2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar..ne kadarda uzun zaman olmuş girmeyeli..kendimi çok vefasız hissettim birden.önceden bizim topic en üstte olurdu şimdi ikinci sayfaya düşmüşüz.biraz okumaya çalıştım.ikinci bebeği olan arkadaşları tebrik ediyorum.rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah.hamile olan arkadaşlarda inşallah sağlıkla sorunsuz birşekilde alırlar bebeklerini kucaklarına.

asla ikinciyi istemiyorum diyen ben de artık yeni bir bebeğin hayalini kuruyorum.hep derlerdi zaten zaman geçsin tüm sıkıntıları unutup tekrar doğuracaksın diye de gerçekten öyleymiş.umarım bende tekrar hamileyim diye buraya yazabilirim..
 
taha nickli arkadasım ben senı hatırlayamadım..
gercekten 2009 annelerı harıkaydık..
 
özledimmi burayı ne :) ne zamandır bende girip okumadım bi göz atayım dedim

emda canım sağlıkla büyüt ata bebeği gerçekten keşke face gelsen hepimiz oradayız eşini ikna etmeye bak sen :)

melek kesinlikle 2009 mart anneleri gibisi varmı :)
 
valla bende coookk özledımm ohh 2. bebişler olmuş Maşaallah Damlacım Allah uzun hayırlı ömürler versin biz iyiyiz Maşaallahh yiğiidimde iyi artık algılama problemı ortadan kalktı cok şükür herseyı anlıyo anaokuluna gıdıyo orda cok şeyler ögrenıyo konusmasıda ılerlıyo yasıtlara yetişiyo yavas yavas Allaha şükür gerılıgı kalıcı degıldı artık özel egıtıme gıtmıyo doktoarlar saglık raporunu ıptal ettı gerek kalmadı dedıler bana öksürürken agzını kapat dıycek kadar aştı kendını cok şükür :) Allahım dermansız dert vermesın kımseye kızalr 2 yılda ömrüm gitti resmen
 
dr raporunun iptal olmasına çok sevindim canım haberim yoktu. baya sıkıntı olcaktı size. dediğin gibi allah dermansız dert vermesin..
 
bende face kapatim geldim buralara artik orasi baydi beni resmen eski esimin mesajlari vs adam halen benimle ugrasiyor kapadim bende buralardaysaniz buralardayim ben :)
 
merhaba bende 2009 mart annelerindenim çok aktif yazmıyorumdum ama sürekli burdaydım tekrar bi bakayım dedim ama pek gelen giden yok.bi dönemim burda geçmişti remen şimdi çok tuhaf geliyor keşke tekrar aktif olsa herkes burda çok güzel olur
 
şuan moralim çok bozuk, işe gelmek için evden çıkıyordum tam kapıdayken Ata uyandı. Yanında bakıcı teyzesini görünce anne diye ağlamaya başladı. Ama bunun bakıcı ile ilgisi yok babasıda olsa beni istiyor. kendini terkedilmiş hissediyor. onu bırakıp burda çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. üzüntüden kahroluyorum. bide şimdi bu konuşamama durumunu bana kendimi suçlu hissettiriyor.
yeterince ilgilenemiyorum, belkide o yüzden elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor demek ki..
dün internetten kitap sipariş verdim.. bol resimli, çok kelime öğrensin diye konuşmaya yardımcı kitaplar bir an önce gelir umarım. çok üzülüyorum kızlar, iş dışında bütün vaktimi onunla geçiriyorum babası bile kıskanıyor, o yemeden yemiyorum uyumadan uyumuyorum.. herşeyi ismi ile anlatıyorum bak oğlum sarı top bak oğlum büyük araba... 20-25 kelime ancak söyleyebiliyor işte, bir cümle kursa yetecek ama yok. bu internette yazanlar iyice canımı sıktı 200 kelime bilmesi gerekmiş benim oğlum nasıl bukadar geri kaldı. p.tesi ye zar zor randevu aldım kızlar çocuk doktoruna götüreceğim acaba konuşmuyor diye başka bir bölüme mi götürmem gerek bilen arkadaş var mı?
merhaba nasılsınız merak ettimoğlunuz konuşmaya başladı mı
 
ben sizi arayıp bulana kadar hiç kimse kalmamış :KK43: sevgili 2009 mart anneleri bu sitede neler paylaştık ne güzel günler geçirdik, hediyeleştik... ama fena koptum, herkes bir tarafa dağılmış. bir yerde görüşmeye konuşmaya devam ediyorsanız benide alın lütfen. benimde 2. çocuğum oldu. Burada paylaştıklarımızı arkadaşlıkları hiç unutmadım.
 
Ah ahh..2019 olmuş yıl..10 yaşında oldu kuzularımız..bugün internette bi şey ararken klube yönlendirdi, yahu ben buraların eskisiyim dur üye girişi yapayım dedim, eski mesajlarımı okuma şansım varmış, tek tek hepsini okudum..hüzünlendim, güldüm, iç çektim..o güzel günleri paylaştığımız, belki çoktan unuttuğumuz güzel insanlar, umarım hepiniz çok çok iyisinizdir..
 
X