2009 Mart Anneleri Bebeklerini Bezden Ne Zaman Kurtaracak:))

bu arada lazımlığı sevmedi benimkide oyun oynuyo onunla tuvalet aparatı alacağım bende

Bende 2 yaşını karşılamak istiyorum.Lazımlığa oturuyoruz ama çiş alıştırmalarına henüz geçmedik bizde.
Bizimki kakayı yaptıktan sonra söylüyor olsun o da iyi bir şey:))En azından tepkisiz değil diye seviniyorum:))

ben henüz başlamadım ama siz bööle yazınca imrendim hemen yarın başlıyorum bende yaa bu batu ne hızlı bir bebek maaşallah diyeyim süpermiş aferin ona bakalım bizimki ne yapacak gelişme olursa yazarım:))))

Kızımın onaltıncı ayı bitti ve biz çiş alıştırmalarına başladık bu sıcaklarda gündüz bezlemyorum kızımı çünkü çişi geldiğinde artık söylüyor klozet adaptörü almıştım kızıma hiç yadırgamadı ve oraya oturup yapıyor çişini bazen kazalar oluyor ama daha yeni başladık o kadar olur, aslında daha önce klozetten korkuyordu kızım daha doğrusu ben sifonu çekince, bende hiç zorlamadım oturması için sadece teşvik ettim sonra birgün denedim ve oturdu o gün bugün koşarak gidyoruz tuvalete, kızım çiş varmı diyorum, yada kızım bana çiş diyor parmağımı tutup doğru tuvalete koşuyoruz sevinç çığlıkları atarak hele birde çişini yaptımı tuvalete benden mutlusu yok bakalım gece bezlenmeyi ne zaman bırakacağız, aslında ben tuvalet konusu nasıl olur nasıl yaparız derken herşey kendiliğinden zamanla oluyor o yüzden hiç acele etmiyorum hepsi zamanı gelince oluyor zaten:))

batuhan geceleri hiç ıslatmıyor altını kalkıncada hemen gidersek tualete yapıyor çişini öğlen uykusundada öyle uyanır uyanmaz tutarsak lavaboya yapıyor çişini

Arkadaslar bir kac büyükler etrafimdaki halilari kaldir altini gün boyu baglama cis yaparsada hayir annecim buraya degil diyip tuvaleti göster dedi :S ama ben kararsiz kaldim birde evin ortasina yapmaya alisirsa gelde onla ugras :uhm: yeni eve gectik wc nerde oldugunu biliyor ama artik kakasi geldigidne kaku diyor hadi tuvalate diyorum hayir diyor
Cisini söylemiyor Benim ilk önce su emzigi birakmam gerekiyor ardindan su tuvalet egitimi :))

Emzigide salcaya bandirip yarin vermeyi düsünüyorum sonra kararsizim yaaaa pffff

Kızım bu sabah hem kakasını hem çişini klozete yaptı ben kakası geldiğini anlayınca hadi kızım kakamızı yapalım dedim hemen koşarak gittik tuvalete ve yaptı oda mutlu oldu bende,hiç zorlamıyorum her seferinde kendi isyeğiyle gidiyoruz tuvalete ben sadece teşvik ediyorum bence en önemlisi bu başından beride klozete çiş yapılacağının biliyordu beni görüyordu çünkü ve hiç zorlanmadı...

merhaba ben 2010 mart annesiyim arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen

Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
lütfen düşüncelrinizi özelden yazın ki takip edebileyim

benimkine öğretsem yapar çokta hevesli ama bi 6 ay daha geçsin acelemiz yok.ilerde takıntılı bi kişilik geliştirmesini istemem.

aslında alıştırmak için en iyi dönemlerden biriydi yaz dönemi fakat Ali Tuna hazır değildi daha başlayamadık. Bezi bağlamamdan çok rahatsız oluyor ama söyleyemiyorda. Bende biraz zamana bırakanlardanım

Sanırım Mart bebeklerinden bezden kurtulan yok henüz.

Ben mart annesiyim benim kızım bezden kurtuldu bu yaz, bayramda annemlere gitmiştik orda da hiç yadırgamadı hep klozete yaptı artık iyice alıştı...

Ada sürekli söylüyordü anne çişş anne kaka diye söylediğinde ya yapmış oluyordu yada yapacak ama koşarak oyunlarla tuvalete gidiyorduk oturmuyordu ilk kez dün gene söyledi ve gene koşarak gittik tuvalete ve en sonunda oturdu ama yapmadı ama zevk aldı :) sanırım kurtulmamız yakın zamanda bizimde

bizim herşey süper gidiyordu ama ne oldu bilmiyoum batuhan artık ne söylüyor neden yapacağını hissettiğimde hadi annem gidelim dediğimde geliyor ittiriyor beni istemiyor bende zorlmıyorum biraz zaman geçsin bakalım ne olacak

çişe alıştıran var mı arkadaşlar?benimki çiş çiş diyor.gidiyoruz bazaen yapıyor bazaen yapmıyor.yaparsa çişedi diyor.ben aaaa işedi diyorum ya o da kendi türkçesiyle çişedi. diyor.onun için tuvalet bir eğlence.kafasına wsince çiş diyor ya da sidik torbası küçük olduğundan sürekli mi geliyor bilmiyorum.çişe götürmek bir serenomi.bazen takmıyorum.

mart bebişlerinde bezden kurtulan yok mu???? nasıl öğrenecek bu kuzular tuvaletlerini söylemeyi

Kakasini hic bir sekilde bezine yapmiyor hemen söylüyor wc kapisini acip beni bekliyor lazimligi klozetin üstüne yerlestiriyorum yapiyor ama cisini daha alismadi :)) ara sira gidiveriyor beze ara sirada cani sIkIldiginda cisss diyor wc götürüyorum sansa yaparsa alkis yapmazsa tekrar bez baglaniyor :))

meriçte alışmak üzere gibi... :))) gibisi şöyle; eskisi gibi değil artık kendiside rahatsız olmaya başladı, benim haricimde kimsenin yanında bezine yapmak istemiyor saklanıyor ya da beni çekiştiriyor, klozete ya son bi kaç damlasını yetiştirebiliyorum ya da yapmış oluyor, umarım 2. doğum gününde söyler:)))

hala çişe alışan 2009 mart bebeği yok mu?biz hala yapıyoruz altımıza.bugün tatile girdim .2 ayda öğreteceğim.ne kadar sürede öğrenir? tatileden 19unda döneceğim hemen mi başlasam yoksa kopukluk olur 19unda başlasam bilemiyorum:)

biz alaştık maşallahımız var öğlen uykularınada bezsiz yatıyor batuhan ama gece bağlıyorum uyandırmaya kıyamıyorum wc için kuru kalktığı çok oluyo sabahları ama yinede bez bağlıyorum arada kaçamaklar olmuyo değil bir yere giderken bez bağlıyorum her ihtimale karşı bide başlarının tualetine oturmuyo sıpa yada ben tutunca yapmıyo çişini geçen gün kakası gelince kendi kendine gitmiş oturmuş lazınlığın a yapmış sonrada klozete boşaltmış lazımlığı babaannesi bi bakmış batuhan iş basında :))) bakalım hayırlısıyla geceyide atlatırsak bide başka evleri işimiz bitti demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…