2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa neden erkek diye bir numara büyük ben hiç bunu düşünemedimm.. bende prima kullanıyorum daha üçündeydimm ama hata etmişim demek bişey olurmuki yaaaa kafama takıldı şimdii..
iki gündür canbebe deniyorum 4 numarayı şimdilik bi sorun yok ben gece yatırırken bezini değiştiriyorum sadece yani gece 12 gibi bağlıyorum sabah 8-9 gibi alıyorum prima geçirmiyordu cildide kuru oluyodu canbebede geçirmedi dün denedimde.. bendede bikaç adet prima var duruma göre ya prima devam yada canbebeye geçişş.. arada çok fiyat farkı var memnun kalırsam boşuna fazla para vermemiş olurumm.. (alt tarafı bi bez hakkında ne kadar çok şey yazdım yaa)

altunumm yaa ben sanırım bı kac yerde okumustum.. bir de Ebru Şallı tv de bir programda sölemişti. Ben oğluma hep 1 numara büyük bağladım diye.Doktoru önermiş ona da.
Bişey olmaz merak etme. Benim oğlum eminimki seninkinden kilo olarak küçüktür.

canbebeyi bende denemek istiyorum sen de deneyimlerini bzimle paylaşırsan fikir ednmiş oluruzkaydirigubbakcemile5

inş. bişey olmaz. benim oğlan 7.600 evet ben kesinlikle geç kaldım ama almıştım bitsin diye bekledim aceme annelik bu kadar oluyo yani çok kızdım şimdi kendime..
canbebeyi bende denemek istiyorum sen de deneyimlerini bzimle paylaşırsan fikir ednmiş oluruzkaydirigubbakcemile5

tabi canım seve seve paylaşırım şimdilik bi sorun yok primayla aynı gibi sadece onun gibi kokmuyo :)

canım bısey olmaz merak etme... Yaaa ben hamıleyken bıkac yerde okumustum ve Ebru Sallı da tv de bır programda solemıs ogluna hep bır numara buuyuk bez baglamıs.. Doktoru oyle soylemıs gelısımlerı acısından. Sanırım ılerde ureme organlarını falan etkılıyormus..

tahmin ettim zaten böyle bi soruna neden olacağınıı.. gitti bizim oğlanın takımlar :roflol:
neyse artık büyük bağlarızz..

ahu yumurtaya başlıcaksan benim yaptığım salaklığı yapma lütfen:mymeka:
aklınızda bulunsun kızlar
ben aptal gbi 4 gün az az veriyorum diye yumurta sarısı verdim kahvaltısında alyay.alerji döktü her yanı..bugün daha iyi

çok geçmiş olsun ..esasında tedirginim ablamında yumurtaya allerjisi var cildi pütür pütür oluyor....

zaten evdeki taze değil diye veremedim. yarın başlıycam ilk verdikten sonra bi iki gün beklerim.. umarım allerji yoktur. sizinki nasıl oldu ki.. hemen belli etmedi mi kendini?

selam gençlikkkk
yoğun şekil eğitiliyorum :)))) yarın bulaşacaz ehueheuheuh takip edemiyorum steyi artık yarın özet geçersiniz bana kızımı çoookkk öslediiiiiimmmmm aklım kalmasın diye sürekli arayıp durdum bakıcımızı iyiymiş muz yoğurt yiyormuş kuzucuuummmm bir de ağzından kaçırdı bakıcımış kızım emekleme girişiminde bulunmuş ama ben ne yazık ki göremedim ((( gidince yoğunlaştırılmış Ada aşkı alacağımmmm:)))öpeccemmmm koklayacammmm minik kuzumuuuu

ben canbebe kullandım fena değil.ama bariyerlerindeki ipi çok keskin iz bırakıyor canı acır diye kullanmadım daha fazla.prima uyuoyna kullanıyorum nerdeyse hepsini denedim en iyisi bu şimdilik bence.

selam kızlar ÖZGE cim valla iş ev yiğit derken buraya pek fırasat bulamıyorum aretık kızlar ben dırek ogluma yarım yumurta sarısı verdım az az vermedım ekmek ıcıyle karıstırdımbirde süt (inek sütü ) kattım karıstırdım verdım severek yedı

canım saollll az kadlı yarın bu saatlerde kuzucuum koynumdaaa :))))) aşk böceğime kavuşacam annesinin mink meleği :) babamız da gelecekmiş çok össlemiş bizii :) sizler nasılsınızz?

ayy cok sevındım aslımm oh oh az kalmıs vuslata 8 gün oldu dımı saglıcakla kavus ıns. senın iş saatlı degıl heralde demı canım ben hjafta içi çalısıorum kayınvalıde ve kayınpeder var bakıyolar cocuga ben bıraz pimpirikliyim şöyle yapma böyle yapma kayınvalıde bana dıyo ben ona gecınıyoruaz bakalım oglusaa canım fedaaaaopuyorumnanaktan

selam kızlar
ada düştüğünden beri uykusundan ağlayarak uyanıyor hep zaten çok zor uyuyor önceden ayağımda 10 dk sallasam uyurdu şimdi bazen 1 saati buluyor (uyurken düşmesi kötü oldu
canbebeyi ben de merak ettim alcaktım eşim boçver primaya alıştı dedi almadım. kaç para canbebe? bizim burda bi avm var primanın en büyüğünü 22.5 tl ye satıyor.tansaşta falan 29tl
eşimin çalışma saati değişti önceden gece 1 de geliyordu ada da o saatte acıkıyor :) adayı besleyip çyle yatıyordu şimdi sabah gelcek benim kalkmam lazım gece tabi yatarsam :)))
hadi iyi geceler arkadaşlar gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…