2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar umarım herkes iyidir.bizde bugün ilkkez çorba yedik.tuz falan koymuyorum sadece biraz zeytinyağı görümcem tuz koy ne olacak çok az diyor ben koyulmaz diye biliyorum sizlere danışmak istedim sizler tuz koyuyormusunuz?

geçmiş olsun canım ya sen bir ara diyetisyene gidiyordun bıraktın mı? boşver o diyetleri ya sağlığından olma zayıflama uğruna

ya çatladım zaten gelme ihtimalim de yok :çok üzgünüm:

benimki sadece ayakta uyuyo öyle dışarı falan çıkınca rezil oluyoruz yani uykusu gelince yaygarayı basıyor e dışarda nerde sallıcam..ben bi ara denedim yatağında uyusun diye de apartmanı inletti komşular hastamı bebek diye sormaya başladılar vazgeçtim bende :)

:roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım maaşallah bebişine sadece süt mü alıyor?

hayırlı olsun aslıcım kavuştun sonunda kızına öp benim için kızımın adaşını

valla canım ben hiiç bişi yapamıyorum adayı anakucağına oturutuyorum eline de oyuncak veriyorum dolaştırıyorum bütün evi.her işi beraber yapıyoruz ama bazen de izin vermiyor onunla ilgilenmemi istiyor yanımda götürsem de ağlıyor. o zaman da yere yorgan serdik onun üstünde oyun oynuyoruz

merhaba canım hoşgeldin sen de
ben de koymuyorum tuz zaten daha damak tadı yok doğru düzgün nasıl alışırsa öyle gider diye koymuyorum ben sonuçta büyükler iç.in bile iyi bişey değil ben de fazla tuz kullanmam

kızlar ben 1 haftadın regl olmadım.mafoldumben. korkuyorum..teste yapamadım pozitif çıkabilir diye..:1shok:....

hayır şimdi olmaz daha hazır değilim... allah hayırlısını versinde bakamam valla sürünürüz.. :çok üzgünüm:

Emelcım gecmiş olsun canım yapma diyet falan . Aslı ohh kızınada kavustun hayırlı ugurlu olsun kızlar hepınız cok tatlısn ız bebelerınızde öyle bıcır bıcırlar kızlar bu arada bebişleri nasıl uyutuyosunuz bizim oglanın uykuya dalamama gib bi sorunu var eskı usul beşik kurduk tavana anca onda uyuyo bazen onda bıle uyumuyo kucakta uyuyo beşikte bile uykuya dalması 1 saatı buluyo cok yorucu oluyo napsam netsemmm ALTUNUMM bu arada sen bakıcı tuttunmu bende kayınpeder kayınvalıde var oglum için katlanıyom vaalla yoksa hiç çekılmıyolar herseye karısıyolar oglumu tutusuma kadarr ikisi hemdee :mymeka: valla oglum zor bir bebek olmasa bakıcı verecegım ama cok zor bebek hiç durmuyo ALTUN bu arada ben molfıx kulladım bi dönem memnun kaldım ama daha cok evy baby kullandıom halada kullanıyorum memmunum

Son düzenleme:
AHU öyle gecıkmele rolur bız daha yenı dogum yaptıok 1 yıla kadar normalmıs doktor dedı kokrma ona bakarsan ben her ay hamiş olmam lazım kaydirigubbakcemile3

esma ablamın arkadaşının kızı 8 aylık ilk köpek dişleri çıkmış..kaydirigubbakcemile3. vampirella diyorlar kıza.. aklımaq sen seldin batunun dişleri ne oldu?

geçmiş olsun emelcim her ikinize dee
canım bende öperim eve gidince yollayıverem
beni bak gelinime iyi bakın heee
canım aramıza hoşgeldin. benim oğlumda gecekuşuu
ben denedim fena değil ama prima dha iyi

öncelikle herkese kocaman günaydın bacılar geçmişi okuyup geleceğm

merhaba canım bizim ufaklık oyun halısına bayılıyor üstünde baya zaman geçiriyor onun hışırtıları oyuncakları sesleri onu oyalıyor birde müzik kutusu gb bir oyuncağı var onda piyano, rakamlar, araba, ev zili, telefon .... gb etrafında bisürü şey var ona bayılıyor bazen hırs yapıyor oynarken bunların dışında fıldır fıldır emekliyor zaten zor yetişiyorum ona bi bakıyorum başka yerde ne ilgisini çekerse o tarafa gidiyor bende konuşuyorum onunla ne olduklarını anlatmaya çalışıyor ve en büyük zevki dans etmek müzik duydumuydu başlıyor bacaklarını oynatmaya deli oluyor hareketli parçalara genelde uyumasına 1 saat kala dinletiyorum mışıl mışıl uyuyor kuzum genelde günlerimiz böyle geçiyor
şimdi bide "dahi bebek seti" diye bir şey buldum biraz pahalı 17 takımdan oluşuyormuş 6-48 ay arası tüm bebekler için uygunmuş sağ beyin ve sol beynini çalıştırıcı cdler varmış ona görede oyuncaklar varmış sette şimdi onu alıp almama arasındayım bu seti kullanan var mı aranızda kızlar memnun musunuz ?

valla canım ben doğum yapmadan patronum dedi boş odamız var burda oraya beşik getirin bakın orda diye ama kaygana evde bide burası aşırı sıcak 1 günde bile çok bunaldı batu yoksa süpper olur valla
ya batu ana kucağında yerde ikili egzersiziyle çok güzel vakit geçiriyor sıkılınca bağırıyor sadece dün ona kahvaltı hazırlarken kendi kendine gülüyormuş anakucağında kociş kalkmış sesine oğlum sen kendi kendinemi gülüyosun derken girdim odaya
bide maşallah kimseyi yabancılamıyo herkese sırtarıyor sıpa kaydirigubbakcemile3
AHU öyle gecıkmele rolur bız daha yenı dogum yaptıok 1 yıla kadar normalmıs doktor dedı kokrma ona bakarsan ben her ay hamiş olmam lazım kaydirigubbakcemile3
evet benimkide 10 gün gecikti hemen test aldım yaptım zaten ben zengin edeceğim firmaları
esma ablamın arkadaşının kızı 8 aylık ilk köpek dişleri çıkmış..kaydirigubbakcemile3. vampirella diyorlar kıza.. aklımaq sen seldin batunun dişleri ne oldu?
ya doktora sordum onun diş olmadığını söyledi ama orda beyaz sivri bişey var bazı bebeklerde olur dedi isminede bişey dedi ama unutuverdim:kedi:
yok ben son ikisini zamanında oldum da.. dr aradım test yaptır dedi ....ühüüü ..hüüü..
valla şimdi merak ettim ahu inşalalh sadece gecikmedir canım yoksa çok zor olur
emelciğim geçmiş olsun sanada sarı papatyayada dikkat edin kendinize
ezgiciğim hoşgeldin canım dükkanında hayırlı işler bol kazançlar sana

canım ben aldım ama henüz kullanmaya başlayamadık aslında zaman bulup başlasak çok iyi olacak ama bunun içinde cd yok onu ayrıca almak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…