yukarida verdigim ornege ornek olmusun kaderim.
benim oglan bazi sebzeler disinda hic yemek secmez, buyuk insan gibi yer masallah.
bu arada afiyet seker olsun kuzuya.
daha sonralari gece yatmadan mi vericeksin muhallebi?
bursanin neresinde oturuyosun?
gunluk beslenme programimizi yaziyorum bi bakin bakem;
7.30-8:emisiyoruz
10:00: emisiyoruz
11:00: meyve suyu
12:00: emisiyoruz
13:00: sebze
14:00 emisiyoruz
15emisiyoruz
16.30: yogurt
17:30 emisiyoruz
19:00: rezene
20:00: mama
21:15 emisiyoruz
tabi gecede emisiyoruz.
cok sik emisiyo gorunuyoruz ama benim kiz uzun sure emmiyo, birde verdigim hersey tadimlik, daha doyumluk bisey vermiyorum.
muhallebiyi akşam veriyorumki tok tutsun ve gece çok sık kalkmasın diye:roflol:
bursanın osamangazi ilçesine bağlıyım canım, bursayı bilirmisin
benimki de en geç iki saatte bir emiyor bazen saat başı emiyor.
hım istanbul yazıyor proflinde o yüzden sordum biliyormuusn diye,
sen nerede oturuyorsun
BEN BU GÜN YOĞURT MAYALAMADIM.İLK 2 GÜN YEDİ YOĞURDU SON 2 GÜN YEMEDİ
BU GÜN ARA VERDİM BENDE.
elma püresi verdim 1 çay kaşığı anca yemiştir.
onuda suyla yuttu.
akşama milupa muhallebi vercem.
babası gibi iştahsız olucak......
ya benimökide bukadar olmasada sık emmek istiyor mamada yese çabuk acıkıyor vallhi
wanna bende şaşırdım şimdi senin bursada olduğuna bende hep ist. düşünüyordum
ben arzumunkiyle denedim hariha oldu bende simbonunda yoğurt makinası var ama arzumunki 1 numara diyebilirim
kızlar ben elma ve havuç suyunu karıştırıp veriyom ikindi vakti yoğurt yiyo akşamda beblec pirinçli muhallebisini veriyom uyuduğu zamanlardada sütümü sebze çorbası verdim sevmedi yemedi bende zorlamadım arkadaşın dok azçık tuz katabilirsin demiş hiç yememesindense kat demiş fikri olan var mı
kızlar ben elma ve havuç suyunu karıştırıp veriyom ikindi vakti yoğurt yiyo akşamda beblec pirinçli muhallebisini veriyom uyuduğu zamanlardada sütümü sebze çorbası verdim sevmedi yemedi bende zorlamadım arkadaşın dok azçık tuz katabilirsin demiş hiç yememesindense kat demiş fikri olan var mı
bence biraz daha denemeler yap en son çare tuz kat. Böbrekleri yormamak gerek.
Benimkide 2 gün yoğurdu pek güzel yedi 3. Gün yemedi. Bugün yine vericem. Yoğurda iyice alışmasını bekleyip sonra sebzeye ve muhallebiye başlayacam. Meyve suyunu zaten içiyor. Bende bi kitap var dr cihangir ertekin in bebek beslenmesi diye onda öle yazıyor.
Yarem sen bebelac veriyonda bebelacta şeker var güzelim. Biz mamasını almıştık onda yazıyordu şeker var diye onun için milupa almıştık
yarem bence tuz koyma şimdi...zaten daha vakit var şu anda ilk almaları gereken şey anne sütü...diğerleri tadımlık ..yani yese de olur yemese de...hem başka şeyler yiyomuş maşallah öyle devam et bence...
yaa benimki yoğurdu görünce ağzını resmen kilitliyo açmak mümkün diil ...ooffffff mafoldumben halbuki şu anda verebileceğimiz ek gıdalar içinde en önemlisi yoğurt mafoldumben
aaa bebelacta şeker mi varrrr ...akannehirben de aptamilin sütlü pirinçlisini aldım yemedi...markette bi kadın bebelacın ballı irmiklisini alın mutlaka onu seviyolar dedi..ben de hiç içime sinmeye sinmeye aldım...yaptım ilk defa bi çorba kaşığına yakın yedi ... ben de seviniyodum yaa offff alsanaalsanasmile
belki kaşıkla almıyordur. benim oğlan şurup içmekten bıktığı için elimde kaşıkla görünce ağzını kilitliyo bende önce parmağımla veriyom sonra kaşıkla veriyom yiyo öyle. bi dene istersen
dun yaptigim yogurt tutmusa benziyo.
ama saatlerce kalorifer uzerinde kaldi.
iki gundur hava sicak diye kalorifer yakmiyodum, o yogurtlar hep ayran gibi oldu.
eee simdi yogurt tutacak diye yaz sicaginda kalorifer mi yakicam ben?akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?