Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaKasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿
Selam kızlar ben de Pazartesi günü başladım gonal f kullanmaya. Benim de ikinci aşılamam olacak. Umarım bu gruptan daha çok aşılaması tutan olur. Eylül ayında aşılama olan grupta 1 kişinin ki tuttu. Herhalde bi 10 kişi vardık. Bu ay çok umutlu hissediyorum.
Ben aslında genel kontrol için gittim Hiç sormadı kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs, ben özel bir hastanede tüm tahlillerimi yaptırdım, pcos insülin direnci kilo hepsi var bende tüplerim açık diğer hormonlar kanlar normL eşiminde öyle iki kere özelde çatlatma denedik tutmadı yani doğal yolla hiç gebe kalamadım
Ben aslında genel kontrol için gittim Hiç sormadı kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs, ben özel bir hastanede tüm tahlillerimi yaptırdım, pcos insülin direnci kilo hepsi var bende tüplerim açık diğer hormonlar kanlar normL eşiminde öyle iki kere özelde çatlatma denedik tutmadı yani doğal yolla hiç gebe kalamadım
Evet hastnenın adını söyleyin sonrasında infertilite diyin, herhangi bir doktora randevu alın ve süreciniz biran önce başlasın. Oraya gittiğinizde randevu günü bir form doldurtacaklar sonrasında muayene eden doktorumuz. Sonra da sizden bir kaç test vs istenecek.. süreç bu şekilde başlıyor