geçmiş olsun canım ya sen bir ara diyetisyene gidiyordun bıraktın mı? boşver o diyetleri ya sağlığından olma zayıflama uğrunaselam kızlar bulusmussunuz ne guzel
ben çok kotuyum 1 gece hastanede yattım tansıyon berbat bırde yesıl elma dıyetı dıye bırsey yapıyordum benım bunyeme yaramadı o arada oglumda hasata olmus burnu tıkalı mumuklu olmus sureklı zırlıyo gece aglayarak uyanıyo dun dr fıtıl verdı bırde alerjık dedı saman nezlesı var dedı keske babasına çekseydı bana çekecegıne onun ıçın damla verdı bu arada yumurta yıyınce benım oglan rahatsız oluyo galıba yasına kadar yumurtada yemıyecek
ya çatladım zaten gelme ihtimalim de yok :çok üzgünüm:Fotoları koyduuummm....
ben çook eğlendim... yüz yüze görüşmek nede güzelmiş.. buluşalım böyle arada. herkes gelsin....
yazıcam daha bi defneyi uyutayım inliyor... çok yoruldu.. bende topuklu giydim güzel olayım diye :kedi: ayaklarım şişti bide alışverişe çıktık bitti tabanlarım su topladı.. defnem şimdi su yatağında yatıyor...kaydirigubbakcemile3
valla gelmeyen gelemeyenlere özencik olsun diye tüm resimleri koydum... bi dahakine gelin sizde....lmaz:
benimki sadece ayakta uyuyo öyle dışarı falan çıkınca rezil oluyoruz yani uykusu gelince yaygarayı basıyor e dışarda nerde sallıcam..ben bi ara denedim yatağında uyusun diye de apartmanı inletti komşular hastamı bebek diye sormaya başladılar vazgeçtim bende :)ayak ne demek.. nerde uyursa orda sallıyorum mafoldumben..bi tek uyusnda... ama bu gün mart bebeklerinden özendim.. yavaş yavaş ayaktan koparayım diyorum.... hepsi koop uykuya dalı verdiler.. beniimkini pusetle salladık :mymeka:...
bi hafta verdim kendime sonra yatağında uyutma alıştırmalarına başlıycam... başarılı olursam kitap bilem yazabilirim..kaydirigubbakcemile3...
ne mama ne muhallebi bizi uyutamadııı...klava:
bende yapıcam..özencik oldumm..
:roflol: :roflol: :roflol:kızlar defnem uyudu bugün kocayıda ihmal ettim.. bi gidip bakayım adama..
bugün tek başına sinemeya gitti bizi uzaktan seyretti.. dışladık onu zemuszemus
bide mart babaları buluşsun biz sinemaya gidelim...:lepi:
hoşgeldin canım maaşallah bebişine sadece süt mü alıyor?arkadaşlar selamlar.. foruma üye idim ama yazmaya fırsatım olmuyordu. şimdi aranıza beni ve oglumu da alırsanız seviniriz:)
oglum 9 mart dogumlu. ek gıdaya gecmedik sadece tattırıyoruz. gündüz azıcık meyve püresi yediriyoruz. gece hala 2 saatte bir uyanıyor. 10 kg su an. öyle tok tutacak muhallebi falan da vermiyorum kilo alır diye. bakalım büyüdükçe düzelir inş
hayırlı olsun aslıcım kavuştun sonunda kızına öp benim için kızımın adaşınıselam gençlikkk
buluştuk çok gselldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))
kızıma kavuştummm bebeğim benim çılgın gibi olmuş çok tatlıııı
szlr nasılsnızzz ezgim gelmiş hgeldn canooo nilim nasılll
valla canım ben hiiç bişi yapamıyorum adayı anakucağına oturutuyorum eline de oyuncak veriyorum dolaştırıyorum bütün evi.her işi beraber yapıyoruz ama bazen de izin vermiyor onunla ilgilenmemi istiyor yanımda götürsem de ağlıyor. o zaman da yere yorgan serdik onun üstünde oyun oynuyoruzanladım canım ya öyle tabii sonuçta robot değiller her gün değişik olabilir iştahsız olurlar mutsuz olurlar zorlamanın anlamı yok körü körüne bir programa uymak da saçma...
ya kızlar tamam beslnem falan bir şekilde halloluyor da asıl mesele bebeklerle nasıl vakit geçirdiğiniz mama, banyo, alt değiştirme haricinde kalan zamanlarda bebişler neler yapıyo nasıl vakit geçiriyo hep sizin gözetiminiz altındalar mı yoksa kendi kendilerine vakit geçirebiliyorlar mı evetse nasıl ve neyin sayesinde...
merhaba canım hoşgeldin sen demrb kızlar umarım herkes iyidir.bizde bugün ilkkez çorba yedik.tuz falan koymuyorum sadece biraz zeytinyağı görümcem tuz koy ne olacak çok az diyor ben koyulmaz diye biliyorum sizlere danışmak istedim sizler tuz koyuyormusunuz?
Ezgım pınarnazım Çokkkk tesekkur ederım altunum canım prımayı tek geÇerım molfıks İ ben begenmedım
geçmiş olsun emelcim her ikinize deeselam kızlar bulusmussunuz ne guzel
ben çok kotuyum 1 gece hastanede yattım tansıyon berbat bırde yesıl elma dıyetı dıye bırsey yapıyordum benım bunyeme yaramadı o arada oglumda hasata olmus burnu tıkalı mumuklu olmus sureklı zırlıyo gece aglayarak uyanıyo dun dr fıtıl verdı bırde alerjık dedı saman nezlesı var dedı keske babasına çekseydı bana çekecegıne onun ıçın damla verdı bu arada yumurta yıyınce benım oglan rahatsız oluyo galıba yasına kadar yumurtada yemıyecek
canım bende öperim eve gidince yollayıveremhosbulduk bebeemm sukur isler fena degil. kilolara gelince tatliyi kestim tamamen sadece weight wachers (ordada kesin vardir) onun piskuvilerinden atistiriyom canim tatli istedimi. e birazda tukkanin acilis stresi heyecani eklenince accuk istahim tikandi yuzmeye basliycam ama mayom yok bi firsat bulup alamadim cunku sporsuz zayiflayincada sarkmalar olabiliyor christmasa kadar incecik olmak istiyoomm.
dunuruuummm bende seni cookk ozledim ay cok utandim simdi sen msj yazmistin ben isimi bitirince cevap yazcaktim :kedi: unutmusuumm cok sefioommm seni dunurum kizma bana ekledim seni face e ya bide nerden gordun bizim fotolari banada soylermisin bende bakayim yaw. damadim ne ediyo son hallerini cok merak ediyom faceden msjla bi yollayiver bebeemm. opuyorum ikinizide kocamaann.
AHUUU canim cok tesekkurler hediyelerin icin cook begendik seni ve defnemizi opuyoruz. a.s.
beni bak gelinime iyi bakın heeeemelcim cok gecmis olsun birak oyle diyetleri yavrum sagligin daha onemli hamur islerine yaglilara dikkat et yeter bebegin var senin enerji onemli bak tansiyon sorununda varmis dikkat et canim. ben de aynisini diyom hep keske bana cekseymis Nil inde cildi cok hassas babasi gibi egzama olmus ve cok kuru bi gun kremini kullanmazsam cok kotu oluyo ve kasiniyo ilerde cok eminim polen alerjiside olucak benim esim bahar geldiginde gozunu acamiyo polenlerden. neyse en buyuk derdimiz bu olsun diyorum.
canım aramıza hoşgeldin. benim oğlumda gecekuşuuarkadaşlar selamlar.. foruma üye idim ama yazmaya fırsatım olmuyordu. şimdi aranıza beni ve oglumu da alırsanız seviniriz:)
oglum 9 mart dogumlu. ek gıdaya gecmedik sadece tattırıyoruz. gündüz azıcık meyve püresi yediriyoruz. gece hala 2 saatte bir uyanıyor. 10 kg su an. öyle tok tutacak muhallebi falan da vermiyorum kilo alır diye. bakalım büyüdükçe düzelir inş
ben denedim fena değil ama prima dha iyiselam kızlar..
daha önce yazmıştım ben bebişin bezini değiştirmek için canbebe deniyordum ama ne yazıkki canbebe deneme sınavını ğeçemedi pişik yaptı ve ıslaklığı kakayı geçirdi üstelikte büyük boy olmasına rağmen..
molfiks denemeyi düşünüyorum onu deneyen var mı?
anladım canım ya öyle tabii sonuçta robot değiller her gün değişik olabilir iştahsız olurlar mutsuz olurlar zorlamanın anlamı yok körü körüne bir programa uymak da saçma...
ya kızlar tamam beslnem falan bir şekilde halloluyor da asıl mesele bebeklerle nasıl vakit geçirdiğiniz mama, banyo, alt değiştirme haricinde kalan zamanlarda bebişler neler yapıyo nasıl vakit geçiriyo hep sizin gözetiminiz altındalar mı yoksa kendi kendilerine vakit geçirebiliyorlar mı evetse nasıl ve neyin sayesinde...
valla canım ben doğum yapmadan patronum dedi boş odamız var burda oraya beşik getirin bakın orda diye ama kaygana evde bide burası aşırı sıcak 1 günde bile çok bunaldı batu yoksa süpper olur vallapatrona söyle yanında dursun çırak olarak al yetiştir çekirdekten......
ablamlar babamla çalışıyor bebeği olunca ofisi ona göre düzenlemişti ablam bakıcı tutmadan büyüttü baya bi süre.... şimdi yiğenim paradan felaket anlar.. tüccardır şimdiden..
anaokulu kapalıyken hala fab. beraber giderler ama şimdi yövmiye alıyor çakal...şakkıdı
bende yapıcam..özencik oldumm..
ya batu ana kucağında yerde ikili egzersiziyle çok güzel vakit geçiriyor sıkılınca bağırıyor sadece dün ona kahvaltı hazırlarken kendi kendine gülüyormuş anakucağında kociş kalkmış sesine oğlum sen kendi kendinemi gülüyosun derken girdim odayaanladım canım ya öyle tabii sonuçta robot değiller her gün değişik olabilir iştahsız olurlar mutsuz olurlar zorlamanın anlamı yok körü körüne bir programa uymak da saçma...
evet benimkide 10 gün gecikti hemen test aldım yaptım zaten ben zengin edeceğim firmalarıAHU öyle gecıkmele rolur bız daha yenı dogum yaptıok 1 yıla kadar normalmıs doktor dedı kokrma ona bakarsan ben her ay hamiş olmam lazım kaydirigubbakcemile3
ya doktora sordum onun diş olmadığını söyledi ama orda beyaz sivri bişey var bazı bebeklerde olur dedi isminede bişey dedi ama unutuverdim:kedi:esma ablamın arkadaşının kızı 8 aylık ilk köpek dişleri çıkmış..kaydirigubbakcemile3. vampirella diyorlar kıza.. aklımaq sen seldin batunun dişleri ne oldu?
valla şimdi merak ettim ahu inşalalh sadece gecikmedir canım yoksa çok zor oluryok ben son ikisini zamanında oldum da.. dr aradım test yaptır dedi ....ühüüü ..hüüü..
merhaba canım bizim ufaklık oyun halısına bayılıyor üstünde baya zaman geçiriyor onun hışırtıları oyuncakları sesleri onu oyalıyor birde müzik kutusu gb bir oyuncağı var onda piyano, rakamlar, araba, ev zili, telefon .... gb etrafında bisürü şey var ona bayılıyor bazen hırs yapıyor oynarken bunların dışında fıldır fıldır emekliyor zaten zor yetişiyorum ona bi bakıyorum başka yerde ne ilgisini çekerse o tarafa gidiyor bende konuşuyorum onunla ne olduklarını anlatmaya çalışıyor ve en büyük zevki dans etmek müzik duydumuydu başlıyor bacaklarını oynatmaya deli oluyor hareketli parçalara genelde uyumasına 1 saat kala dinletiyorum mışıl mışıl uyuyor kuzum genelde günlerimiz böyle geçiyor
şimdi bide "dahi bebek seti" diye bir şey buldum biraz pahalı 17 takımdan oluşuyormuş 6-48 ay arası tüm bebekler için uygunmuş sağ beyin ve sol beynini çalıştırıcı cdler varmış ona görede oyuncaklar varmış sette şimdi onu alıp almama arasındayım bu seti kullanan var mı aranızda kızlar memnun musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?