yani şimdilik muallakta
cnm bizde öyle askriyede br yerde kutlamayı düşünüyoruz bu arada kıbrıstamısın bizimde seneye çıkabilirmiş nasıll oralar
bizde geliriz ayşecimhihoyyyt
bizde kendi aramızda yaparız malum tayin dönemi zaten eşleri erken gönderiyolar pek kimse kalmaz inşallah ikinci yaşını memlekette hep birlikte güzel bir organizasyonla kutlarız
ay bence hiç gelme derim elacım biz gün sayıyıoruz çabuk bitsin diye
ama gelirsende inşallah bize yakın biryer olur arkadaş oluruz biz bir sene daha burdayız
kızlar galiba ilk doğumgünü bizim olucak, 22 mayıs doğumlu benim oğluşum
ben evde düşünüyorum , büyük zaten evim, ailelerimiz ve birkaç yakın arkadaşımız , yine en az 20 kişi olur,
görümcemin oğlunun doğumgününde bütün evi balonlarla doldurmuşlardı çok güzeldi, yürüdükçe balonlar uçuşuyor, çok eğlendik, hele çocuklar :)
yusuf kayranında doğumgününde öyle yapıcaz yani halasını görevlendircem bu iş için :)
öbür halamızıda ikramlar için görevlendircem
ama işte neler yaparız , ne giyeriz daha karar vermedim , üçümüz uyumlu renklerde olalım istiyorum eşim ben oğlum
inşallah o günler gelir ve buraya resimlerini koyarız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?