Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnmmm tebrk ederm cok sevndm senn adına yaa inş allah kucagna almayı nasip etsn asılamdn sonra yattınmı sen dinlenme nası oldu vede ilişikiye grdnizmi hiç benm bugun 3.günm dün ve bugun ilşki verdi doktor kaç mlyon sperm enjekte edildi sana saol cnm bende
ben 21 kasımda aşılamamı oldum. 5 aralıkta bhcg yapılcak :Saruboceq:
son günlerde aşırı sancı oluyo ara ara ama gaz sancısı gibi değil gibi adet sancısının aşırısı oluyo dünden beride.. anlayamıyorum. hiç kanama gelmedi aşılamadan sonra. bu arada dr um bana 1 tanesi her gün alttan tüple rahime sıkılan bi progesteron ilacı bide 5 günde bir vurulacağım iğne progesteron verdi. bugün sonuncusunu vurulcam. adet tarihim 7 aralık ama 5 aralıkta bhcg yaptır dedi dr. bakalım (( çok merak ediyorum Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla tutar.
sizlerde sancı oluyomu arkadaşlar ya nasıl oluyor anlatırsanız çok sevinirim
29 kasımda 2. aşılama yaptırdım ilk günler pek bir sey yoktu ama, geçen esfer renkli akıntım olmustu ama bunda hiç bir sey olmadı..2-3 gündür de gögüslerim çok fena şiş ve ağrıolar. ayrıca ara ara da karnımın altı sancıyor.