cuma günü oğlumu dr.a götürdüm kızlar, maşallah hiç bi sorun yok, 71 cm ve 8.700 olmuş, artık kendi başına çok rahat oturabiliyor, dr. muayene ederken sürekli kalkmak istedi :)))))
Allahım hepimizin çocuklarını analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah
gülşahcım çok geçmiş olsun biranönce ii olursun inşallah
bizde bugün apartmanca iftar yapıcaz herkes evinde bişeyler yapıp çıkaracak bahçeye kimi z yağlı kimi tatlı kimi salata v.s güzel geçer umarım
Selam kızlar.. Bugün doktora gittim. Ortopediye. Omiriliğimde sürekli bir ağrı olduğunu söyledim. Röntgen istedi.
Sonuç : Kemiğimde eğrilme varmış. Bir merhem ve bir ağrıkesici verdi. Birde egzersiz broşürü verdi.. Sıcak tutacakmışım,terim sırtımda soğumayacakmış.. vs..
cuma günü oğlumu dr.a götürdüm kızlar, maşallah hiç bi sorun yok, 71 cm ve 8.700 olmuş, artık kendi başına çok rahat oturabiliyor, dr. muayene ederken sürekli kalkmak istedi :)))))
maşallah paşayaa çok tatlı oldular büyüdüler yaaa.cuma günü oğlumu dr.a götürdüm kızlar, maşallah hiç bi sorun yok, 71 cm ve 8.700 olmuş, artık kendi başına çok rahat oturabiliyor, dr. muayene ederken sürekli kalkmak istedi :)))))
bakalımm biii.http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/309981-6-aylik-bebegi-var-yeniden-hamile.html
kızlar fikirlerinizi bekliyoruz
geçmiş olsun buketcim bu bebişler bizi ne hale getiriyorSelam kızlar.. Bugün doktora gittim. Ortopediye. Omiriliğimde sürekli bir ağrı olduğunu söyledim. Röntgen istedi.
Sonuç : Kemiğimde eğrilme varmış. Bir merhem ve bir ağrıkesici verdi. Birde egzersiz broşürü verdi.. Sıcak tutacakmışım,terim sırtımda soğumayacakmış.. vs..
maşallah oğluna meral allah nazardan saklasıncuma günü oğlumu dr.a götürdüm kızlar, maşallah hiç bi sorun yok, 71 cm ve 8.700 olmuş, artık kendi başına çok rahat oturabiliyor, dr. muayene ederken sürekli kalkmak istedi :)))))
lazanyam baktım yaptım yorumumu :)
ya ben bişi dicektim amaaaa unuttuuuuum
bunadım iice
hahahahahaha hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benimm senin negatif hallerine alışık değilim ama şu durum içinde negatif olman çok normal bitanem çok fazla sorumluluk insanı yoruyor. zaten gece uyanmaları adamı delirtiyor ben kaç kere uyanıyorum saymıyorum artık zombi gibiyim hergün ama uykusuzluğa da alıştım sanırım.damlacıım ben de ösledim wallaaa ama bugün çok negatifim Ada huysuz diş derdinden kaç kere uyandımm herişimi yalnız başıma yapıyorum ona canım sıkıldı bülü yok ben hayatımın en zor zamanlarını hep yalnız başıma geçirdim belki de hayata isyanım ama güçlü kadınım üstesinden gelirim die oluyo böyle :)))))))))))))
yoruldum yaa tatil istiyommD
sağol canımm çıkarmaz inşallah annelerle yazın beraberdik ya alıştı anneme 24 eylüle kdar da iyice alışır artık.hayırlı olsun damlacım tosuncuk alışır inşallah sensiz biraz kalmaya sorun çıkarmaz. gerçi tanıdık birine veriyosun ya sorun olmaz büyük ihtimalle
kızlar bu arada 8 kilo vermişim bugün tartıldım çook sevindirik oldum :)))
dün kayınpederle kayın valideye adayı gösteriyoduk msn den kayınpeder farketti kilo verdiğimi webcam den çok hoşuma gitti :)
Selamlar geçmişi okuyamıyorum yine herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?