2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın :)
tşk ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için annemden parça almışlar inceleme yapcaklar umarım temiz çıkar:Saruboceq:
alyada grip başlangıcı ilaçlar falan tedavi ediyorum uğraşıyoruz.
hepinizi ve bebişlerinizi öperim a.s.

çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar, allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.

Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

kankicim nerelerdesin sen yaa özledim valla seni kuzum nasıl iyi mi
Canım sorma yaa diyorum ya vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.. Çabucak akşam oluyor.. Çok şükür iyiyiz bir yaramazlık yok.. Bende özledim seni datlım muckkss.

Maaşallah gelinime devamıda inci gibi dizilir inşallah.. Evet canım soba kurduk bakalım ısınması güzelde dikkat şart. Allah'a emanetler kuzularımız.

Aferin cimcimeye valla yenir o parmaklar. Ne de tatlıdır balparmak.

Amaniiin büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş neyseki. Tüylerim ürperdi okurken.

Haklısın canım yapmak lazım.. Şimdilik set kurdum minderlerden geçemiyor zaten ilgisinide çekmedi. Ama bi kere denemek lazım..

Çorapsızmıııı:1shok: Ama ben bile çorapla yatıyorum buzgibi oluyor nasıl olcak o ???
idiii diyen dillerini yiyim ben çıtır kızımın maaşallah.

tülay Allah korumuş vallahi..dikkatli olmak gerek..
derya canım neyseki düzleiyor çok sevindim inanki yiğitcim..
öteki derya ben hep gece çorapla yatırıyorum Allah Allah ama çok soğuk hava ayakları buz gibi oluyor.öyle yatırılırmı yani?
günaydın herkese kızlar..biz gene evdeyiz akşama kayınvalideme geçcez.orda kalıcaz bu gece..
domuz gribi dolayısı ile öpüşme işlerimizi bitirdik tüm çevremizle.sizde duurmlar nasıl.
çok tedirginim anlatamam size..

Valla bitirsek iyi olur Gülşahım.. Sen eyleme geçmişsin ne güzel.. Biz daha cesaret edemedik.. Ama gripli kişilerle karşılaşırsam öpüşmem herhalde. Şu sıralar evden çıkmadığım için pek kimseyle görüşemiyorum zaten.

Selam herkese hasta bebıŞlere geÇmıs olsun
gulsahım bızı sormussun bızım doktor ıstedıgını yaptırmayı sevıyor dedı acıktıgı zaman yemegını ver yemezse hıÇbırsey verme aÇ dursun dedı oyle yaptık aradan 1 saat geÇtı dayanamadı yemegı yedı sımdı gayet ıyı sabah kahvaltı oglen yemegı arada yogurt meyve suyu aksam yemegını yıyor gece yatarken mama yıyor gun ıÇerısınde mama vermemeye dıkkat edıyorum domuz grıbı dolayısıyla babamız bıze dısarı ve gezmeye gıtmemızı yasakladı

valla ben bazzen çorapla bazende çorapsız yatırıyorum zaten oda gayet sıcak oluyor
domuz gribine gelnce evden çıkmaya korkuyorum valla zaten havadan nem kapıyuor bizimki

kızlar kocam bi iş görüşmesine gitti bi okulda felsefe grubu öğretmenliği için umarım olur dua edin

selam kızlar
geçmiş olsun dileyenler çok teşekkürler
geçmişi tam okuyamıyorum ada ağlamaya başladı
bugün çok çok çok huysuz bi de yeni moda 2 gündür üstüne değiştirirken ağlıyor ama ne ağlama komşular kapıya geliyo bişey mi oldu diye. biyeri acıyor desem sadece üstünü değiştirirken yapıyor hatta elimde kıyafetler hatunu yatırmaya çalışırken başlıyor bağırmaya.. sabah çok ağladı dışarı çıkardım hava soğuktu ama arabasının yağmurluğunu aldım iyiki almışım gezerken yağmur bastırdı olan bana oldu tabi ıslandım ama çok sinirliydim sinirim yatıştı ıslanınca :) normalde severim yağmurda yürümeyi uzun zaman olmuştu iyi geldi..

ada hala yemek yemiyor 2-3 kaşık yiyip bırakıyor saatli veriyorum ama yinede ağzını kitliyor açmıyor ve 3 saat hiçbişey vermiyorum banamısın demiyor napcam ne yedircem bilmiyorum çeşit çeşit mama yapıyorum nafile..
sürekli ayakta durmaya çalışıyor bu aralar oturttuğumda kızıyor illa ayakta durcak sıpa :))

hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun

yarın annem geliyor 3 günlüğüne ama bana tatil olcak telefonda dedim al torununu napıyorsan yap 3 gün verme bana :)) canına minnet annemin

merhaba canlarım nasılsınız
ben süperim dün eve gittiğimde bakıcımız o müjdeli haberi verdi bana Ada'nın 2 tane alttan dişi çıkmış pazar günü hiçbirşey yoktu ptesi 2 tane birden çıkarmış çok mutlu oldum ama inanılmaz huysuz sürekli çığlık çılığa evin içinde o da normal herhalde

canım çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi okurken tüylerim diken diken oldu

özgecim aynı problem bizdede var nedense üstünü giydirirken çığlık çılığa bağırıyor resmen savaşıyoruz onunla ne yapacağımı şaşırıyorum valla ayrıca canım gözün aydın annen geliyormuş

tülaycıım geçmiş olsunn.
özgem Emelimin dediği gibi yap aç bırak bak nası yiycek...
İdilciiimin yürüteci hayırlı olsun :)))
Ada hanımın incileri de hayırlı olsunnnn:))
kuzularım benim Alya da iyileşiyormuş ohh şöyle güsel haberler alalım..Yiğit paşama da maaşallah verilmiş sadakanız varmış..

bize gelince kuduruk Ada hanımlar iyiler ancak uyumak bilmiyorlar sabaha kadar oynayacak kikirdiycekk tırmanacak sıralayacak ve zevzeklik edecek ......bol bol ekşın var yani bizde...sanırım babasının gelşiyle ilgili bu ekşınlarımız :)) bakıcımız da değişti REbecacımmm
SONUÇ:çok hızlı büyüyorlar.....sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsunn..

Özgecim gözünaydın canım annen rahatlatır seni bol bol. Hem belki şu ağlama işini de çözer.

Aslıcım kızının enerjisi bakışlarından belli zaten. Ben boşuna demiyorum muzip kızım diye.

napcaz bu kızları yaaa -tatlicadiarzu-

teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan

çok saol tatlım bu arada incileriniz de hayırlı olsun opuyorumnanaktan

canım çok çok geçmiş olsun umarım temiz çıkar sonuçlar

ay çok geçmiş olsun canım ya Allah korusun

sevindim damadımın iyi olmasına öp benim için bi de ada için kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

yerim ben onun idiii diyen minik ağzını

kimse bana cevap vememiş küstüm:umursamaz:
canım ada yemiyor ki yazmadım o yüzden

teşekkürler tatlım yaramaz bunlar yaramaz :))

napsın çocuk kaç aydır görmüyodu babasını bırak kudursunlar beraber kaydirigubbakcemile3 bakıcıyı değiştirdiniz mi eskisiyle devam dediydin geçende ne ara değiştirdin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…