2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn ya ben her zaman giremiyorum. Girsemde anca geçmişi okuyabiliyorum. Hasta olanlara geçmiş olsun arkadaşlar.

sağol canım bizde iyiyiz ohhh maşallahh oğluna sen de bir ticker yapsana oğlun ne kadarlık bizde takip edelim

buketcim maalesef kremler sadece ağrını o an almak için

emelcim nasılsınn??
meral maaşallah kuzuna ne güzel gelişmiş biz daha gidemedik doktora anası fırsat bulup kızını götüremedii off çok yoruldum ben yaaaa dinlenmek istiyorumm

günaydın kızlarrrrrrr işte işler cok ancak girebildim nasılsınız

nasıl geçti canım yemeğin ne güzel yapmışsınız valla umarım eğlenebilmişsinizdir

geçmiş olsun güzelim umarım tez vakitte iyi olursun
kızlar noluyo böyle bize yaaww tek tek dökülüyoruz valla doğumdan sonra

bebişlerimizin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum maşallah hepsine
bizde bu hafta gidicez doktorumuza umarım herşey yolunda giderde bi sorun çıkmaz

maşallah paşayaa çok tatlı oldular büyüdüler yaaa.
amin canım inşallah sağlıkla mutlulukla
bakalımm biii.
aslım seni ösledim bebeğem öperimm

geçmiş olsun buketcim bu bebişler bizi ne hale getiriyor
olsun canları sağolsunda çekeriz biz dimi?
aman kendine dikkat et canım

maşallah oğluna meral allah nazardan saklasın

yeni okuyabildim geçmişi
buket ve gülşah geçmiş olsun canlar tez vakit iyileşirsiniz umarım
sibelim sana da hayırlı yolculuklar gerçi yola çıkmışsındır sanırım :)

lazanyam baktım yaptım yorumumu :)
ya ben bişi dicektim amaaaa unuttuuuuum
bunadım iice

selam kızlar ,
nasılsınız okula gittim geldim iyi geldi çok özlemişim okulu ohhhhhh yaaaaa.
oğluşum anneannesiyle güsel vakit geçirmiş şükür zaten ağlasaydı da hemen gelirdim 3 dakikalık yol. çorbasını koydum ocağa şimdi. uyansın kendine gelsin azcık oynaşalım vercem.

damlacıım ben de ösledim wallaaa ama bugün çok negatifim Ada huysuz diş derdinden kaç kere uyandımm herişimi yalnız başıma yapıyorum ona canım sıkıldı bülü yok ben hayatımın en zor zamanlarını hep yalnız başıma geçirdim belki de hayata isyanım ama güçlü kadınım üstesinden gelirim die oluyo böyle :)))))))))))))
yoruldum yaa tatil istiyommD

hayırlı olsun damlacım tosuncuk alışır inşallah sensiz biraz kalmaya sorun çıkarmaz. gerçi tanıdık birine veriyosun ya sorun olmaz büyük ihtimalle

kızlar bu arada 8 kilo vermişim bugün tartıldım çook sevindirik oldum :)))
dün kayınpederle kayın valideye adayı gösteriyoduk msn den kayınpeder farketti kilo verdiğimi webcam den çok hoşuma gitti :)

canım benimm senin negatif hallerine alışık değilim ama şu durum içinde negatif olman çok normal bitanem çok fazla sorumluluk insanı yoruyor. zaten gece uyanmaları adamı delirtiyor ben kaç kere uyanıyorum saymıyorum artık zombi gibiyim hergün ama uykusuzluğa da alıştım sanırım.
demişsin ya güçlü kadınım diye sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün gerçekten sıkma canını tatlımm.
hayırlı olsun damlacım tosuncuk alışır inşallah sensiz biraz kalmaya sorun çıkarmaz. gerçi tanıdık birine veriyosun ya sorun olmaz büyük ihtimalle
sağol canımm çıkarmaz inşallah annelerle yazın beraberdik ya alıştı anneme 24 eylüle kdar da iyice alışır artık.
kızlar bu arada 8 kilo vermişim bugün tartıldım çook sevindirik oldum :)))
dün kayınpederle kayın valideye adayı gösteriyoduk msn den kayınpeder farketti kilo verdiğimi webcam den çok hoşuma gitti :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
bugün bana da kilo vermiş olduğumu sölediler çok hoş oluyor:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…