2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

kızlar bu benim yeni rumuzum ben krispi hatırladınızmı
yapacak başka bişey bulamadım buraya gelebilmek için yeni konu açam dedim bari inşallah burda bi sorun olmnaz
arkadaşınızı unutmayınız lütfen ben buralardayım haaa gelemim kasım anaları topicine

Son düzenleme:
kız çatırtııı ben de giremiyorum bence sen face aç da gel yanımıza sanırım site bakımda ondan açılmıyoduuu bizim oğlan da bugün aşı oldu mızıklanıp duruyo

biz muayeneye gittik.boyu 1cm daha uzamış.baş çevremiz aynıydı.zaten o hemen büyümez yavaş yavaş gelişicek.normal yani dedi doktorumuz...
kilosuda doğumla normalde azalır sonra artar zamanla dedi.ama çok vermemiş civcivim gayet iyi dedi.3470 doğmuştu.10gün sonra gittik.3400 dü.70gr gitmişti sadece.bakalım bu ya gene gidicez.aşı falan için.kilosu nekadar arttı...

ensarım 11 günlükken kontrole gitmiştik 1 cm.uzamış 4250 gr.olmuştu bu cuma aşımız var yeniden kontrolden geçeceğiz bakalım ne kaa olmuş benim paşam

biz bugün kontrole gittik.Tam 1 aylık olduk bugün .1 ayda 1.350 gr almışız,boy maşallah 7.5 cm. uzamış baş çevresi 2 cm. büyümüş.

bizde tam 1 aylıkken saglık ocagına aşı olmaya gittik toplamda 1600 gr almıs kızım 4.5 kilo olmus masallah boyuda 50 cm di 55 cm olmus

kıslaaaaaaaaar bende dün hepatit b aşısı olmaya götürdüm sağlık ocağına.tosunum.5kg olmuş.3400dü 19 kasımda.maşallh tosunuma:))))))

bizimde bugün kırkımız çıktı kırk suyuna yıkandık bebişkomlaa 2700 doğmuştu şimdik 5 kg maaşallah güzel topartlandı uykularımız düzene girdi önceden iki saatte bir emerken şimdi geceleri 1 dörtte bi sabah sekizde kalkıyor darısı basınıza

bizimde yarın kırkımız çıkıyor 1 aylıkken aşımıza gidince muayene olduk 5600 gr.olmuşuz yani 2 kilo olmuşuz yarın yeniden gideceğiz kontrole

maşallah kızlar ya tosunara benimki vallh bukadar kilo almadı 3565 doğmuştuk 65 gr vermiştik 3500 dü 5 günlükken tam 1. ayki kontrolümüzde dün 4200 çıktık yalnız sağlık ocağı eşyalarıyla tartıyor ve 4450 çıktı ve 250 gr eşyaya sayıyorlar sizinkiler eşyalımı tartılıyor çıplakmı birde mama veriyosunuz kızlar bebişlere sadece anne sütümü benim memeyi kabul etmiyordu tospam sağıp veriyordum 1 hatadır memeyi alıyor artık yetmediği yerde mama takviye yapıyorum özellikle geceleri yetmiyor ama sadece mama verenler nasıl yapıyor 1 aylık bebişe kaç cc mama veriyorsunuz ve kaç saat arayla heraıtığındamı yoksa vallhi benim kuu sizinkilere bakınca beslenemiyor sanırım yeterince vallhi beni bir bilgilendirin kızlar ya

maşallah kızlar ya tosunara benimki vallh bukadar kilo almadı 3565 doğmuştuk 65 gr vermiştik 3500 dü 5 günlükken tam 1. ayki kontrolümüzde dün 4200 çıktık yalnız sağlık ocağı eşyalarıyla tartıyor ve 4450 çıktı ve 250 gr eşyaya sayıyorlar sizinkiler eşyalımı tartılıyor çıplakmı birde mama veriyosunuz kızlar bebişlere sadece anne sütümü benim memeyi kabul etmiyordu tospam sağıp veriyordum 1 hatadır memeyi alıyor artık yetmediği yerde mama takviye yapıyorum özellikle geceleri yetmiyor ama sadece mama verenler nasıl yapıyor 1 aylık bebişe kaç cc mama veriyorsunuz ve kaç saat arayla heraıtığındamı yoksa vallhi benim kuu sizinkilere bakınca beslenemiyor sanırım yeterince vallhi beni bir bilgilendirin kızlar ya

vallaha canım ben heç mama vermedim şimdiye kadar o cc lerdende anlamim kız ne kadar emerse emsin illa o kaa cc bu kaa cc mi verecem
bizim kontröllerde sadece iç atletle tartıyo doktor
bence gayet güzel kilosu neynn hem hemşirelerde çok düşmüş yaa kıyafetinden o kaaa olmaz benc bebeler ayda 500 gr da alsa doktor yeterli diyo

şöyle yapalım isterseniz

FURKAN BEBEK

38+1 de doğdu

doğum kilosu = 3,510 gr
boyu = 50 cm
baş çevresi = 35 cm

1. AY GELıŞıMı

kilo = 5 kg
boyu = 56 cm
baş ç. = 38cm

ASYAM

39+5 de doğdu