sınıf öğretmenliği,puan 104 sakaryadayım
ege bölgesinden nereyi yazabilirim,köy,okul ?kiraz kınık şansım var mı?
orta anadolu illerinden ne yazayım,oraları da olur.litfen yardımcı olun
cnm puanın iyi ancak izmir için pek şanslı göremiyorum orta anadoludan kırşehir niğde nevşehir yozgat yazabilirsin özellikle niğde rahat cıkar 2008 in puanlarına baksan yerdeğiştirmeler gerci açıklandı mı bilmioyurm ama açıklanmışsa yardımcı olur bizlere
Nette 2008 puanlarını bazı siteler yazmış.tavsiyeleriniz için teşekkürler .keşke Kınık,Kiraz olsa.Ankarada Sincan var,acaba Ankaranın küçük bir ilçesinde şansım var mı?bilenler varsa iç anadoluda bana öğretmenlerin pek yazmadığı veya yazmak istemediği ilçeleri tavsiye edebilir mi?peki tercih sıram önemli mi.herseye ragmen 105 puanla izmir kınık,kiraz yazdım diyelim.oraları son tercih yapsam birşey farkeder mi?yani:ilk tercih-son tercih farkedermi yazarken?
mutlaka başka bir okula gitmem lazım,ailevi nedenler ve okulda bana yapılan haksızlıklar...
inanın kötü diye tabir edilen iç anadolu illerinin köylerine razıyım.(kanalizasyonu olmayanlar var,onlar hariç).bana yardımcı olanlara dualarımı eksik etmem.siz dertlerimi bilseniz anlarsınız beni bir kadın olarak,özellikle kadın meslektaşlarım....dilerim hepimizin dileği gerçekleşir.
ilk defa il dışı istemek zor,acemilik....
Nette 2008 puanlarını bazı siteler yazmış.tavsiyeleriniz için teşekkürler .keşke Kınık,Kiraz olsa.Ankarada Sincan var,acaba Ankaranın küçük bir ilçesinde şansım var mı?bilenler varsa iç anadoluda bana öğretmenlerin pek yazmadığı veya yazmak istemediği ilçeleri tavsiye edebilir mi?peki tercih sıram önemli mi.herseye ragmen 105 puanla izmir kınık,kiraz yazdım diyelim.oraları son tercih yapsam birşey farkeder mi?yani:ilk tercih-son tercih farkedermi yazarken?
mutlaka başka bir okula gitmem lazım,ailevi nedenler ve okulda bana yapılan haksızlıklar...
inanın kötü diye tabir edilen iç anadolu illerinin köylerine razıyım.(kanalizasyonu olmayanlar var,onlar hariç).bana yardımcı olanlara dualarımı eksik etmem.siz dertlerimi bilseniz anlarsınız beni bir kadın olarak,özellikle kadın meslektaşlarım....dilerim hepimizin dileği gerçekleşir.
ilk defa il dışı istemek zor,acemilik....
mrb ark lar 2009 il dışı yer değiştirmeler ne zaman başlayacak bilginiz var mı bir de hangi puanla nereye yazmayı düşünüyoruz puanımızla birlikte yazalım benim branşım din kültürü puanım 52 dönem sonunda 54 olacak istanbul anadolu yakası tercih etmeyi düşünüyorum
Violatri puanın çok güzelmiş. Benimki 54 branşım ingilizce. Niğde merkez gelir mi? Ben doğu görevini bitirmediğim için 1.bölgeler isteyemiyeceğim :1no2:
Sizce 2.bölge olarak en iyi yer neresi? Antalya Kaşta 2. bölgeymiş. Çok şaşırdım. Orası nasıl ki?
Violatri puanın çok güzelmiş. Benimki 54 branşım ingilizce. Niğde merkez gelir mi? Ben doğu görevini bitirmediğim için 1.bölgeler isteyemiyeceğim :1no2:
Sizce 2.bölge olarak en iyi yer neresi? Antalya Kaşta 2. bölgeymiş. Çok şaşırdım. Orası nasıl ki?
canım moralini bozmak istemiorum ama benim de branşım ingilizce mardin de çalışıyorum geçen yıl 57 puanla niğde,nevşehir,maraş,mersin osmaniye yazmıştım ama çıkmadı:a015: hatta ben mersinde çok programlı liseyi bile yazmıştım düşün ama kısmet değilmiş..ben de sadece 2.bölgeleri tercih edebilmiştim..inşaallah seninki çıkar canım..
buarada bu yıl puanım 72 sadece mersin erdemliyi yazıcam bakalım çıkarsa ne ala çıkmazsa da artık kocişim yanımda ..geçen yıl yıkılmıştım ama bu yıl çok da üzülmeyecem.enazından artık merkezdeyim..
Rabbim lütfen hepimizin hakkında hayırlısını ver:Saruboceq:
canım bnm şansım nedir sence istanbul için puan 54 branş dinkültürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?