- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
kadir tuğcu da verebilirsindiyor ballı limonlu su her öksürdüğünde bikaç çay kasığı aşıraıya gitmemek kaydıylacok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...
gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi
selam herkese,evi taşıdım giremedim uzun zamandır.herkes iyidir umarım.benim kız hala emeklemiyo ya.deli olcam hatta yan gelip yatıyo arada canı isterse dönüyo
sibel hala emekliyomusun yoksa? kaydirigubbakcemile3
canım sen yanlış yazmışsın az önce bende onu diyorum iki saattir.hay Allah iyiliğini versin.muckkkkkkkkkkkkk.iyi geceler.aynen bende seni canumm amme dedigim gibi msnde yoksunn hihihi..
yok yürümeden emeklemedim emeklemeden yürüdüm karistirdin.. bu arada 2010 mart anneleri öldümmm bittim gülmekten..
Neyse kizlar bende kacar IYI GECELER hepinizeee
saol tatlım opuyorumnanaktanAslıcım geçmiş olsun canım. İçim cızz etti vallahi.Kıyamam muzip kuzuma ben..
Özgecim sanada geçmiş olsun canım..İnşallah bu sefer geçer..Bu arada 7.ayınızda hayırlı olsun..
canım çok geçmiş olsun :Saruboceq:cok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...
gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi
sizede geçmiş olsun canım ya çok yaramaz bunlargünaydın bayanlar benim oğlanda dün düz duvara tırmanayım derken (aklında perdeyi çekmek vardı sen küt kafa üstü yere düş)ay yüreğim ağzıma geldi herkese çokk çokk geçmiş olsun.sakınan göze çöp batarmış yaaa o misali.herkese iyi pazarlar sağlıklı bi gün diliyorum..
sevindim canım maaşallah meriçimizebu arada meriçin dün kontrolü vardı, çok şükür hiç bi sorun yok, 72 cm olmuş boyu, 9 330 da kilosu
hoşgeldiin a.s.ayyy ne uzun kaldım bursada bu sefer bana da fenalık geldi..amadefnemin kınasını dişbuğdayını hepsini yaptık geldim....
geçmişi okusamdiyorumçok uzunmudur bibakayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?