Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar...22 aylık bi oğlum var...üçyol tarafında oturuyorum...bizimle arkadaşlık edecek anneler ve meleklerine sesleniyoruz...haydi gelin tanışalım...
merhaba bende amerikan kolejinin yakınındaz oturuyorum 2008 kasım doğumlu mert adında oğlum var 2010 temmuz doğumlu arda adında küçüğüm var birde dışarda hafta sonları sanada uygnsa muhabbet etmeyi isterim
merhaba bende amerikan kolejinin yakınındaz oturuyorum 2008 kasım doğumlu mert adında oğlum var 2010 temmuz doğumlu arda adında küçüğüm var birde dışarda hafta sonları sanada uygnsa muhabbet etmeyi isterim
allah bağışlasın oğullarını canım...çalışıyor musun...hafta sonları uygundu canım ama şimdiden sonra biz genelde her hafta sonu yazlığa gideriz karaburun tarafına...hafta içi sana uygun olursa çok sevinirim...oğullarımız arkadaş olurlar..elbette biz de...