canım ben primanın 4+ kullanmaya başladım. Aslında 4 de oluyor ama ben erkek çocuğu diye hep 1 numara büyük kullanıyorum.
Prima kullanmasaydım kesin canbebe kullanırdım. Huggies ve molfix kulanmaam.
Hatta belki elimdekiler bitince canbebeye geçebilirim.
Bu arada not : Prima ile Canbebenin 4+ numarasında çok fark var. Canbebe daha buyuk.
yaa neden erkek diye bir numara büyük ben hiç bunu düşünemedimm.. bende prima kullanıyorum daha üçündeydimm ama hata etmişim demek bişey olurmuki yaaaa kafama takıldı şimdii..
iki gündür canbebe deniyorum 4 numarayı şimdilik bi sorun yok ben gece yatırırken bezini değiştiriyorum sadece yani gece 12 gibi bağlıyorum sabah 8-9 gibi alıyorum prima geçirmiyordu cildide kuru oluyodu canbebede geçirmedi dün denedimde.. bendede bikaç adet prima var duruma göre ya prima devam yada canbebeye geçişş.. arada çok fiyat farkı var memnun kalırsam boşuna fazla para vermemiş olurumm.. (alt tarafı bi bez hakkında ne kadar çok şey yazdım yaa)
inş. bişey olmaz. benim oğlan 7.600 evet ben kesinlikle geç kaldım ama almıştım bitsin diye bekledim aceme annelik bu kadar oluyo yani çok kızdım şimdi kendime..altunumm yaa ben sanırım bı kac yerde okumustum.. bir de Ebru Şallı tv de bir programda sölemişti. Ben oğluma hep 1 numara büyük bağladım diye.Doktoru önermiş ona da.
Bişey olmaz merak etme. Benim oğlum eminimki seninkinden kilo olarak küçüktür.
canbebeyi bende denemek istiyorum sen de deneyimlerini bzimle paylaşırsan fikir ednmiş oluruzkaydirigubbakcemile5
canım bısey olmaz merak etme... Yaaa ben hamıleyken bıkac yerde okumustum ve Ebru Sallı da tv de bır programda solemıs ogluna hep bır numara buuyuk bez baglamıs.. Doktoru oyle soylemıs gelısımlerı acısından. Sanırım ılerde ureme organlarını falan etkılıyormus..
ahu yumurtaya başlıcaksan benim yaptığım salaklığı yapma lütfen:mymeka:
aklınızda bulunsun kızlar
ben aptal gbi 4 gün az az veriyorum diye yumurta sarısı verdim kahvaltısında alyay.alerji döktü her yanı..bugün daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?