- 5 Eylül 2025
- 4
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi rabiaa1995
Merhaba anneler hamileliğimin 13 haftasında ayrıntılı ultrasonda bebeğimin ensesinde 4,5 ense kalınlığı tespit edildi be kistik higroma tanısı koyuldu iki taramam temiz çıktığı için ve bebeğin herhangi bir yerindeki gelişiminde sıkıntı olmadığı için amniyosentez testi istendi test için gerekli haftanın oluşması için 15 16 haftalar gerekiyormuş 15 eylülde test vereceğim açıkcası insan yaşadığı bu durumu nasıl anlatabilir nasıl atlatabilir bilemiyorum bildiğim tek şey rabbimde gelmiş boynum büküktür 4 doktor gezdim bu tanı için ümitli konuşan biri daha olmadı test sonucuna göre bir yol izleyeceğiz ve kararı eşimle bana bırakıyolar tabi allahım böyle bir karar nasıl verilebilir bilmiyorum allahım bize bırakmadan yolumuzu buldursun inşallah kalbi acımış incinmiş tüm güzel annelerimin ellerinden yüreğinden öperim okuduklarıma göre çok zor zamnlar geçirmişler biliyorum ve derinden hissediyorum çünkü bende 5 gündür yaşamıyorum bebeğime aldığım şeyler gözümün önünde rabbime dua ediyorum başka hiçbir yolumuz yok çünkü umarım hepimiz bugünleri atlattımız mutlu günlerimizde buluşuruz