Kistik higroma

rabiaa1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
4
1
1
30
Merhaba anneler hamileliğimin 13 haftasında ayrıntılı ultrasonda bebeğimin ensesinde 4,5 ense kalınlığı tespit edildi be kistik higroma tanısı koyuldu iki taramam temiz çıktığı için ve bebeğin herhangi bir yerindeki gelişiminde sıkıntı olmadığı için amniyosentez testi istendi test için gerekli haftanın oluşması için 15 16 haftalar gerekiyormuş 15 eylülde test vereceğim açıkcası insan yaşadığı bu durumu nasıl anlatabilir nasıl atlatabilir bilemiyorum bildiğim tek şey rabbimde gelmiş boynum büküktür 4 doktor gezdim bu tanı için ümitli konuşan biri daha olmadı test sonucuna göre bir yol izleyeceğiz ve kararı eşimle bana bırakıyolar tabi allahım böyle bir karar nasıl verilebilir bilmiyorum allahım bize bırakmadan yolumuzu buldursun inşallah kalbi acımış incinmiş tüm güzel annelerimin ellerinden yüreğinden öperim okuduklarıma göre çok zor zamnlar geçirmişler biliyorum ve derinden hissediyorum çünkü bende 5 gündür yaşamıyorum bebeğime aldığım şeyler gözümün önünde rabbime dua ediyorum başka hiçbir yolumuz yok çünkü umarım hepimiz bugünleri atlattımız mutlu günlerimizde buluşuruz

Benim kistik higromaya eşlik eden başka sağlık sorunlarıda olduğu için sonlandırma kararı aldık gebeliği. Sadece kistik higroma olsa bile doktorlar umutlu konuşmamıştı bizede inşallah test sonuçlarınız güzel gelir ve gerileme yaşarsınız ödemlerde sizi çok iyi anlıyorum üzücü bir süreç ama en azından bu çoğunlukla rastlantısal olarak karşılanan bir durum diğer gebeliklerde tekrarlayacak bir durum değil o açıdan korkunuz olmasın.

Burda birkaç kişiye denk geldim daha yüksek çıkanlarıda okumuştum sonraki haftalarda o değerin düştüğüne dair..Hatta bir kadın var YouTube da videosu var kistik higroma yazarsanız görürsünüz onunda bebeğine öyle demişler ama sonradan düzelmiş belki sizinkide düzelir inşallah o değer ilerleyen haftalarda amniyosentez haftasına kadar gider..Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle..🙏🙏🙏

Burda birkaç kişiye denk geldim daha yüksek çıkanlarıda okumuştum sonraki haftalarda o değerin düştüğüne dair..Hatta bir kadın var YouTube da videosu var kistik higroma yazarsanız görürsünüz onunda bebeğine öyle demişler ama sonradan düzelmiş belki sizinkide düzelir inşallah o değer ilerleyen haftalarda amniyosentez haftasına kadar gider..Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle..🙏🙏🙏
Allah razı olsun rabbim tüm zor durumdaki annelerin babaların yardımcısı olsun bende çok okudum olumlu olan nadir olsada oluyor gördüm bir umut işte bekleyeceğiz yaşayacağız rabbim yardımcımız olsun

Allah razı olsun rabbim tüm zor durumdaki annelerin babaların yardımcısı olsun bende çok okudum olumlu olan nadir olsada oluyor gördüm bir umut işte bekleyeceğiz yaşayacağız rabbim yardımcımız olsun
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🙏

Benim kistik higromaya eşlik eden başka sağlık sorunlarıda olduğu için sonlandırma kararı aldık gebeliği. Sadece kistik higroma olsa bile doktorlar umutlu konuşmamıştı bizede inşallah test sonuçlarınız güzel gelir ve gerileme yaşarsınız ödemlerde sizi çok iyi anlıyorum üzücü bir süreç ama en azından bu çoğunlukla rastlantısal olarak karşılanan bir durum diğer gebeliklerde tekrarlayacak bir durum değil o açıdan korkunuz olmasın.
Çok çok üzgünüm aynımduyguları yaşıyor olmak allah size en güzelini yaşatsın inşallah canım çok yanıyorum hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıkdı ve hemen mide bulantışarı halsızlikşe başlamıştı o kadar yoğun yaşadımki bu süreci sürekli hastanede serüm yemek yiyememe kusmalar tam hafiflemişti bunlar bunu öğrendik canım çok yanıyor 😓

Back
X